Choetech: Ποιότητα, καινοτομία, καλές τιμές και υποστήριξη

Μοίρασε την γνώση...

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές προσθέτουν στα νέα smart phones που παράγουν την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Αυτή η δυνατότητα είναι σίγουρα πολύ βολική για όλους εμάς. Το κακό είναι ότι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, κανένας κατασκευαστής δεν διαθέτει μια ασύρματη βάση φόρτισης μέσα στη συσκευασία του κινητού. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να αγοράσουμε μόνοι μας μια ασύρματη βάση φόρτισης, στην περίπτωση που διαθέτουμε κάποιο έξυπνο τηλέφωνο με αυτή την δυνατότητα.

Ξόδεψα αρκετό χρόνο ψάχνοντας να βρω κάποια αξιόπιστη εταιρεία που να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά από ασύρματες βάσεις φόρτισης, που να καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε γούστο των χρηστών και να είναι αξιόπιστες, ποιοτικές και σε καλή τιμή. Ξεχώρισα λοιπόν μια Κινέζικη που λέγεται Choetech.


Η Choetech ιδρύθηκε το 2013 και ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη, πώληση και υποστήριξη ασύρματων βάσεων φόρτισης. Εκτός από ασύρματες βάσεις παράγει φορτιστές πρίζας, φορτιστές αυτοκινήτου, ηλιακούς φορτιστές (!), καλώδια για φόρτιση και ανταλλαγή δεδομένων, power banks, ακουστικά, θήκες, προστατευτικά οθόνης, βάσεις στήριξης κινητών και tablets και άλλα αξεσουάρ για κινητά. Τα προϊόντα της είναι καινοτόμα και περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η εταιρεία διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις που εξασφαλίζουν την ανώτερη δυνατή αξιοπιστία και ποιότητα, όπως: CE, RoHS, FCC, UL, ETL, USB-IF, Inter Thunderbolt 3 και Qualcomm Quick Charge 2.0 / 3.0 / 4.0.

Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων, για οποιοδήποτε λόγο. Δηλαδή σε έως 30 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς, μπορούμε να επιστρέψουμε το προϊόν που αγοράσαμε στην αρχική του συσκευασία, εννοείται χωρίς φθορές, και να λάβουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς επιπλέον εξηγήσεις. Ακόμα προσφέρει από 12 έως 18 μήνες εγγύηση, ανάλογα με το προϊόν, και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν χρησιμοποιείται σωστά και για τον σκοπό που προορίζεται. Η εταιρεία παρέχει υποστήριξη στους πελάτες της 24 ώρες την ημέρα και 7 μέρες της εβδομάδα. Μπορούμε να επικοινωνούμε με την ομάδα υποστήριξης για οποιαδήποτε απορία έχουμε σχετική με τα προϊόντα της και την χρήση τους. Ακόμα μπορούμε να ζητήσουμε συμβουλές σχετικές με το ποια προϊόντα τους ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες μας.


 

Μπορούμε να βρούμε τα προϊόντα της Choetech στο δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, στην διεύθυνση https://www.ichoetech.com/, στο Ebay, στο Aliexpress (Official Aliexpress Store) και στο Amazon. Εδώ να σημειώσουμε ότι η δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, με πλήρης επιστροφή χρημάτων, ισχύει μόνο για αγορά από το επίσημο ηλεκτρονικό της κατάστημα ichoetech. Το κατάστημα αυτό προσφέρει δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο αν η αξία της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη από 20.00 $. Να αναφέρουμε ακόμα ότι επειδή η αξία των περισσότερων ειδών είναι μικρότερη των 25.00 € το καθένα, δεν υπάρχουν ζητήματα με έξτρα χρεώσεις λόγω Τελωνείου.

Ας δούμε ενδεικτικά μερικά ενδιαφέροντα προϊόντα της Choetech που ξεχώρισα.

  • T563-S Adjustable Wireless Charger Stand Ασύρματη ρυθμιζόμενη βάση φόρτισης και στήριξης κινητού με δυνατότητα φόρτισης Quick Charge 2.0 / 3.0 μέγιστης ισχύος 10W.
  • T541-S Aromatherapy Car Phone Holder Fast Wireless Charger Ασύρματη βάση φόρτισης και στήριξης κινητού για το αυτοκίνητο με δυνατότητα φόρτισης Quick Charge 2.0 / 3.0, μέγιστης ισχύος 10W και με ενσωματωμένο αποσμητικό χώρου (!).
  • T525 Dual Phone Wireless Charging Pad Ασύρματη βάση φόρτισης με δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης δύο κινητών. Παρέχει γρήγορη φόρτιση Quick Charge 2.0 / 3.0 μέγιστης ισχύος 10W συγχρόνως και για τα δύο κινητά (!). Εκτός από το καλώδιο φόρτισης περιλαμβάνεται στη συσκευασία και φορτιστής πρίζας τοίχου.
  • XAC-0012 2-in-1 USB Type C+Micro USB Cable Καλώδιο δεδομένων και φόρτισης micro USB και Type C τύπου σπιράλ πολύ καλής ποιότητας και χαμηλής τιμής με κριτική 5 αστέρια από 75 χρήστες (!).

Αν θέλετε να αγοράσετε μια βάση ασύρματης φόρτισης ή κάποιο άλλο προϊόν που παράγει η Choetech, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη! Δεν θα το μετανιώσετε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com