Κάνε το PC σου πολύ πιο γρήγορο, μόνος σου και με πολύ μικρό κόστος. Οδηγός βήμα-βήμα. (Περιλαμβάνει video Tutorial)

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι όσοι με παρακολουθείτε γνωρίζετε πλέον πως τρελαίνομαι για DIY καταστάσεις και να βελτιώνω τα πράγματα που έχω αν είναι δυνατόν με το χαμηλότερο ή και καθόλου κόστος.
Έναν τέτοιον οδηγό σας έχω σήμερα. Θα αλλάξουμε μαζί τον παλιό σκληρό δίσκο με έναν ταχύτατο νέας τεχνολογίας SSD. Το καλό όμως δεν είναι αυτό. Θα κάνουμε μαζί ένα πλήρες PLUG & PLAY είδωλο του νέου δίσκου, χωρίς ειδικά εργαλεία και μηχανήματα, χωρίς να έχουμε ανάγκη κανέναν τεχνικό και το κόστος των τουλάχιστον 50€ με το καλημέρα!!!
Θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν θα χρειαστείτε κλειδιά ενεργοποίησης των Windows δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε κανένα πρόγραμμα….. απλά ανοίγοντας το pc σας μετά την αντικατάσταση, θα δείτε ακριβώς την ίδια εικόνα αλλά όλα θα πάνε πολύ πιο γρήγορα!!!
Το Μotto μου είναι πως η γνώση πρέπει να μοιράζεται. 
Διαμοιράστε λοιπόν κι εσείς τη γνώση (κάντε share) ίσως να βοηθήσουμε κάποιον εκεί έξω και να τον κάνουμε χαρούμενο για πολλά πράγματα (χαρά της δημιουργίας, εξοικονόμηση χρημάτων).
Link
Κατσαβίδι Xiaomi wowstick 1F+ 64 In 1: https://www.banggood.com/custlink/GKGKEvEbyO
Ας δούμε μαζί το βίντεο και τα λέμε πιο κάτω.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο iTechNews και στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.


Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com