Το πιο φθηνό και επώνυμο Activity Tracker Smart Band είναι μόνο εδώ. Tο Zeblaze Plug μόνο με 8,40€ και μόνο για 3 ημέρες. Η προσφορά από το Banggood χτύπησε ξανά! Πιο τσάμπα παθαίνεις!!!

Η φανταστική προσφορά από το Banggood για το Zeblaze Plug χτύπησε ξανά!!!

Η Zeblaze δεν είναι μια τυχαία εταιρία που κατασκευάζει προϊόντα του “κιλού”. Πόσοι από εσάς δε ξέρετε το Thor 3 το 4, το Vibe με τεράστια εμπορική επιτυχία, λόγω του συνδυασμού της χαμηλής σχετικά τιμής τους σε αντίθεση με την ποιότητα τους που δεν είναι καθόλου χαμηλή!!

Ένα πολύ καλό Smart Band είναι και το Plug που δεν έχει πραγματικά τίποτα να ζηλέψει από τον ακριβότερο ανταγωνισμό του. Ειδικά σε αυτή τη τιμή σήμερα, το παίρνεις με κλειστά τα μάτια, γιατί θέλεις να μπεις στον κόσμο των Smart Band, γιατί μπορείς να πάρεις 2 – 3 μαζεμένα.

Όπως και να έχει με τιμή 8,76€ δεν κάνεις αγορά,  Spamάρεις όσο μπορείς και αντέχεις!!! Το Promo μας έρχεται από το Banggood και λόγω της τιμής του μπορείτε να το φέρετε με οποία μέθοδο αποστολής θελήσετε. Δεν υπάρχει θέμα τελωνείου!!!

Link: https://www.banggood.com/custlink/Kv3DKmleD0

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σερφάροντας έπεσα μπροστά του και δεν μπορούσα να μη σας το κοινοποιήσω. Γιατί η τιμή του είναι παραπάνω από εξευτελιστική. Η Zeblaze δεν είναι μια τυχαία εταιρία που κατασκευάζει προϊόντα του “κιλού”. Πόσοι από εσάς δε ξέρετε το Thor 3 το 4, το Vibe με τεράστια εμπορική επιτυχία, λόγω του συνδυασμού της χαμηλής σχετικά τιμής τους σε αντίθεση με την ποιότητα τους που δεν είναι καθόλου χαμηλή!!

Ένα πολύ καλό Smart Band είναι και το Plug που δεν έχει πραγματικά τίποτα να ζηλέψει από τον ακριβότερο ανταγωνισμό του. Ειδικά σε αυτή τη τιμή σήμερα, το παίρνεις με κλειστά τα μάτια, γιατί θέλεις να μπεις στον κόσμο των Smart Band, γιατί θέλεις να πάρεις 2 – 3 μαζεμένα να βγάλεις τις υποχρεώσεις των δώρων σου τα Χριστούγεννα με κόστος όσο θα σου στοίχιζε το ένα δώρο.

Όπως και να έχει με τιμή 8,40€ δεν κάνεις αγορά,  Spamάρεις όσο μπορείς και αντέχεις!!! Το Promo μας έρχεται από το Banggood και λόγω της τιμής του μπορείτε να το φέρετε με οποία μέθοδο αποστολής θελήσετε. Δεν υπάρχει θέμα τελωνείου!!!

Link: https://www.banggood.com/Zeblaze-Plug-Real-time-Heart-Rate-Sleep-Monitor-All-day-Activity-Tracker-Stopwatch-BT4_0-Smart-Watch-p-1337819.html?p=8Q091015005229201710&custlinkid=5606

Μερικές φωτογραφίες για να το δούμε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Για την ομάδα του iTechNews Unpackman

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram