Προσοχή ΜΟΝΟ για Xiaomi fun boys and girls. Spamάρουμε προϊόντα Xiaomi σε τιμές που δεν υπάρχουν!!! Xiaomi Yuemi MK01 87 Keys TTC Red Switch, Backlit Mechanical Gaming Keyboard σε τιμή;;; 35,51€!!! Χαμηλότερη από NO NAME!!!

Σσσσσσσσσ………….. Μην το πείτε σε κανέναν… αλλά έρχονται κι άλλα!!!

Έχουμε και λέμε, είναι καιρός να παραγγείλουμε τα Χριστουγεννιάτικα μας δώρα και σας βρήκα κάποιες εκπληκτικές προσφορές σε προϊόντα Xiaomi.


Xiaomi MK01 87 Keys TTC Red Switch, Backlit Mechanical Gaming Keyboard σε τιμή;;; 35,51€!!! από το Banggood με το κουπόνι b3fca4 

Σας παραθέτω screenshot με τον προτεινόμενο τρόπο αποστολής λόγω έλλειψης Priority mail για τη δική σας ασφάλεια!!!


Χρησιμοποιούμε Standard shipping και tikάρουμε το tarif insurance, οπότε σε περίπτωση που περάσει τελωνείο να μας αποζημιώσει το Banggood με το ποσό που πληρώσαμε.

link:  https://www.banggood.com/custlink/DmDvv0f7Zo

Ας δούμε όμως περί τίνος πρόκριτε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο iTechNews και στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο