Γυναίκα βρέθηκε με 500 τρύπες στο μάτι της έχοντας θέσει την φωτεινότητα του κινητού της στο μέγιστο!

Μοίρασε την γνώση...

Η κυρία Chen, είναι μία 25χρονη γραμματέας από το Ταϊβάν, που χρησιμοποιεί συνεχώς τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας ορίσει σε αυό την φωτεινότητα στο τέρμα. Το τελευταίο διάστημα η ίδια αναφέρει ότι διαπίστωσε θολερότητα στην όραση, πόνο στα μάτια και εκτεταμένη δακρύρροια.

banner

Ο Dr. Hong από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Fooyin, είπε ότι είχε εκτεθεί το μάτι σε περισσότερο από 600 lumens κάθε ημέρα, για τα τελευταία δύο χρόνια, όταν το ανώτατο όριο είναι περίπου στα 300.

Διαφήμιση

Ο Dr. Hung είπε ότι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάπου στις 500 οπές στον κερατοειδή της. Η ασθενής εμφάνισε επίσης εικόνα συμφορητική υπεραιμία, επιφανειακή κερατίτιδα και θολερότητα στο υαλοειδές σώμα του βολβού.

Google news
Deal of the Day: Αποκτήστε τα Xiaomi AirDots Bluetooth ακουστικά και τα Xiaomi AI φορητά ηχεία με 40 & 50% έκπτωση με το κουπόνι μας από το GearVita

Στην κυρία Chen της χορηγήθηκαν στεροειδή ας θεραπεία, όπου μετά τις τρεις πρώτες ημέρες η ίδια ανέφερε ότι είχε βελτίωση στην κλινική της εικόνα.

Hekka banner

Ο Dr Hung ανέφερε ότι η έκθεση του ματιού στα 600 Lumens για δύο ώρες ισοδυναμεί με το να το ψήσετε σ’ ένα φούρνο μικροκυμμάτων!

Συστήνετε καλύτερα να μην κλείνετε το φως στο δωμάτιο όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας και να το έχετε την φωτεινότητα στο αυτόματο, για να μην ερεθίζετε το μάτι έτσι.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram