Προσφορά ημέρας : Beelink J45 Mini PC – Αποκτήστε το σήμερα στα $289.99 με το κουπόνι μας από το Gearbest! Μόνο οι 50 πρώτοι!

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι λίγο πολύ έχουμε ένα tv box ή ένα laptop. Το καλύτερο όμως είναι να έχετε ένα mini pc, που χωράει παντού και έχει φυσικά πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από ένα απλό tv box. Το καλό είναι ότι έχουν πια τέτοια υπολογιστική ισχύ, που άνετα μπορούν ν’ αντικαταστήσουν τον υπολογιστή σπίτι σας.  Μάλιστα επειδή κοιτάω να πάρω και εγώ σπίτι, αυτή την περίοδο ψάχνω για ευκαιρίες στο Gearbest που έχει τέτοια μηχανάκια, να βρω μία καλή ευκαιρία να χτυπήσω. Σήμερα βρήκα όμως μία τέτοια ευκαιρία, που τουλάχιστον οι 50 πρώτοι θα μπορέσουν να πάρουν το Beelink J45 Mini pc στα 254€!

banner

Το Beelink J45 Mini pc είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή τον τετραπύρηνο Intel Apollo Lake Pentium Processor J4205 με 2M Cache, χρονισμένος στα 1.5GHz μέχρι και 2.6GHz. Για κάρτα γραφικών έχει την Intel HD Graphics 505. Το μοντέλο που βρήκα το κουπόνι έχει 8GB LPDDR4 + 256GB SSD. Φυσικά ο εσωτερικός χώρος μπορεί να επεκταθεί με εξωτερική κάρτα TF μέχρι και 64GB.  Συνδέεται ασύρματα 2.4GHz + 5.8GHz dual-band WiFi, ενώ ενσύρματα συνδέεται στα 1000Mbps. Υποστηρίζει σύνδεση όμως και μέσω Bluetooth 4.1. Οι διαστάσεις του Beelink J45 είναι 11.50 x 10.20 x 4.30 cm, ενώ το βάρος του είναι 300 γρ.

Διαφήμιση

Το Mini PC της Beelink υποστηρίζει 4K ultra HD και H.265 decoding. Από decode υποστηρίζει H.263, H.264, HD MPEG4 ενώ από βίντεο 4K, DAT, ISO, MKV, MPEG, MPEG-1, MPEG-4, RM και WMV. Για ήχο υποστηρίζει AAC, APE, FLAC, MP3, OGG, RM και WMA. Το J45 έχει και θύρα HDMI 1.4, ενώ η κατανάλωσή του είναι στα 12W.

Google news

Αποκτήστε σήμερα, τώρα γιατί το κουπόνι ισχύει για τους 50 πρώτους τυχερούς, το Beelink J45 Mini Pc, με το κουπόνι GBCNJ45, από τα 319.99$ στα $289.99. Το κουπόνι ισχύει ή για τους 50 πρώτους όπως σας είπα ή για την χρονική περίοδο 21/12 με 31/12, οπότε βιαστείτε!

Dresslily WW Cubot WW

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram