Φορτιστής Amazfit Stratos. Βελτιώστε τον μόνοι σας by John Karmas Η δική σας στήλη στο κανάλι. By Unpackman Review.

Μοίρασε την γνώση...

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην δική σας στήλη του καναλιού, “Οι δικές σας ιδέες και προτάσεις”, και να ευχαριστήσω όλους όσους μοιράζεστε τις γνώσεις και τις απόψεις σας μαζί μου.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας δώσω το δικό σας βήμα για να τις εκφράσετε, να τις κατοχυρώσετε και να τις μοιραστείτε μαζί μας γιατί…… “Η γνώση πρέπει να μοιράζεται”.


Ας αγκαλιάσουμε όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια και ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Ας μην ξεχνάμε κανείς δεν γνωρίζει τα πάντα.

Στο σημερινό πρώτο βίντεο της νέας στήλης θα δούμε μια πολύ ωραία ιδέα, πολύ εύκολη σε εφαρμογή για την βελτίωση του γνήσιου φορτιστή του αγαπημένου μας Amazfit Stratos από τον φίλο και συνδρομητή του καναλιού John Karmas.


Ας στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια αυτή και πιστέψτε με μόνο κερδισμένοι θα βγούμε!!!
Περιμένω τις προτάσεις, ιδέες και τις πατέντες σας.

Ας δούμε μαζί την ιδέα του Γιάννη και τα λέμε πιο κάτω.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο iTechNews και στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com