Προσοχή ΜΟΝΟ για Xiaomi fun boys and girls. Spamάρουμε προϊόντα Xiaomi σε τιμές που δεν υπάρχουν!!! XIAOMI LEMO Desktop Calculator Photoelectric Dual Drive 12 Number σε τιμή;;; 7,90€!!!

Ένα πολύ όμορφο λευκό με minimal σχεδιασμό κομπιουτεράκι γραφείου από τη Xiaomi σε πραγματικά απίθανη τιμή.

Το Promo είναι πάνω από 5ο% της πραγματικής του αξίας (τιμή σήμερα στο Gearbest sta 17,80€),  μας έρχεται από το Banggood και θα έχει διάρκεια 5 ημέρες.

Κομπιουτεράκι γραφείου XIAOMI LEMO Desktop Calculator Photoelectric Dual Drive 12 Number σε τιμή;;; 7,90€!!!  Με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε (γιατί είναι κάτω από τα 22€ και δεν έχει πρόβλημα με τελωνείο).

Link: https://www.banggood.com/custlink/mvmvYyFdrP

Ας δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα λέμε πιο κάτω.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο iTechNews και στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram