Μπορεί ένας φούρνος μικροκυμάτων να φορτίσει ένα τηλέφωνο που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση!? Δείτε τι έγινε στην πραγματικότητα!

Η ασύρματη φόρτιση έχει αρχίσει τελευταία να γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη με όλο και περισσότερα μοντέλα κινητών να την υποστηρίζουν. Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ποτέ εάν ένας φούρνος μικροκυμάτων που έχει ακτινοβολία, εάν αυτή η ακτινοβολία που έχει φτάνει ή μπορεί να φορτίσει το κινητό σας που υποστηρίζει αυτή την λειτουργία? Δείτε λοιπόν όταν το διαδικτυακό κανάλι BTV “Life This Moment”, έκανε κάποια πειράματα και τι αποτελέσματα βρήκε.

Για το πείραμα χρησιμοποιήθηκαν δύο κινητά. Αφού λοιπόν τοποθετήθηκαν για λίγη ώρα μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων, το ένα κινητό μπρίκαρε και αχρηστεύτηκε τελείως, ενώ το δεύτερο πήρε φωτιά η μπαταρία του!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι συσκευές μαγειρέματος που χρησιμοποιούν τα τρόφιμα για να απορροφούν την ενέργεια μικροκυμάτων που παράγεται για να ζεσταθούν.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr

Ο φούρνος μικροκυμάτων δουλεύει με την χρήση ενός μαγνητρονίου, μετατρέποντας την ηλεκτρική ενέργεια σε μικροκύματα, με συχνότητα ταλάντωσης τα 2450MHz για να μπορέσει να διεισδύσει μέσα στην τροφή και ν’ απορροφηθεί από τα μόρια του φαγητού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μόρια του φαγητού να ταλαντεύονται με ρυθμό 2.45 δισεκατομμύρια φορές ανά δευτερόλεπτο, όπου στο τέλος αυτό κάνει το φαγητό να ζεσταθεί. Το θέμα είναι ότι με την ίδια διαδικασία η μπαταρία του κινητού θερμαίνεται πάρα πολύ, με κύριο φόβο να εκραγεί και να πάρει φωτιά, όπως έγινε με το δεύτερο κινητό.

Άρα εάν ποτέ σκεφτόσασταν να φορτίζατε τον κινητό σας με την ακτινοβολία του φούρνου μικροκυμάτων που έχετε, ΜΗΝ το κάνετε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram