Apple AirPods 2 – Προσοχή! Πρέπει να έχετε τουλάχιστον iOS 12.2 για να τα χρησιμοποιήσετε αν και πάλι….

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple έδωσε την δυνατότητα να μπορείτε να παραγγείλετε διαδικτυακά την 2η έκδοση των AirPods και οι κάτοχοί τους μπορούν ν’ αποκτήσουν τα νέα AirPods Bluetooth ακουστικά με το κουτί ασύρματης φόρτισης μέσα σε 3 ημέρες

banner

Καλό θα ήταν όμως πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση αγοράς των εν λόγο ακουστικών, να προσέξετε παραπάνω ποιες οι προϋποθέσεις για να λειτουργήσουν σωστά.

Διαφήμιση

Έτσι, σύμφωνα και με τις επίσημες προϋποθέσεις, όπως αυτές καταγράφονται στο site της Apple, τα AidPods 2 θέλου iOS 12.2, watchOS 5.2, macOS 10.14.4 ή ενημέρωση του συστήματος σας. Βέβαια, ακόμα και τότε θα είναι σε beta, με ότι σημαίνει αυτό από θέμα σταθερότητας και επιδόσεων των συσκευών σας.

Google news

Apple AirPods 2 needs to be used with iOS 12.2: suggesting that the official version will be released soon

Οι συσκευές που έχουν iOS 12 Beta 6 και tvOS 12.2 είναι ευτυχώς αρκετά αξιόπιστες, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Δυστυχώς όμως το macOS 10.14.4 έχει προβλήματα με το email και την εν θερμώ σύνδεση eGPU, που δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα.

Hekka Cafago WW

Βέβαια για να ζητάει αυτά ως προαπαιτούμενα για τα νέα Airpods 2, τότε να περιμένουμε την έκδοση iOS 12.2 να γίνεται σταθερή αυτή την εβδομάδα κιόλας. Εξάλλου οι χρήστες που συμμετέχουν στην beta είναι ακόμα η μειοψηφία.

Στις 26 Μαρτίου, η Apple θα δώσει μία σημαντική ομιλία με θέμα “Ανοίγοντας το καλό παίξιμο” (Opening the Good Play). Αναμένεται ότι οι πρωταγωνιστές της ομιλίας θα είναι υπηρεσίες λογισμικού όπως βίντεο, ειδήσεις και τηλεόραση. Φυσικά οι υπηρεσίες αυτές αναμένεται ν’ αναβαθμιστούν με την αναβάθμιση του συστήματος.


Geekbuying Mega Sales Μαρτίου – Κάντε αγορές μέχρι την 1η Απριλίου με δώρα, κουπόνια και χαμηλές τιμές!

Πίσω στα AirPods 2, το σχήμα τους δεν έχει αλλάξει καθόλου, ενώ ο επεξεργαστής τους αναβαθμίστηκε από το W1 στο H1. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης της Siri χωρίς ν’ ακουμπήσετε τ’ ακουστικά, ενώ η συνδεσιμότητα, ο χρόνος κλήσης έχουν βελτιωθεί αρκετά. Το Qi ασύρματο κουτί φόρτισης έρχεται με LED φωτάκια.

Όσο για την τιμή των νέων AirPods, η έκδοση με το ασύρματο κουτί φόρτισης θα κοστίζει $199, με το κανονικό κουτί φόρτισης θα κοστίζει $159, ενώ μπορείτε να βρείτε και μόνο το κουτί φόρτισης με 79$. Το κουτί μπορείτε να το πάρετε και με εγγραφή πάνω του με laser.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram