Περί τα 420 δολάρια κοστίζουν συνολικά τα εξαρτήματα του νέου Galaxy S10+ το οποίο ξεκινά από τα 999 δολάρια (1.199 ευρώ),  σύμφωνα με πρόσφατους υπολογισμούς του TechInsights.

Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του TechInsights η οθόνη αποτελεί και το ακριβότερο εξάρτημα της συσκευής, αφού κοστίζει 86,50 δολάρια. Ακολουθεί ο επεξεργαστής ο οποίος τιμολογείται λίγο χαμηλότερα στα 70,50 δολάρια. Ωστόσο τόσο το κόστος της οθόνης όσο και το κόστος του επεξεργαστή κινείται σχεδόν στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας Samsung Galaxy S9. Όπως διευκρινίζεται το κόστος της οθόνης έχει αυξηθεί κατά 9 δολάρια ενώ το κόστος του chipset έχει μειωθεί κατά 10 δολάρια εν συγκρίσει με το παρελθόν.

cost of samsung galaxy s10+

Παρόμοιο έχει παραμείνει και το κόστος της RAM και των chips για τον αποθηκευτικό χώρο, στα 50,50 δολάρια, αν και βεβαίως στην περίπτωση του Galaxy S10+ όσο για το συνολικό κόστος των πέντε καμερών του Galaxy S10+ φτάνει τα 56,50 δολάρια.

Μπορεί η τελική προς τον καταναλωτή τιμή να φαίνεται αρκετά υψηλότερη από το σύνολο του κόστους των υλικών κατασκευής ωστόσο στους υπολογισμούς του TechInsights δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος συναρμολόγησης, το κόστος έρευνας και ανάπτυξης (R&D) και φυσικά το κόστος της διαφημιστικής προώθησης του προϊόντος.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.