Συσκευή από την Xiaomi πήρε 3C πιστοποίηση για 10W φόρτιση. Πιστεύεται είναι το Redmi 7!

Άλλη μία πιστοποίηση είχαμε σήμερα από την 3C. Έτσι μετά από το μοντέλο της Xiaomi που πιστεύουμε ότι είναι το Mi 9 και πέρασε με την κωδική ονομασία M1902F1T, στην λίστα εμφανίστηκε άλλη μία συσκευή της εταιρείας, που βλέπουμε για πρώτη φορά και δεν υπήρχε κάποια φήμη από κάπου.

Το μοντέλο που πήρε επίσης πιστοποίηση μαζί με αυτό που θεωρούμε ότι είναι το Mi 9, φέρει την κωδική ονομασία M1810F6LE/T/C. Το μοντέλο αυτό φέρει τον φορτιστή MDY-09-EK που αντιστοιχεί στα 10W.  Ο φορτιστής αυτός είναι ο ίδιος που χρησιμοποιεί και το Redmi Note 7, οπότε θεωρούμε ότι μόλις είδαμε άλλο ένα Redmi μοντέλο της εταιρείας να περνάει και να παίρνει πιστοποίηση.


Red rice 7? Xiaomi new machine won 3C certification: with 10W charger

Μέχρι στιγμής υπάρχουν κάποια μοντέλα της σειράς Redmi που ούτε έχουν ανακοινωθεί, αλλά φυσικά και ούτε έχουν παρουσιαστεί ακόμα στο κοινό. Έτσι έχουμε τα Redmi 7, Redmi Note 7 Pro, κτλ. Στο συνέδριο του Redmi Note 7, ο Lei Jun είχε επιβεβαιώσει ότι θα δούμε και Redmi Note 7 Pro μετά την Κινέζικη Πρωτοχρονιά. Όσο για το Redmi 7, δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση πότε αναμένεται να το δούμε.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood με καθημερινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας

Το Mysmartprice ανέφερε πάντως ότι η συσκευή που πέρασε από 3C πιστοποίηση είναι το Redmi 7, που αναμένεται να έχει παρόμοια οθόνη με το Redmi Note 7.


Εάν επιβεβαιωθεί τελικά αυτό, η τιμή της αναμένεται να είναι στα 1000 γιουάν περίπου, δηλαδή στα 130€ στην Κίνα πάντα. Μην ξεχνάτε ότι ο ίδιος ο Lei Jun είχε πει ότι η εταιρεία Redmi θ’ ασχοληθεί με οικονομικά μοντέλα, αφήνοντας την Xiaomi τ’ ακριβά. Μένει να δούμε τι θα γίνει και πως θ’ αντιδράσουν οι άλλες εταιρείες, κυρίως η Meizu που φαίνεται να την ακολουθεί κατά πόδα σε μοντέλα και τιμές.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο