Η LG κατασκεύασε ερευνητικό κέντρο για το 6G!

Μοίρασε την γνώση...

Την ώρα που οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές smartphone ετοιμάζουν τα όπλα τους για την επερχόμενη μάχη του 5G η LG φαίνεται πως θέλει να καινοτομήσει κάνοντας ήδη προετοιμασία για τον αγώνα του…. 6G. Σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία μάλιστα υπάρχει ήδη ένα εξειδικευμένο ερευνητικό κέντρο για το 6G στην περιοχή Yuseong στην πόλη Daejeon της Νότιας Κορέας.

banner

Προφανώς, η LG δεν εργάζεται στην κατασκευή τηλεφώνων με δυνατότητα σύνδεσης 6G, αλλά στοχεύει αντ ‘αυτού στο να ηγηθεί «της παγκόσμιας τυποποίησης αλλά και στο να εξασφαλίσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες».

Διαφήμιση

Σε συνεργασία με το Advanced Institute of Science and Technology της Κορέας, η LG Electronics θέλει να «προετοιμαστεί για τη μελλοντική βιομηχανία». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της μάλιστα η μετάβαση από το 5G σε 6G θα διαρκέσει περίπου 10 χρόνια. Βέβαια για να αρχίσουμε να μετράμε αυτά τα δέκα χρόνια θα πρέπει πρώτα το 5G να γίνει πραγματικότητα, γεγονός που σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς χρειάζεται μερικά χρόνια ακόμα.

Google news
Ξεκίνησε η λειτουργία «unsend» στο Facebook

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι τρεις κύριοι πάροχοι ασύρματων υπηρεσιών της Κορέας, συμπεριλαμβανομένης της θυγατρικής LG Electronics Plus της LG Electronics, ήδη προχωρούν στην αντικατάσταση του 4G LTE. Αντίστοιχη μάχη δίνεται και επί αμερικανικού εδάφους με τους παρόχους να έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές στα νέα δίκτυα υπερυψηλών ταχυτήτων.

Lightinthebox WW banner

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram