Ελληνικό Amazfit Stratos και σε Iphone. Πιο απλά από ποτέ!!! By Unpackman review

[wpedon id=”8068″]Δεν θα μπορούσα να αφήσω παραπονεμένους τους φίλους με τα Iphone που όλοι ξέρουμε την δυσκολία και τις ασυμβατότητες σύνδεσης λόγω του “δυσκοίλιου” IOS λογισμικού του.

Σας είχα λοιπόν υποσχεθεί, για όσους μου παραπονέθηκαν και για όσους παραιτήθηκαν πριν καν ξεκινήσουν, γνωρίζοντας το θέμα.

Σας έχω τη λύση με τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο για να μπορέσετε να λειτουργήσετε το Iphone σας με το Ελληνικό σας Stratos χωρίς κανένα θέμα συμβατότητας.

Link για συνδεσιμότητα σε Iphone: https://androidfilehost.com/?fid=1395089523397915809

Link για την Ελληνική ROM και αναλυτικός οδηγός εγκατάστασης:  https://itechnews.gr/2019/03/elliniko-amazfit-stratos-kai-amazfit-pace-by-unpackman/

Ας δούμε μαζί το βίντεο και τα λέμε πιο κάτω.

Ελπίζω να κατάφερα να σας περάσω την “εικόνα” και τον τρόπο μαζί με τα κομμάτια που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Αν θέλετε να δείτε κι άλλους τέτοιους οδηγούς στηρίξετε το κανάλι μου κάνοντας μια εγγραφή και έναν διαμοιρασμό (Subscribe – Share)

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε πολλά και ιδιαίτερα πράγματα που τις περισσότερες φορές όλοι μας τα παρακολουθούμε σε άλλη γλώσσα, πάντως όχι την Ελληνική!!!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο iTechNews και στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram