Αpple – Προτάθηκε απαγόρευση εισαγωγής μοντέλων iPhone στις ΗΠΑ!

Μοίρασε την γνώση...

Tο αίτημα της Qualcomm να απαγορευτεί η εισαγωγή ορισμένων μοντέλων iPhone της Apple συνέστησε ο δικαστής εμπορικών υποθέσεων στις ΗΠΑ. Αυτό αποτελεί ισχυρό πλήγμα για την Apple, μιας και κατηγορείται ότι παραβίασε αποκλειστικό δικαίωμα ευρεσιτεχνίας της Qualcomm.

banner

Συγκεκριμένα, η δικαστής της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου των ΗΠΑ, Μέρι Τζόαν Μακναμάρα, ανέφερε ότι θα προτείνει να απαγορευτεί η εισαγωγή iPhone τα οποία κατασκευάζονται στην Κίνα, λόγω παραβίασης πατεντών της Qualcomm. Η δικαστής δεν διαπίστωσε κάποια παραβίαση σε δύο άλλες πατέντες της Qualcomm.

Huawei Honor 8A – Αποκτήστε την Global έκδοση με μόλις 126€!

Όπως μεταδίδει το Reuters, η απόφαση δεν είναι δεσμευτική και θα εξεταστεί από υπηρεσία του υπουργείου Εμπορίου.

Google news

Μετά την απόφαση, η μετοχή της μετοχή της Apple κατέγραψε απώλειες 1,5% στη Wall Street λίγο πριν τις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Banggood WW banner

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram