Ινδία – Η αγορά των κινητών θα συνεχίσει να μεγαλώνει με τις Xiaomi και Samsung να κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά!

Η αγορά των κινητών δείχνει τα τελευταία τρίμηνα να έχει μία πτωτική πορεία. Μάλιστα οι διάφοροι αναλυτές λένε ότι το 2019 δεν θα είναι καλή χρονιά για τους κατασκευαστές κινητών. Μοναδική αγορά που φαίνεται να διαφοροποιείται από την γενική κατάσταση, φαίνεται ότι θα είναι αυτή της Ινδίας, που θα έχει μεγάλη άνοδο!

Η εταιρεία IDC, μία εταιρεία ανάλυσης, αναφέρει στις εκθέσεις της ότι περιμένει η αγορά των κινητών το 2018 να έχει πτωτική πορεία στον αριθμό των αποστολών, αλλά το 2019 περιμένει να υπάρξει άνοδος κατά 2.6%. Για φέτος η πτώση αναμένεται να φτάσει έως και το 8.8%

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν τα ξένα μέσα, η Ινδία φαίνεται ότι θα είναι η μόνη κύρια αγορά που θα συνεχίσει να αναπτύσσετε και το 2019, όταν η αγορά της Κίνας θα δείξει πτώση και των ΗΠΑ σταθερότητα.

Καλά Χριστούγεννα – Δύο πολύ φθηνά δωράκια για το αυτοκίνητό σας από το Cafago, μέχρι 9€ το πολύ με τα κουπόνια μας!

Σύμφωνα τώρα με τις εταιρείες ανάλυσης των αγορών, Counterpoint και CyberMedia, οι πωλήσεις στην Ινδία θα φτάσουν τις 160 εκ συσκευές το 2019. Φέτος το νούμερο αυτό υπολογίζεται στα 150 εκ, δείχνοντας αύξηση σε σχέση με πέρυσι που ήταν 134 εκ, κατά 12%.

Φέτος, οι Xiaomi και Samsung φαίνεται να κυριάρχησαν στην αγορά της Ινδίας, καταλαμβάνοντας πάνω από το 50% της αγοράς οι δύο εταιρείες. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και το 2019, με τις δύο εταιρείες να συνεχίσουν να κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram