Φτιάχνουμε μαζί το νέο μου SetUp βήμα – βήμα και βλέπουμε τον παλιό μου φωτισμό.

Μοίρασε την γνώση...

[wpedon id=”8068″]Ένα ιδιαίτερο βίντεο το οποίο ίσως απευθύνεται σε λίγους. 
Δεν μπορούσα να πω όμως όχι στο ενδιαφέρον ορισμένων ανθρώπων. 
Ας δούμε λοιπόν βήμα- βήμα την κατασκευή του νέου setup  το οποίο θα συγκρατήσει τον φωτισμό και την κάμερα μου, δίνοντας μου τον χώρο να μπορέσω να εργαστώ πολύ πιο άνετα.
Ας συνδέσουμε άσχετα κομμάτια μεταξύ τους φτιάχνοντας ένα ιδιαίτερο παζλ.
Όπως πολλοί γνωρίζετε πάντα μου αρέσει να τα πάω τα πράγματα έστω και μισό βήμα πάρα πέρα και αφορμής δοθείσης να σας πω πως από σήμερα το κανάλι που έχει αρχίσει να παίρνει μια πιο DIY χροιά, μπαίνει και στον κόσμο του Donation. Αν σας αρέσει αυτή η προσπάθεια μπορείτε να την στηρίξετε κερνώντας μου έναν καφέ στο https://paypal.me/Unpackman?locale.x=en_US ‘η πατώντας στο Donate Unpackman review στην κεντρική σελίδα του καναλιού. To Donation Αφορά το κανάλι Unpackman Review και όχι το iTechNews.
Ας δούμε μαζί την ιδιοκατασκευή και τα λέμε πιο κάτω

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο iTechNews και στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com