Η νέα iOS έκδοση του Mi home APP αναβαθμίζεται ολικά υποστηρίζοντας και την δημιουργία Siri shortcut

Μοίρασε την γνώση...

Προχθές βγήκε νέα έκδοση του Apple iOS 12, που φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά, ένα από τα οποία είναι και τα Siri shortcut, επεκτείνοντας έτσι την χρήση της Siri. Με αυτό το χαρακτηριστικό, η Siri μπορεί να εκτελέσει μία σειρά από λειτουργίες και ενέργειες πια, όπως το να ξεκινήσει μία συγκεκριμένη εφαρμογή ή να ενεργοποιεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, χωρίς να χρειάζεται την δικιά σας παρέμβαση.

Σήμερα το πρωί, η εφαρμογή Mijia APP ή αλλιώς το Mi Home όπως είναι πιο γνωστό, αναβαθμίστηκε στο Apple Store στην έκδοση 4.10.0. Η νέα αυτή έκδοση υποστηρίζει πια και επίσημα τα Siri shortcuts, δίνοντας έτσι την δυνατότητα πια στην Siri να ελέγχει όλες τις συσκευές που βλέπετε μέσα στην εφαρμογή Mi Home.


iOS version of the Mi home APP heavy upgrade: support Siri shortcut

Η ενημέρωση περιέχει τα εξής:

Καινούργια χαρακτηριστικά


  • Υποστήριξη στα Siri shortcut
  • Δυνατότητα διαχείρισης των σεναρίων του Mi Home

Βελτιστοποίηση

  • Γρήγορη λειτουργία σε αναβάθμιση
  • Προσθήκη ετικέτας στη συσκευή σε συγκεκριμένη κατηγορία
  • επιτάχυνση έναρξης plugin

Η εφαρμογή Mi Home είναι ουσιαστικά μία εφαρμογής μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να διαχειριστεί τις διάφορες συσκευές της Xiaomi. Έτσι μέσω αυτής μπορείτε να έχετε την απόλυτη και εύκολη επικοινωνία μέσω του κινητού, με τις διάφορες συσκευές που έχετε σπίτι, από παντού, δηλαδή και εκτός σπιτιού.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com