Προσφορά ημέρας – Αγοράστε ακουστικά από το GearVita με έκπτωση έως και 70% μέχρι την 1η Απριλίου!!!

Μοίρασε την γνώση...

Τις τελευταίες ημέρες βλέπω πολύ κινητικότητα στα ακουστικά. Όλα τα μαγαζιά έχουν κάποια προσφορά, αλλά σαν αυτή που βάλανε στο GearVita να πω την αλήθεια δεν έχω δει! Έτσι μέχρι και την 1 Απριλίου, μπορείτε ν’ αποκτήσετε ακουστικά με έκπτωση έως και 70%!!! Επίσης υπάρχει η δυνατότητα και για δώρο, εφόσον αποκτήσετε συγκεκριμένο κινητό από το GearVita.

Για αρχή ξεκινάμε με τρεις μεγάλες προσφορές που έχουν την χαμηλότερη δυνατό τιμή μέχρι και την 1η Απριλίου. Τ’ ακουστικά που σας αναφέρω είναι τα Lenovo Air TWS, που μέχρι την 1η Απριλίου θα τα βρίσκετε με μόλις 34.99$, τα QCY T1S Mini που θα τα βρείτε και αυτά μέχρι και την 1η Απριλίου με μόλις 24.99$ και τέλος τα Xiaomi Airdots που και αυτά μέχρι και την 1η Απριλίου θα τα βρείτε στα 43.99$!!! Υπόψιν σε όλα είναι σε περιορισμένα κομμάτια η προσφορά, οπότε μην το σκέφτεστε πολύ…δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα για να πάρετε!


Στη συνέχεια έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε ένα ζευγάρι ακουστικών εντελώς δωρεάν με την αγορά ενός Redmi Note 7. Έτσι εάν αγοράσετε το Redmi Note 7 3/32GB, θα πάρετε σαν δώρο τ’ ασύρματα ακουστικά VITOG T12. Εάν πάλι αποκτήσετε το Redmi Note 7 4/64GB, θα πάρετε σαν δώρο τ’ ασύρματα ακουστικά X18. Ένα πολύ ωραίο δωράκι μ’ ένα ωραίο κινητό της Xiaomi.

Στη συνέχεια θα βρείτε μία σειρά από ασύρματα και ενσύρματα ακουστικά απ’όλες τις μεγάλες εταιρείες όπως Xiaomi, QCY, Huawei, Bluedio, Awei, Meizu, 1More και KZ. Μέσα στη λίστα αυτή θα βρείτε προσφορές μέχρι και 70% κάτω από την αρχική τιμή!


 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com