Έχετε δει micro usb καλώδιο καλύτερο και πρακτικότερο από Type C. Αν όχι, που είναι και το πιο πιθανό…. διαβάστε παρακάτω!!!

Μοίρασε την γνώση...

Στην πρώτη μου ανάρτηση σας έγραψα, πως όταν δυο άνθρωποι έχουν ακριβώς την ίδια τρέλα δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αυτό είναι ακριβώς και το μεγαλύτερο σημείο επαφής με τον MADDOCTOR και αυτός είναι και ο λόγος που μου παραχώρησε αυτόν εδώ το χώρο για να μπορώ κι εγώ με τη σειρά μου να μεταφέρω σε όλους σας τα μικρά διαμαντάκια που ανακαλύπτω από τα βάθη της ανατολής.

Στην σχεδόν καθημερινή και αγαπημένη μου ενασχόληση για την αναζήτηση λύσεων σε μικρά καθημερινά πράγματα, όπως και αυτό που θα δούμε σήμερα και έχοντας βαρεθεί να βάζω συνέχεια (μα συνέχεια όμως) ανάποδα την επαφή του Usb και του Micro Usb στις συσκευές που χειρίζομαι καθημερινά και με τον φόβο πως κάποια στιγμή θα την κάνω τη ζημιά (το καλώδιο να πάει στο καλό την επαφή στη συσκευή να σώσω), βρήκα τη λύση.


Έτσι μπορώ να πω χαλαρά στους φίλους μου με συσκευές Type C “τι έχεις Type C και δεν έχεις πρόβλημα με τη φορά του κουμπώματος;;; Δεν με νοιάζει καθόλου!!!”

Στα βίντεο παρακάτω (γιατί θα σας έχω δύο βίντεο σήμερα) θα καταλάβετε πάρα πολύ καλά τι λέω.


Ας τα δούμε λοιπόν μαζί και τα λέμε πιο κάτω.

Αυτά λοιπόν είναι δύο αναστρέψιμα Micro Usb από δύο εξαιρετικές εταιρίες. Το Ugreen  στο πρώτο βίντεο είναι αναστρέψιμο και από τις δύο του άκρες (Usb και Micro Usb) και τοποθετείτε στις συσκευές μας πραγματικά στα “τυφλά”.

Το Baseus στο δεύτερο βίντεο είναι αναστρέψιμο μόνο από την πλευρά του Micro Usb αλλά είναι εφοδιασμένο με led το οποίο βοηθάει πολύ και πολλές φορές σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού (π.χ. αυτοκίνητο).

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε από αυτόν το χώρο, πολλά και ιδιαίτερα πράγματα που τις περισσότερες φορές όλοι μας τα παρακολουθούμε σε άλλη γλώσσα, πάντως όχι την Ελληνική!!!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Ευχαριστώ

Unpackman

Links Aliexpress: http://s.click.aliexpress.com/e/bFddFGoo

Ugreen: http://s.click.aliexpress.com/e/v7vp0aG

Baseus: http://s.click.aliexpress.com/e/b3BJVD60


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com