Lenovo Aria TWS – Αποκτήστε τ’ αδιάβροχα ασύρματα ακουστικά της Lenovo με λιγότερο από 35€!

Μοίρασε την γνώση...

Το τελευταίο διάστημα όπως έχετε προσέξει όλες οι εταιρείες έχουν να μας παρουσιάσουν την δικιά τους εκδοχή ασύρματων ακουστικών, που έρχονται με συσκευασία φόρτισης και μεταφοράς. Φυσικά η καλύτερη εκδοχή αυτών των ακουστικών είναι αυτά που φέρουν την ένδειξη TWS. Έτσι και τ’ αδιάβροχα ασύρματα ακουστικά της Lenovo, τα Lenovo Aria, είναι μία πολύ καλή και σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά πρόταση να δείτε και να πάρετε. Το επίσης ωραίο είναι ότι θα τα βρείτε σε πάρα πολύ καλή τιμή, αφού από το κατάστημα που τα βρήκα, τα έχουν σε προσφορά 15%, ενώ σε 7 ημέρες θα είναι ακόμα πιο χαμηλή η τιμή όπως βλέπω τώρα, οπότε βάλτε μία υπενθύμιση.

banner

Τα Lenovo Air θα τα βρείτε σε άσπρο ή σε μαύρο χρώμα για να διαλέξετε. Είναι και αυτά τύπου in-ear, δηλαδή μπαίνουν και στερεώνονται μέσα στο αυτί. Έχουν ευαισθησία -42 ± 3dB, αντίσταση 16Ω, ενώ η συχνότητα που λειτουργούν είναι 20Hz – 20KHZ. Η βάση φόρτισης φορτίζει μέσω micro USB θύρας και διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 400mAh. Το κάθε ακουστικό διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 55mAh. Όσο για διαστάσεις και βάρος…το κάθε ακουστικό ζυγίζει περίπου 4.5 γραμμάρια, ενώ το κουτί φόρτισης που θυμίζει κύλινδρο, έχει διαστάσεις 12 x 8 x 5cm και ζυγίζει περίπου 160 γραμμάρια.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Lenovo Aria και το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα της αγοράς, είναι το σταθερό του σήμα, η πολύ καλή ποιότητα ήχου που έχουν και ο μεγάλος χρόνος αναμονής. Για να τα καταφέρει όλα αυτά, χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή BES 2000IZ που υποστηρίζει και λειτουργίες AI, ώστε το σήμα να παραμένει σταθερό, αλλά και για να υποστηρίζει στερεοφωνικές κλήσεις. Τ’ ακουστικά διαθέτουν ακόμα 6mm υλικό για τον ήχο από γραφένιο, για να σας δίνει τον ήχο σε υψηλή ποιότητα. Διαθέτει επίσης EQ ποιότητας ήχου, με τον έλεγχο της ποιότητας από την επαγγελματική ομάδα της Acoustics, ώστε να ακούτε μόνο τον συνομιλητή σας και ότι τον τριγύρω θόρυβο.

Google news

Τ’ ακουστικά είναι φυσικά συμβατά και με Android συσκευές αλλά και με iOS, παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα μακρυά μέσω του BT 4.2 που γίνεται η σύνδεση. Η βάση φορτίζει μαγνητικά τ’ ακουστικά, ενώ είναι πανεύκολη στη χρήση και στη μεταφορά. Τ’ ακουστικά φέρουν πιστοποίηση IPX5 που τα κάνει αδιάβροχα! Πάνω τους θα βρείτε κουμπί για να διαχειριστείτε εύκολα τις εισερχόμενες κλήσεις από το κινητό σας ή την μουσική που ακούτε.

Cafago WW AliExpress WW

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram