Ίσως το καλύτερο TV BOX σε αυτά τα χρήματα. H96 Max Plus RK3328 4GB RAM 32GB ROM Android 8.1 USB3.0 TV Box σε τιμή;;; 36,27€ και μόνο για 2 ημέρες.

Ίσως το καλύτερο TV BOX σε αυτά τα χρήματα. Με απίστευτες προδιαγραφές και δυνατότητες, με επεξεργαστή Rockchip 3328 με 4gb Ram και 32 Rom, Android 8.1, Usb 3 και πολλά άλλα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Το H96 Max Plus RK3328 4GB RAM 32GB ROM Android 8.1 USB3.0 TV Box σε τιμή;;; 36,27€ και μόνο για 2 ημέρες. Είναι σε Promo από το Banggood και το link είναι: https://www.banggood.com/custlink/KGGvdmfIQ5

Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Priority direct mail (100% ασφαλής χωρίς τελωνείο).

Ας δούμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και μερικές φωτογραφίες και τα λέμε πιο κάτω.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο iTechNews και στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram