Παρουσίαση του MacX DVD Ripper Pro. Αποκτήστε το εντελώς δωρεάν για περιορισμένο χρόνο ακόμα.

Μοίρασε την γνώση...

Η αγορά των Mac είναι πολύ συγκεκριμένη και εξειδικευμένη θα έλεγα, αλλά με πολλούς πιστούς οπαδούς και χρήστες. Εξάλλου τα Mac είναι γνωστά για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στον τομέα των multimedia. Εάν λοιπόν είστε κάτοχος ενός Mac, σίγουρα θα δουλεύετε και με dvd που θα θέλατε να μπορούσατε να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Έπεσα λοιπόν πρόσφατα πάνω στο MacX DVD Ripper Pro, ένα πρόγραμμα που φαίνεται να κάνει πολύ καλά την δουλειά του και μάλιστα η εταιρεία έχει και giveaway, όπου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου δίνει δωρεάν κωδικούς ενεργοποίησης

Το MacX DVD Ripper Pro χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του υπολογιστή σας και μέσω επιτάχυνσης τριών επιπέδων, ειδικότερα εάν έχετε κάρτα γραφικών από την Intel που υποστηρίζει Quick Sync Video ή εάν έχετε κάρτα γραφικών GeForce 600 ή νεώτερη, μπορείτε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα στο DVD decoding, επεξεργασία και μετά encoding του περιεχόμενου. Με τον τρόπο αυτό η όλη διαδικασία γίνεται πολύ πιο γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα του ήχου ή του βίντεο. Δοκιμές που έχουν γίνει δείχνουν ότι το MacX DVD Ripper Pro χρειάζεται μόλις 5 λεπτά για ν’ αντιγράψει ένα DVD 2 ωρών σ’ ένα Macbook Pro. Μετά η όλη διαδικασία μετατροπής χρειάζεται λιγότερο από 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί μ’ ένα frame rate των 320 fps.


Με την χρήση του MacX DVD Ripper Pro είναι σίγουρο χάρις την High Quality Engine να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τέλος σε ποιότητα ήχου και εικόνας στο DVD ripping.

Όταν ενεργοποιείται την διαδικασία του DVD backup, η μηχανή υψηλής ποιότητας (High Quality Engine – ΜΥΠ), ενεργοποιείται αυτόματα και χρησιμοποιώντας τον κώδικα που έχει, κάνει το demuxing/remuxing κατά την διάρκεια αντιγραφή του DVD, ώστε να αντιγραφούν σωστά τα πάντα, video/audio tracks και υπότιτλοι, στον υπολογιστή σας με την ίδια ποιότητα όπως είναι αυτή του DVD.


Όταν ενεργοποιείται την διαδικασία μετατροπής, η ΜΥΠ μέσω αλγόριθμων και σε συνδυασμό της cabac/cavlc εντροπίας στη κωδικοποίηση για να ανακατασκευαστεί το περιεχόμενο του DVD, αφαιρώντας ότι είναι περιττό και προσωρινό, ώστε να δημιουργηθεί ένα τελικό αποτέλεσμα ίδιο με το αρχικό όπως του dvd. Η όλη διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα να έχει ποσοστό απόδοσης έως και 98% σε σχέση με το αυθεντικό.

Το MacX DVD Ripper Pro μπορεί και δουλεύει με κάθε DVD, ακόμα και τα πιο πρόσφατα που μπορεί να έχει περίεργα χαρακτηριστικά, όπως non-Universal Disk Format, κτλ. Υπόψιν είναι παράνομο ν’ αντιγράφεται DVD του εμπορίου που δεν τα έχετε αγορασμένα, αλλά μπορείτε να κρατήσετε αντίγραφο ασφαλείας αυτών που έχετε νόμιμα αποκτήσει. Το iTechNews εννοείται ότι δεν προτρέπει κανένα να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα αυτό για παράνομη χρήση, παρά μόνο για ότι προβλέπεται βάση την εκάστοτε νομοθεσία.

Τα καινούργια DVD, εκτός τα γνωστά κλειδώματα, έχουν και άλλο ένα με τον τίτλο, που πολλά προγράμματα δεν μπορούν να τον αναγνωρίζουν. Το MacX DVD Ripper Pro , μπορεί να χειριστεί τέτοιου είδους DVD και επιλέγει αυτόματα τον σωστό τίτλο, χωρίς να χρειάζεται κάποια επέμβαση από εσάς, κρατώντας έτσι το αντίγραφο που θέλετε.

Μέσω του MacX DVD Ripper Pro μπορείτε να κρατήσετε αντίγραφο ασφαλείας σε MP4, H.264, MOV, M4V, MPEG, AVI, FLV, MP3, ενώ υποστηρίζει και τον τελευταίο H.265/HEVC codec. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να απολαύσετε την ταινία σας σε όλες σας τις συσκευές μετά, iPhone, iPad, Android, PSP, Kindle, στον Mac σας, αλλά και άλλες πολλές.

 

Ας δούμε όμως πως είναι να δουλεύει κανείς με το MacX DVD Ripper Pro

Εάν θέλετε να πάρετε αντίγραφο από το DVD σας ή να το μετατρέψετε σε άλλη μορφής, βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε επιλέξει το High Quality Engine. ΜΕ αυτόν τον τρόπο όπως σας είπα και πιο πάνω, θα έχετε την καλύτερη ποιότητα σε ήχο και εικόνα.

Εάν θέλετε ν’ αντιγράψετε σε εξωτερικό δίσκο όπως NAS ή USB το DVD, χωρίς να σας απασχολεί το μέγεθος, τότε κάνουμε backup ή πλήρες ή τον τίτλο σε mpg ή mkv μορφή. Με την επιλογή αυτή έχετε 100% ποιότητα του DVD, με ήχο 5.1. Έτσι σ’ ένα 4ΤΒ NAS, θα μπορείτε να έχετε μέχρι και 400 ταινίες μαζεμένες μαζί.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα νέο αντίγραφο του DVD και να το “κάψετε” μετά, επιλέγουμε την 3η επιλογή της φωτογραφίας. Η αντιγραφή γίνεται 1:1, με μηδενική απώλεια

Εάν θέλετε απλώς ν’ αντιγράψετε το DVD στον σκληρό του Mac σας, αλλά να μην πιάνει και πάρα πολύ χώρο, τότε επιλέγουμε αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία. Μετατρέποντας το DVD σε mp4 ή mov, έχουμε συμπίεση στα δεδομένα, αλλά με ελάχιστη τελική απώλεια σε ήχο και ποιότητα εικόνας. Για παράδειγμα, ένα 4.8 GB DVD μπορεί να γίνει ένα αρχείο μικρότερο από 1GB εάν το μετατρέψετε σε MP4, με απώλεια ποιότητας που δεν ανιχνεύεται από το ανθρώπινο μάτι ή αυτί σε σχέση πάντα με το αυθεντικό DVD.

Για τους πιο έμπειρους χρήστες, υπάρχουν και κάποιες επιλογές που άμα ξέρετε πως να τις πειράξετε, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο από το οποιοδήποτε αυτόματο! Έτσι, εάν πειράξετε την μπάρα στο HQ, θα έχετε βέλτιστα αποτελέσματα στο βίντεο που θα πάρετε μετά το ripping.

 

Μετακινήστε την μπάρα που βλέπετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε την ταινία σε μορφή για να την δείτε μετά στο κινητό σας, διαλέξετε τα εξής: 1) Codec: 264, 2) Format: MP4 3) Ανάλυση: ως έχει (το να του ανεβάσετε ποιότητα, δεν θα το κάνει καλύτερο, αλλά μόνο μεγαλύτερο σαν αρχείο), 4) Ανάλυση: ως έχει, 5) Bitrate: 1000k-1400k. Υψηλότερο bitrate σημαίνει και καλύτερη ποιότητα εικόνας. Αλλά όλα με μέτρο, καθότι και το πάρα πολύ υψηλό, θέλει και περισσότερο χώρο μετά

Υπόψιν το MacX DVD Ripper Pro έρχεται με πάνω από 350 έτοιμα profiles για να τα χρησιμοποιήσετε, χωρισμένα σε κατηγορίες όπως Web Video Profile, Common Video Profile, DVD Backup, Mobile Video Profile και Frequently Used Profile. Μπορείτε να αντιγράψετε απευθείας το DVD  στον Mac χωρίς να πειράξετε τίποτα, κρατώντας πάντα μία πολύ καλή ισορροπία μεταξύ ποιότητας και χώρου, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον μικρότερο δυνατό χώρο.

 

Giveaway

Η εταιρεία που έχει κατασκευάσει το MacX DVD Ripper Pro, η Digiarty, δίνει σε όλους την δυνατότητα να αποκτήσουν εντελών ΔΩΡΕΑΝ ένα license key από το πρόγραμμα μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. Υπόψιν με το κλειδί αυτό θα έχετε πλήρη πρόσβαση στο πρόγραμμα, εκτός από μελλοντικές αναβαθμίσεις. Το giveaway γίνεται εδώ: https://www.macxdvd.com/giveaway/giveaway.htm

Το MacX DVD Ripper Pro μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://www.macxdvd.com/mac-dvd-ripper-pro/


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com