Το Kodi 18 κυκλοφορεί πλέον με υποστήριξη για Android TV Leanback, εξομοιωτές παιχνιδιών, αποκρυπτογράφηση DRM και πολλά άλλα

Μοίρασε την γνώση...

Το Kodi είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό ανοικτού κώδικα για τη διαχείριση της προσωπικής σας συλλογής πολυμέσων, τόσο offline όσο και online. Η διατομεακή φύση του επιτρέπει να το εγκαταστήσετε σε σχεδόν οποιοδήποτε μηχάνημα, ακόμη και σε συσκευές IoT όπως το Raspberry Pi. Το Kodi έχει τη δύναμη να μετατρέψει τον υπολογιστή σας, φορητό υπολογιστή, τηλεόραση, smartphone ή tablet σε αποκωδικοποιητή. Με τη βοήθεια χιλιάδων δωρεάν plugins και add-ons, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε ταινίες, τηλεόραση, ροή μουσικής και πολλά άλλα. Το Kodi αναπτύχθηκε αρχικά από το Ίδρυμα XBMC και από τότε έχει διατηρήσει την πλατφόρμα.

Χθες κυκλοφόρησαν την 18η μεγαλύτερη έκδοση του Kodi, “Leia”, η οποία έφτασε σε μερικά μεγάλα ορόσημα:


  • Πλησιάζοντας 10.000 δεσμεύσεις (άλλαξαν κομμάτια κώδικα)
  • Περισσότερες από 3000 αιτήσεις ανάληψης (συλλογή υποχρεώσεων που συμπεριλήφθηκαν με μία κίνηση)
  • Σχεδόν 9.000 αρχεία άλλαξαν
  • Σχεδόν μισό εκατομμύριο γραμμές κώδικα προστέθηκαν και ο ίδιος αριθμός αφαιρέθηκε
  • Πάνω από 36 προγραμματιστές ανοιχτού κώδικα ασχολήθηκαν

Ας δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Kodi 18. Το πρώτο είναι η υποστήριξη για τα ρετρό παιχνίδια. Το Kodi υποστηρίζει πλέον τους εξομοιωτές παλιών παιχνιδιών, τις παραπλήσιες ROM και τον έλεγχο των παιχνιδιών. Από εδώ και πέρα ​​δε θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε στο Kodi το RetroPie εάν θέλετε να παίξετε μερικά ρετρό παιχνίδια στο Raspberry Pi. Το Kodi 18 περιλαμβάνει επίσης τελικά την υποστήριξη αποκρυπτογράφησης DRM, η οποία θα επιτρέψει στους χρήστες να προβάλλουν κάποιο προστατευμένο περιεχόμενο βίντεο. Μαζί με αυτό, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το Kodi στο Android TV. Η νέα λειτουργία Leanback προσθέτει υποστήριξη Google Assistant με πλήρη φωνητική λειτουργικότητα καθώς και προτάσεις, αλλά και άλλα καλούδια στο Android TV.

Το Kodi 18 περιλαμβάνει επίσης τη νέα Βιβλιοθήκη Μουσικής. Εδώ μπορείτε να φιλτράρετε, να ταξινομήσετε και να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλο το ηχητικό σας περιεχόμενο. Η δημιουργία νέων βιβλιοθηκών είναι επίσης ευκολότερη από ποτέ. Λιγότερο εμφανή χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποστήριξη Bluetooth, νέες απεικονίσεις και προφύλαξη οθόνης. Υπάρχουν πολλά περισσότερα για το Kodi 18 Leia, ενώ μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλες τις λειτουργίες στην παρακάτω δημοσίευση blog Kodi.


Το Kodi v18.0 “Leia” μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: WindowsAndroidiOS


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com