Αποκτήστε τρεις πολύ καλές προσφορές στο Banggood, από 2 έως 15€ (ανδρικό ρολόι, το δαχτυλίδια από το LOTR και σακίδιο ώμου με θύρα για φορτιστή)

Τρεις πολύ καλές προσφορές σας βρήκα από το Banggood. Και οι τρεις είναι πολύ εντυπωσιακές και πολύ φθηνές για να τις χτυπήσετε τώρα! Τι σας βρήκα…ένα πολύ ωραίο ανδρικό ρολόι NAVIFORCE 9038, αδιάβροχο, το αυθεντικό δαχτυλίδι από το LOTR και ένα πολύ ωραίο σακίδιο ώμου όπου περιέχει μέσα και θύρα για φορτιστή.

NAVIFORCE 9038 Waterproof Calendar Men Wrist Watch Full Steel Clock Quartz Watches – NO.1

BΤο ανδρικό ρολόι Naviforce 9038, είναι ένα Quartz ρολόι χειρός. Το λουράκι είναι από ατσάλι, ενώ η επικάλυψη του κύριου μέρους είναι από τζάμι. Η οθόνη είναι αναλογική, με ωραία εμφάνιση. Το ρολόι είναι αδιάβροχο, αλλά μόνο στο να πέσει πάνω του νερό, όχι να κάνετε μπάνιο ή κάτι τέτοιο. Μπορείτε να δείτε την ώρα, ημερομηνία, εβδομάδα. Η διάμετρός του είναι 44mm και με πάχος 12mm. Το πλάτος από το λουράκι είναι 22mm και το συνολικό μήκος του στα 230mm. το ρολόι διαθέτει μπαταρία πλακέ μία χρήσης LR626.

Αποκτήστε το Naviforce 9038 με λιγότερο από 11€ σήμερα από το Banggood!

 

18K Gold Plated Lord of the Rings Stainless Steel LOTR Finger Ring for Unisex – Male 8

Εδώ δεν νομίζω ότι έχω να γράψω κάτι…Όσοι έχουν δει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ξέρουν πολύ καλά τι φαίνεται στις φωτογραφίες. One ring to rule all others

Αποκτήστε το πολύ γνωστό δαχτυλίδι από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών με μόλις 2.5€ και κυβερνήστε τον κόσμο!

 

 

Men Outdoor Shoulder Chest Bag Travel Daypack with USB Charging Port – Large Light Brown

Τρίτη πολύ ωραία προσφορά που σας βρήκα είναι ένα σακίδιο ώμου, όπου έχει και τεχνολογικά έξτρα πράγματα. Έτσι το σακίδιο αυτό είναι κατασκευασμένο από δερματίνη,  θα το βρείτε σε μαύρο, μπεζ και σκούρο καφέ, ζυγίζει 300g και έχει διαστάσεις 16 x 34 x 10cm. Το σακίδιο είναι εφοδιασμένο με την κύρια τσέπη, δύο μπροστινές τσέπες, άλλη μία pocket τσέπη, μία θύρα για να βάλετε ένα powerbank για να φορτίζετε το κινητό σας και έχει και οπή για τ’ ακουστικά. Το σακίδιο κλείνει με φερμουάρ.

Αποκτήστε το σακίδιο με μόλις 12€ από το Banggood για τις επόμενες 4 ημέρες!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram