Βελτιώνουμε τον ήχο (μείωση θορύβου αέρα) στα ενσωματωμένα μικρόφωνα των συσκευών μας ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ. (Περιλαμβάνει αναλυτικό βίντεο Tutorial)

Μοίρασε την γνώση...

Άλλο ένα DIY με μηδενικό κόστος που θα βοηθήσει όσους δεν μπορούν να προσθέσουν εξωτερικό μικρόφωνο στη συσκευή τους.
Μια πολύ χρήσιμη και εύκολη ιδιοκατασκευή που μπορεί ο καθένας να κάνει μόνος του και να βελτιώσει πάρα πολύ το  φαινόμενο του θορύβου από τον αέρα σε εξωτερικές λήψεις αλλά και τον αέρα που περνάει πολύ άσχημα την ώρα της ομιλίας μας.
Έχοντας έντονο πρόβλημα με την main camera μου και μη έχοντας τη δυνατότητα να τοποθετήσω εξωτερικό μικρόφωνο, έπρεπε με κάποιον τρόπο να μειώσω τον θόρυβο από τον αέρα της εκπνοής μου προς τα ενσωματωμένα μικρόφωνα.
Η πρώτη μου σκέψη ήταν να βάλω μπροστά από την κάμερα ένα ημικύκλιο κάλυμμα μικροφώνου το οποίο θα μου έλυνε  από τη μια το πρόβλημα μου, αλλά από την άλλη μου δημιουργούσε δύο νέα προβλήματα. Πρώτον θα μου έκρυβε την οθόνη της κάμερας και δεύτερον μεγαλώνετε την απόσταση μου από την κάμερα.
Η λύση αυτή λοιπόν πέρασε στον κάλαθο των αχρήστων!!!
Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν το προφανές… αυτό που κάνουμε σε όλα τα μικρόφωνα, να βάλω ένα κάλυμμα μείωσης θορύβου και….. δείτε πως γίνεται!!!
Το Μotto μου είναι πως η γνώση πρέπει να μοιράζεται. 
Διαμοιράστε λοιπόν κι εσείς τη γνώση (κάντε share) ίσως να βοηθήσουμε κάποιον εκεί έξω και να τον κάνουμε χαρούμενο για πολλά πράγματα (χαρά της δημιουργίας, εξοικονόμηση χρημάτων).
Link
2mm Adhesive Double Side Tape
Ας δούμε μαζί το βίντεο και τα λέμε πιο κάτω.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο iTechNews και στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.


Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com