Ινδία – Η αγορά των κινητών θα συνεχίσει να μεγαλώνει με τις Xiaomi και Samsung να κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά!

Μοίρασε την γνώση...

Η αγορά των κινητών δείχνει τα τελευταία τρίμηνα να έχει μία πτωτική πορεία. Μάλιστα οι διάφοροι αναλυτές λένε ότι το 2019 δεν θα είναι καλή χρονιά για τους κατασκευαστές κινητών. Μοναδική αγορά που φαίνεται να διαφοροποιείται από την γενική κατάσταση, φαίνεται ότι θα είναι αυτή της Ινδίας, που θα έχει μεγάλη άνοδο!

Η εταιρεία IDC, μία εταιρεία ανάλυσης, αναφέρει στις εκθέσεις της ότι περιμένει η αγορά των κινητών το 2018 να έχει πτωτική πορεία στον αριθμό των αποστολών, αλλά το 2019 περιμένει να υπάρξει άνοδος κατά 2.6%. Για φέτος η πτώση αναμένεται να φτάσει έως και το 8.8%


Σύμφωνα με τα όσα γράφουν τα ξένα μέσα, η Ινδία φαίνεται ότι θα είναι η μόνη κύρια αγορά που θα συνεχίσει να αναπτύσσετε και το 2019, όταν η αγορά της Κίνας θα δείξει πτώση και των ΗΠΑ σταθερότητα.

Καλά Χριστούγεννα – Δύο πολύ φθηνά δωράκια για το αυτοκίνητό σας από το Cafago, μέχρι 9€ το πολύ με τα κουπόνια μας!

Σύμφωνα τώρα με τις εταιρείες ανάλυσης των αγορών, Counterpoint και CyberMedia, οι πωλήσεις στην Ινδία θα φτάσουν τις 160 εκ συσκευές το 2019. Φέτος το νούμερο αυτό υπολογίζεται στα 150 εκ, δείχνοντας αύξηση σε σχέση με πέρυσι που ήταν 134 εκ, κατά 12%.


Φέτος, οι Xiaomi και Samsung φαίνεται να κυριάρχησαν στην αγορά της Ινδίας, καταλαμβάνοντας πάνω από το 50% της αγοράς οι δύο εταιρείες. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και το 2019, με τις δύο εταιρείες να συνεχίσουν να κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com