Ένα Απίστευτο DIY Battery Hack! Απογειώνουμε την αυτονομία του τηλεφώνου!

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι όσοι με παρακολουθείτε, γνωρίζετε δύο πράγματα!! α) Τρελαίνομαι για DIY και β) πάντα μου αρέσει να πηγαίνω τα πράγματα έστω και μισό βήμα πάρα κάτω.
Σήμερα θα δούμε κάτι που περιλαμβάνει και τα δύο.
Θα τοποθετήσουμε λοιπόν μια μπαταρία από ένα Samsung Galaxy S7 στο S6 edge. Πρακτικά αυτό δεν γίνεται γιατί είναι διαφορετική η φορά της.
Τα πιο δύσκολα προβλήματα όμως μερικές φορές έχουν τις πιο απλές λύσεις.
Ας δούμε λοιπόν μαζί βήμα – βήμα, την σκέψη, την υλοποίηση και  την αναβάθμιση  της μπαταρίας της συσκευής που φαντάζει απίστευτη στο να γίνει.
Ας δούμε πως κάνουμε μια συσκευή από Battery Drain σε “Battery Train”!!! 
Δείτε το πώς, στο βίντεο και τα λέμε πιο κάτω.

Ελπίζω να κατάφερα να σας περάσω την “εικόνα” και τον τρόπο μαζί με τα κομμάτια που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Αν θέλετε να δείτε κι άλλους τέτοιους οδηγούς στηρίξετε το κανάλι μου κάνοντας μια εγγραφή και έναν διαμοιρασμό (Subscribe – Share)

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε πολλά και ιδιαίτερα πράγματα που τις περισσότερες φορές όλοι μας τα παρακολουθούμε σε άλλη γλώσσα, πάντως όχι την Ελληνική!!!

Διαφήμιση

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο iTechNews και στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Google news

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Lightinthebox WW Banggood WW

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Ένα Απίστευτο DIY Battery Hack! Απογειώνουμε την αυτονομία του τηλεφώνου!”

  1. steliosperamos

    Περιμένουμε ακόμη τα Ελληνικά για το Στράτος ….τι έγιναν??

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram