Creality 3D Ender-3 Pro – Ένας υψηλής ακρίβειας 3D εκτυπωτής στα 210.95€ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο με το κουπόνι μας!

Μετά αφού σας έγραψα για ένα άλλο 3D εκτυπωτή πάλι από το Cafago, είπα να το ψάξω λιγάκι το πράγμα και να σας βρω κάτι πραγματικά καλό, αλλά και σε φανταστική τιμή! Έτσι αφού έψαξα σε διάφορα sites που ασχολούνται με την 3D εκτύπωση, είδα ότι τα περισσότερα πρότειναν ένα εκτυπωτή για τα πάρα πολύ καλά αποτελέσματα που είχε, αλλά κυρίως για την φοβερά χαμηλή τιμή του. Ποιος είναι αυτός….μα ο Creality 3D Ender-3 Pro. Τι είδα λοιπόν και σας τον προτείνω και εγώ….μα διαβάστε!

Ο Creality 3D Ender-3 Pro είναι ένας καινούργιος εκτυπωτής που εμφανίστηκε από την εταιρεία μέσα στο 2018. Παρουσιάστηκε σαν Pro έκδοση, αλλά τα σοβαρά sites λένε ότι είναι ιδανικός για ερασιτεχνική χρήση, όχι φυσικά επαγγελματική που θα μπορούσε να σημαίνει το Pro. Οπότε εάν είστε ερασιτέχνης, χομπίστας, φτιάχνετε μετάλλια και καρφίτσες, αυτός είναι ο εκτυπωτής που ψάχνετε! Το άλλο φοβερό χαρακτηριστικό που όλοι λένε και συμφωνούν είναι η πολύ χαμηλή αναλογικά, τιμή του. Ειδικότερα με την τιμή που σας το βρήκα με το κουπόνι που μας έδωσε το Cafago, νομίζω αξίζει με τα χίλια για να χρησιμοποιήσω αυτή την έκφραση.


Ο εκτυπωτής έχει δυνατότητα εκτύπωσης 220 x 220 x 250mm, με μαγνητικό πλαίσιο/ταψί, με δυνατότητα ανάκαμψης της ενέργειας και με την δυνατότητα να δουλεύει πολύ εύκολα με εύκαμπτα υλικά, γίνεται η χρήση του μοναδική. Αυτά και ότι μπορεί εύκολα να τον τροποποιήσετε όπως θέλετε, αφού όλοι λένε ότι “χακάρετε” πολύ εύκολα!

Ο Ender-3 Pro είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με εισερχόμενη ενέργεια στα 110/240V, 50/60Hz και εξερχόμενη στα DC 24V 270W. ΣΑν μέθοδο εκτύπωσης χρησιμοποιεί την FDM(Fused Deposition Molding) και τυπώνει με ταχύτητα ≤180mm/s,ενώ φυσιολογικά κινείται στα 30-60mm/s. Η ακρίβεια του είναι στα ±0.1mm, με το πάχος του κάθε επιπέδου να είναι στα 0.1-0.4mm. Το μοναδικό ακροφύσιο που έχει, είναι διαμέτρου μόλις 0.4mm. Η θερμοκρασία στο “Heatbed” φτάνει ≤110℃. Μπορεί να δουλεύει και Online αλλά και Offline, ενώ αναγνωρίζει αρχεία STL, obj και amf . Για πρόγραμμα δουλεύει με το Cura, Repetier-Host και Simplify3D, ενώ συνεργάζεται άψογα με Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10, MAC και Linux. Μπορεί να δουλέψει με PLA, ABS, ξύλο, TPU, διαβαθμίζον χρώμα, Carbon fiber, κτλ. Ο εκτυπωτής έχει διαστάσεις 44.0 x 44.0 x 46.5cm και ζυγίζει 6.9kg.


Ο 3D εκτυπωτής Creality 3D Ender-3 Pro μπορεί να γίνει δικό σας από τα 239.99€ που έχει για λίγο ακόμα σε προσφορά, με το κουπόνι L1622OS και μέχρι τις 31/01/2019, στα 210.95€ τελική, από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, οπότε σας έρχεται φυσικά ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Υ.Σ. Απ’ ότι φαίνεται ο εκτυπωτής είναι παραπάνω από καλός και η τιμή άπαιχτη, που εξαντλήθηκε αμέσως από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη. Αντ’ αυτού τώρα θα μπορείτε να τον πάρετε από την Κίνα, στην τιμή των 239.99€ με το κουπόνι L1622CN που ισχύει μέχρι και τις 31/01/2019, με τρόπο αποστολής χωρίς τελωνείο πάντα.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα