Αύριο η Apple είναι να μας παρουσιάσει κάτι, αλλά κανείς δεν ξέρει τι! Δείτε όμως εμείς τι έχουμε μάθει μέχρι στιγμής…

Μοίρασε την γνώση...

Αύριο το πρωί, η Apple έχει προγραμματίσει μία συνέντευξη τύπου στις ΗΠΑ. Το ακριβές θέμα της συνέντευξης δεν το έχουμε μάθει ακόμα. Βάση τις πληροφορίες που έχουμε δει σε διάφορα ξένα μέσα ενημέρωσης, δεν πρόκειται να ανακοινώσει κάποιο καινούργιο hardware προϊόν. Οπότε αυτό που υποψιαζόμαστε είναι η ανακοίνωση κάποια νέας υπηρεσίας λογισμικού της Apple.

banner

Οπότε εδώ έχουμε το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου…τι νέα υπηρεσία λογισμικού θα μπορούσε να μας παρουσιάσει η Apple αύριο!? Σύμφωνα με τα Αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, η Apple αναμένεται να μας παρουσιάσει τρεις κατηγορίες από συνδρομητικές υπηρεσίες για ταινίες και σειρές στην τηλεόραση, περιοδικά και εφημερίδες και τέλος παιχνίδια.

Διαφήμιση

Εφόσον λοιπόν, μία από τις υπηρεσίες θα είναι ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, τότε σίγουρα θα δούμε και σταρ του Hollywood να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Μάθαμε λοιπόν ότι για την εκδήλωση αύριο έχει καλέσει διάφορους σταρ να παραβρεθούν, ανάμεσα στους οποίους είναι οι Reese Witherspoon και JJ Abrams. .

Google news

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Apple ετοιμάζεται για δικό της βίντεο πρόγραμμα και σκέφτεται μάλιστα να επενδύσει 1 δις δολάρια. Η Apple θέλει μέσω της TV πλατφόρμας να δίνει εφαρμογές όπως Roku και Smart TV. Samsung, LG, Sony και Vizio ανακοίνωσαν ότι τα τελευταία τους “έξυπνα” μοντέλα τηλεοράσεων, υποστηρίζουν AirPlay 2, επιτρέποντας έτσι στον χρήστη να βλέπει απευθείας βίντεο, ήχο και φωτογραφίες αλλά και άλλο περιεχόμενο από το iPhone, iPad ή Mac συσκευή τους στη TV.

Wondershare WW Cafago WW

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram