98″ QLED 8K τηλεόραση από την Samsung έκανε το ντεμπούτο της στη CES!

Στη CES 2019, η Samsung παρουσίασε μια σειρά πρωτοποριακών προϊόντων που καλύπτουν την ψυχαγωγία, το σπίτι, την εργασία, το σερφάρισμα στο διαδίκτυο, τις λύσεις εξοπλισμού και τις πλατφόρμες ρομποτικής.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, παρουσιάστηκαν μία 98-ιντσών QLED 8K τηλεόραση, μία 75 ιντσών και μία 216(!!!) ιντσών Micro LED TV που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον. Επίσης η Samsung παρουσίασε μια ποικιλία καινοτόμων προϊόντων δείχνοντας έτσι το μέλλον των συνδεδεμένων συσκευών, κάτι που αποδείχτηκε πάρα πολύ συναρπαστικό.

Η μεγαλύτερη τηλεόραση μέχρι σήμερα είναι η QLED 8K 98″

Παρόλο που η Samsung παρουσίασε 8Κ τηλεοράσεις κατά τη διάρκεια του IFA τον περασμένο Σεπτέμβριο και τις έφερε γρήγορα στην αγορά, αρκετά μεγάλου μεγέθους, αυτές ήταν των 65 ιντσών, 75 ιντσών, 82 ιντσών και 85 ιντσών.

Αυτή τη φορά στη CES έφερε την μεγαλύτερη τηλεόραση μέχρι σήμερα, μία QLED 8K διαστάσεων 98″, αποδεικνύοντας πλήρως την τεχνική δύναμη της Samsung στο πεδίο 8K.

Μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη Samsung 98-ιντσών QLED 8K τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο της στο CESΜέχρι στιγμής η μεγαλύτερη Samsung 98-ιντσών QLED 8K τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο της στο CESΣήμερα, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές τηλεοράσεων υιοθετούν τεχνολογία επεξεργαστών για να βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας. Η Samsung QLED 8K TV δεν αποτελεί φυσικά εξαίρεση.

Αυτή η τηλεόραση χρησιμοποιεί 8K κβαντικό τσιπ, έτσι ώστε το δυναμικό της κβαντικής τεχνολογίας οθόνη dot να μπορεί να απελευθερωθεί πλήρως, ενώ η πατενταρισμένη τεχνολογία που βασίζεται στη τεχνητή νοημοσύνη να μπορεί να προσδιορίσει το περιεχόμενο εκπομπής για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας της εικόνας, το περιεχόμενο των 4K ή την χαμηλότερη ανύψωση ανάλυσης κοντά στην ποιότητα εικόνας 8K. Με τον τρόπο αυτό λύνει το πρόβλημα απουσίας περιεχομένου καταγεγραμμένου με 8Κ κάμερα.

Μικρό LED γεμάτο φαντασία

Την περασμένη χρονιά, η Samsung παρουσίασε μια τηλεοπτική οθόνη LED “The Wall” διαστάσεων 146 ιντσών. Η Samsung έκανε αυτόν τον τοίχο ακόμα μεγαλύτερο αυτό το έτος και το μέγεθος της οθόνης στις 219″, κρατώντας τον ίδιο τίτλο “The Wall”.

Επιπλέον, η Samsung παρουσίασε επίσης μια τηλεόραση Micro LED 75 ιντσών, η οποία δείχνει ότι η Samsung έχει μεγάλες ελπίδες για την τεχνολογία μικροϋπολογιστών LED.

Η τεχνολογία Micro-LED είναι μια αυτο-φωτιζόμενη οθόνη. Τα Micro LED είναι συστοιχία μικρογραφικών LED, μόνο σ’ ένα μήκος στα 100μm ή λιγότερο, καταλαμβάνοντας ουσιαστικά το 1% του αρχικού LED. Το κάθε τέτοιο LED μπορεί να θεωρηθεί ως εικονοστοιχείο Micro (Pixel), με θεαματική βελτίωση στη φωτεινότητα, ποιότητα της εικόνας και στην ταχύτητα αντίδρασης.

Μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη Samsung 98-ιντσών QLED 8K τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο της στο CES

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram