Φινλανδία – Κυκλοφόρησε το πρώτο 5G πακέτο τηλεφωνίας με απεριόριστα δεδομένα και τιμή ….

Μοίρασε την γνώση...

Είμαστε λίγο πριν το τέλος του 2018 και μέσα στο 2019 αναμένουμε να δούμε να πουλιούνται ευρέως πια, τα πρώτα 5G κινητά που σας έχουμε αναφέρει από διάφορες εταιρείες. Βέβαια για να γίνει αυτό, πρέπει και οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας να μπορούν να δώσουν παροχές 5G στους κατόχους αυτών των κινητών. Έτσι ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται οι διάφορες δοκιμές σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο, από τους εκάστοτε παρόχους, ώστε να είναι έτοιμοι με το νέο έτος να το κάνουν αυτό.

Βέβαια τα δίκτυα 5G δεν είναι ακόμα έτοιμα, όπως είπαμε είναι ακόμα σε δοκιμαστικό επίπεδο, με πιθανή χώρα να δούμε τα πρώτα δίκτυα σε πραγματική, εμπορική λειτουργία, να είναι στις ΗΠΑ και μάλλον Κίνα αμέσως μετά. Αυτό όμως φαίνεται δεν έχει εμποδίσει μία φινλανδική εταιρεία να διαφημίζει 5G πακέτα. Έτσι η εταιρεία Elisa, ανακοίνωσε το πρώτο παγκοσμίως εμπορικά διαθέσιμο πακέτο 5G, με απεριόριστα δεδομένα και με κόστος τα 50€/μήνα (θέλω να δω Ελλάδα όταν θ’ αρχίσουν οι εταιρείες εδώ να διαφημίζουν τα πακέτα τους, τι τιμή θα δίνουν!). Η ταχύτητα που υπόσχεται η εταιρεία ότι θα έχει κάποιος με 5G σύνδεση, θα φτάνει έως και τα 600Mbps (75MB /s) .


Προσφορές και κουπόνια από το Banggood με καθημερινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας (14/12/2018)

Για την ακρίβεια, η εν λόγο εταιρία είχε αρχίσει να αναφέρει ότι θα έδινε ένα τέτοιο πακέτο από το καλοκαίρι και ότι θα ήταν η πρώτη παγκοσμίως που θα το έκανε. Βέβαια θεωρώ ότι είναι περισσότερο κάποιο εμπορικό τρικ, παρά πραγματικότητα, αφού δεν υπάρχει ακόμα έτοιμα δίκτυα τερματικών που να υποστηρίζουν 5G. Σίγουρα πάντως μέσα στο πρώτο εξάμηνο θα δούμε τα πρώτα να εμφανίζονται και το 5G να γίνει πραγματικότητα.

Όσο για την Ελλάδα, το πρώτο δοκιμαστικό δίκτυο 5G στην Ελλάδα έχει υλοποιηθεί από την COSMOTE, πετυχαίνοντας live ταχύτητες πάνω από 12Gbps, 60 φορές μεγαλύτερες από τις σημερινές ταχύτητες 4G. Η δοκιμή έγινε σε υπαίθριο χώρο του Δήμου Ζωγράφου στις αρχές του μήνα, όπου η COSMOTE αναπτύσσει πιλοτικό δίκτυο 5G. Μένει να δούμε και αντίστοιχες κινήσεις και από τις άλλες εταιρείες, αλλά και το κόστος αυτών.



Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com