Xiaomi Mi Band 3 – Ελληνικό firmware (v2.0.0.4), κόλπα και άλλα πολλά που θέλετε να ξέρετε για το wearable.

Μοίρασε την γνώση...

Το Mi Band 3 παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2018, 2.5 χρόνια μετά το Mi Band 2. Φέρει πάρα πολλά καινούργια χαρακτηριστικά, είναι ένα wearable που σίγουρα αξίζει κανείς να το πάρει πια για τα λεφτά του, αλλά δυστυχώς κυκλοφορεί ή στα κινέζικα ή στ’ αγγλικά εάν είναι η διεθνής έκδοση. Ευτυχώς και χάρις αρχικώς στον Kirill και τώρα χάρις τον παλιό γνωστό μας SantaX, έχουμε ένα φοβερό ελληνικό firmware, με πολλά νέα χαρακτηριστικά, μοναδικά και το βασικότερο…με το ποσοστό της μπαταρίας να φαίνεται στην αρχική οθόνη και να έχει λυθεί πλήρως με την νέα έκδοση του βελτιωμένου ελληνικού firmware το γνωστό πρόβλημα με το 16% της μπαταρίας, όπως δείχνω και σε φωτογραφία.

Το νέο firmware για το Mi Band 3 που δεν θα χρειαστεί ΠΟΤΕ πια να του κάνετε ενημέρωση, ανεξάρτητα εάν βγει ποτέ νέο, που αμφιβάλλω μιας και έχει βγει το Mi Band 4 ή ανεξαρτήτως έκδοσης Mi Fit, θα το βρείτε πατώντας το κουμπί παρακάτω. Το νέο firmware έρχεται με νέα χαρακτηριστικά, μοναδικά!

Διαφήμιση

 

 

Το νέο Mi Band 3 έχει φέρει αρκετές αλλαγές και πρόσθετες δυνατότητες σε σχέση με το Mi Band 2. Αυτό σημαίνει ότι νέα μενού και επιλογές εμφανίζονται στο Mi Fit που όσοι έχετε το Mi Band 2 δεν θα τις δείτε. Την δουλειά του Kirill μπορείτε να την δείτε στο site του, ενώ ο SantaX είναι ο δημιουργός του ελληνικού firmware για το Mi Band 2.

Google news

Ξεκινήσαμε με το βελτιωμένο ελληνικό firmware 1.6.0.16, το οποίο υπάρχει μέσα στην έκδοση 3.5.0 και τώρα πάμε στην επόμενη έκδοση την 1.8.0.0 που θα την βρείτε στο Mi Fit 3.5.2 και σήμερα 8/11/2018 προστέθηκε η έκδοση 2.0.0.4. Επειδή από την 1.6.0.16 είχα πολλούς χρήστες να μου αναφέρουν ότι μόνο το Mi Fit δεν έφτανε να γίνει η σωστή μεταφορά των αρχείων στο Mi Band 3 και έπρεπε να μεταφερθούν τελικά χειροκίνητα μέσω του Notify & Fitness, έτσι θα περνάτε πια κάθε νέα έκδοση που θα σας δίνω. Στην νέα έκδοση, 2.0.0.4 πρέπει να περάσετε ΜΟΝΟ δύο αρχεία, ενώ τα links για την 1.6.0.16 και 1.8.0.0 έχουν διαγραφεί για να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα. Το πως θα το κάνετε, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που έχω παρακάτω, που μπορεί να είναι για την 1.8.0.0, η διαδικασία είναι ίδια και για την 2.0.0.4. Εάν βαριέστε να το δείτε, αυτό που θέλει είναι να τρέξετε πρώτα το Mi Fit, συνδέεται με το Mi Band 3, χωρίς να κλείσετε την εφαρμογή τρέχετε το Notify, συνδέετε με το Mi Band, τελειώνει τις ενημερώσεις και τότε πάμε και του περνάμε αρχικώς το αρχείο fw και μετά ότι res μας αρέσει. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως μπορείτε να περάσετε εύκολα το 2.0.0.4.

Tomtop WW Lightinthebox WW

Εδώ θα δείτε πως είναι και με την προηγούμενη έκδοση 1.6.0.16

 

 

Οδηγός εγκατάστασης βελτιωμένου ελληνικού firmware 2.0.0.4

Χειροκίνητα, κατεβάζετε το Notify & Fitness και το Mi Fit 3.5.2 με το ελληνικό firmware που βρίσκετε πιο κάτω. Τα εγκαθιστάτε και τα δύο. Τρέχετε πρώτα το Mi Fit 3.5.2. Εάν δεν σας περάσει τα δύο αρχεία, δηλαδή το firmware και τα resources αυτόματα και χωρίς να κλείσετε το Mi Fit, τρέχετε το Notify & Fitness. Αφού συνδεθεί και συγχρονίσει με το Mi Band 3, πάμε Ρυθμίσεις -> Έκδοση Firmware Update -> Custom Firmware και περνάμε με την εξής σειρά τα δύο αρχεία που σας δίνω : 1) *.fw 2) *. res που σας αρέσει από τις φωτογραφίες. Αφού εγκατασταθούν και τα δύο, είστε έτοιμοι! Υπόψιν όλες οι οθόνες και το firmware έχει φυσικά δοκιμαστεί στο προσωπικό μου Mi Band 3 πριν σας το δώσω (δυστυχώς δεν έχω άλλο, οπότε ότι δοκιμάζω γίνεται στο δικό μου)


Τι διαφορές έχει το βελτιωμένο ελληνικό firmware 2.0.0.4!? Σε σχέση με το 1.0.6.16, καμία εμφανή. Οι βελτιώσεις που υπήρχαν πριν, υπάρχουν ακόμα, δηλαδή στην πρώτη οθόνη το ποσοστό της μπαταρίας, το μεγάλο ρολόι σε διάφορες μορφές πια με τις 7 οθόνες που σας δίνω και την λύση του bug του 16%. Βλέπω σε πολύ κόσμο σας άρεσε η ύπαρξη του ποσοστού της μπαταρίας στην πρώτη οθόνη και το ζητάτε. Βέβαια δεν κατάλαβα γιατί το ζητάτε και δεν βάζετε την πρωτότυπη έκδοση, αλλά δικό σας θέμα…. Πάντως όσοι δεν την έχετε, πρέπει να κάνετε 4 κινήσεις για να δείτε πόση μπαταρία έχετε, ενώ με την έκδοση αυτή την έχετε στο πιάτο. Επίσης πρώτα εδώ είδατε το μεγάλο ρολόι που είναι για κάτω από τον ήλιο η ιδανική λύση να βλέπετε την ώρα ή εάν έχετε πρόβλημα όρασης, γιατί πολλοί όπως και εγώ δεν είμαι πιτσιρίκι. Επίσης έχει αυξηθεί ο χρόνος στις ειδοποιήσεις από 6 σε 8 sec ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να δείτε την ειδοποίηση πια.

Διορθώθηκε το bug του 16% της μπαταρίας από την έκδοση 1.6.0.16

Βάση μίας αναφοράς ενός σχολίου χρήστη που έβαλε το νέο βελτιωμένο ελληνικό firmware, φαίνεται ότι λύθηκε το γνωστό πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις όταν η μπαταρία έπεφτε στο 16%! Συγκεκριμένα αναφέρει:

Kostas Barbis
Καλησπέρα σε όλους. Γιατρέ προς ενημέρωση σου καθώς κ όλων έχω να πω πως μάλλον το του 16% της μπαταρίας διορθώθηκε. Με το που έφτασα στο 16% δονηθηκε κ είδα το μήνυμα της προειδοποίησης για φόρτιση. Αυτή τη στιγμή είμαι στο 11% και δεν μου έχει κάνει καμία αποσύνδεση.

Τον ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση αυτή!

Εγώ φοράω μία λίγο καλύτερη έκδοση του ελληνικού firmware, που δεν μου βάρεσε στο 16% καθόλου. Έφτασε στο 1% και ποτέ δεν δονήθηκε, ποτέ δεν έχασε επικοινωνία με το κινητό, άρα το πρόβλημα λύθηκε 100%. Την νέα, ακόμα πιο βελτιωμένη έκδοση μπορείτε να την κατεβάσετε παρακάτω.

Το πως είναι τώρα το νέο βελτιωμένο ελληνικό firmware, μπορείτε να δείτε κάποιες εδώ και τις κύριες οθόνες κάτω εκεί που κατεβάζετε το firmware.

Το πως γίνεται με το Mi Fit αυτόματη εγκατάσταση του firmware, που θα σας δίνω κάθε φορά, μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο. Υπόψιν το βίντεο δείχνει για προηγούμενη έκδοση που μεταφέρει δύο αρχεία. Το 2.0.0.4 επειδή έχει και αυτό δύο αρχεία, λογικά θα δουλέψει στην αυτόματη ενημέρωση:

 

 

Η έκδοση του Mi Fit στο βίντεο είναι η 3.4.4 GR, αλλά τα ίδια θα κάνετε με κάθε έκδοση που σας δίνω

Υπόψιν, το Mi Band 3 μας δείχνει και τον καιρό ανάμεσα στις άλλες πληροφορίες. Για να βλέπετε τις ειδοποιήσεις του καιρού στα ελληνικά και όχι σαν ???, πρέπει κάθε φορά να βάζετε την ειδική ελληνική έκδοση που σας δίνω για το Mi Band 3. Με όποια άλλη έκδοση από αλλού, θα βλέπετε ερωτηματικά.

Mi Band 3 – Που το βρίσκω φθηνά?

Το Mi Band 3 παρουσιάστηκε πρόσφατα από την Xiaomi. Αυτή την στιγμή μπορείτε να το βρείτε στο Banggood με το κουπόνι μας πολύ φθηνά, στο Gearbest μπορείτε να δείτε είτε στη σελίδα με τα κουπόνια μας ή στο site. Υπόψιν αναμένουμε σύντομα να βγει και η επόμενη έκδοση του Mi Band 3, με την έγχρωμη OLED επίπεδη οθόνη που θα έχει και NFC και θα ονομάζεται XIAOMI Hey+ και προς το παρόν την βρίσκεται σε Banggood και το Gearbest σε preorder.

  Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr

.

Μην ξεχνάτε ότι εδώ κατεβάζετε πάντα την τελευταία έκδοση του νέου βελτιωμένου ελληνικού firmware για το Mi Band 3, τώρα χωρίς εγγραφή!

 

Μην ξεχνάτε βάζετε πρώτα το *.fw αρχείο στο Mi Band σας και μετά το *.res που σας αρέσει, με το Notify & Fitness και τα δύο.

 

Όσοι αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την γραμματοσειρά, έχει κενά, ερωτηματικά, κτλ, θα πρέπει να βάλετε πρώτα το αρχείο που δίνω από κάτω και μετά το τελευταίο firmware

 

[sdm_download id=”18046″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”green”]

 

 

*********************************** 2.0.0.4 ********************************************

 

2.0.0.4 Ελληνικό firmware by SantaX (*.fw) [sdm_download id=”18428″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”18428″]
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Simpler20 [sdm_download id=”18432″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”18432″]
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – SantaX [sdm_download id=”18436″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”18436″]
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Rock and Roll [sdm_download id=”18448″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”18448″]

 

 

Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Digital [sdm_download id=”18440″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”18440″]
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Dewberry [sdm_download id=”18449″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”18449″]
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Blackentina [sdm_download id=”18453″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”18453″]

 

 

Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Anodina [sdm_download id=”18457″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”18457″]
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Simple GR [sdm_download id=”18458″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”18458″]

 

*********************************** 1.8.0.0 ********************************************

Τα αρχεία για το 1.8.0.0 έχουν διαγραφεί και μένουν μόνο για στατιστικούς λόγους

1.8.0.0 Ελληνικό firmware by SantaX (*.fw) [sdm_download id=”17939″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17939″]
*************** *************** ***************
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Anodina [sdm_download id=”17943″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17943″]
*************** *************** ***************
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – SantaX [sdm_download id=”17947″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17947″]
*************** *************** ***************
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Simple [sdm_download id=”17951″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17951″]
*************** *************** ***************
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Simple20 [sdm_download id=”17955″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17955″]
*************** *************** ***************
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Dewberry [sdm_download id=”17959″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17959″]
*************** *************** ***************
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – DS Digital [sdm_download id=”17963″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17963″]
*************** *************** ***************
Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Rock and Roll [sdm_download id=”17967″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17967″]

*********************************** 1.6.0.16 ********************************************

Τα αρχεία για το 1.6.0.16 έχουν διαγραφεί και μένουν μόνο για στατιστικούς λόγους

[sdm_download id=”17651″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”blue”] [sdm_download id=”17537″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”grey”] [sdm_download id=”17538″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”orange”]

Εάν πάντως σε κάποιον του άρεσε με τα γράμματα σε italic, θα βάλει αυτό το αρχείο στη θέση του πρώτου

[sdm_download id=”17536″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”darkblue”]

 

********************************************************************************

Παρακάτω σας έχω και μερικές διαφορετικές εμφανίσεις να διαλέξετε….7 στο σύνολο. Έτσι μπορείτε να περνάτε μία κάθε μέρα και κάθε μέρα να έχετε διαφορετικό Mi Band 3 και να μην το βαρεθείτε ποτέ! Δείτε λοιπόν το πως θα φαίνεται και διαλέξτε το αντίστοιχο.

 

 

Mi Band 3 Ελληνικό firmware by SantaX – Digits [sdm_download id=”17731″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17731″]
Mi Band 3 Ελληνικό firmware by SantaX – Simpler 20 [sdm_download id=”17740″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17740″]
Mi Band 3 Ελληνικό firmware by SantaX – Rock and Roll [sdm_download id=”17744″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17744″]
Mi Band 3 Ελληνικό firmware by SantaX – Blackentina [sdm_download id=”17745″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17745″]
Mi Band 3 Ελληνικό firmware by SantaX – Dewberry [sdm_download id=”17749″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17749″]
Mi Band 3 Ελληνικό firmware by SantaX – Simpler [sdm_download id=”17758″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17758″]
Mi Band 3 Ελληνικό firmware by SantaX – Anodina [sdm_download id=”17762″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17762″]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

278 Άποψη για τα “Xiaomi Mi Band 3 – Ελληνικό firmware (v2.0.0.4), κόλπα και άλλα πολλά που θέλετε να ξέρετε για το wearable.”

 1. Ioannis Xristou

  Σήμερα έβγαλα το MiBand 3 και φόρεσα το Stratos. Άνοιξα την εφαρμογή του Amazfit και έκανε αμέσως update το MiBand 3 και μου το γύρισε στα Κινέζικα…. Τι να κάνω? Δεν ανοίγει ούτε με την εφαρμογή την Ελληνική….ζητάει την Κινέζικη!!!

  1. Μέσα στην εβδομάδα θα έχω νέο firmware για το Mi Band 3, οπότε λίγη υπομονή και θα λυθεί το θέμα δια παντώς. Προς το παρόν καλορίζικο το stratos

 2. eleniselal

  καλημερα! εχουμε κανενα νεο απο την καινούρια αναβάθμιση που διορθώνει της κλήσεις?

 3. Anastasiakost

  Καλημέρα έχω το 3.5.2 firmware k είδα ότι υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά την αναγνώριση κλήσης κ στα μυνηματα. Δεν δείχνει όνομα. Κατέβασα το mi bantage γτ διάβασα ότι έτσι διορθώνεται. Έκανε comnect με το band μου όμως το πρόβλημα υπάρχει ακόμη… Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι;;

  1. Λίγη υπομονή. Θα σας έχω νέα firmware από δευτερα που δεν θα έχουν πρόβλημα με το τελευταίο mi fit

 4. Καλησπερα στην παρεα,εχω ερωτηση θελω να γυρισω το my Band μου στης αρχικες ρυθμησεις ,βαζω 4 ,0000 αλλα μου λεει εσφαλμενος κοδικος ! τι γινετε αν τον εχω αλλαξει .? η ειναι καποιος αλλος κοδ που δεν θυμαμαι

 5. dimitrisxd

  Καλημέρα.εχω κάνει όλη την διαδικασία με επιτυχία και είναι πολύ ωραίο το ελληνικό.δεν μου βγάζει όνομα η αριθμό όταν με καλούν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το διορθώσω;

 6. loukaskou

  παιδια εκανα τα βηματα και μου εμφανιζε το εικονιδιο για τη συνδεση του band με το κινητο.
  το Mi fit συγχρονιζει ομως κανονικα. τι κανω? το ξαναδοκιμασα απο την αρχη ολη τη διαδικασια και τιποτα… Please help!!!

  1. loukaskou

   περναω μετα το Font correction for 1.8.0.0
   και δουλευει κανονικα αλλα ουσιαστικα με το παλιο firmware..μετα παω παλι με το notify βαζω πρωτα το .fw και μετα το .res που μαρεσει. παντα με εγακτεστημενο το mi fit 3.5.3

  2. loukaskou

   τα καταφερα παιδια ευχαριστω..

 7. Regalia

  Καλησπέρα, πολύ καλή δουλειά.
  Αναρωτιόμουν αν γίνεται να μου πεις πως έφτιαξες το firmware γιατί με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα δικό μου άλλα δεν βρίσκω άκρη online

  1. Το firmware όπως αναφέρω παντού, δεν το έχω φτιάξει εγώ. Το συγκεκριμένο είναι φτιαγμένο από τον SantaX, οπότε μιλάς μαζί του.

   1. Regalia

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, γνωρίζεις πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του?

 8. shamfishe

  Καθε φορα που παω να κανω το update το mi band η βγενει απο την συνδεση η crushari….καμια λυση???? τα κανω οπως το βιντεο

   1. shamfishe

    20 φορες το εχω κανει. τελικα καταφερα να το δεχτει αλλα με το που τελιωνει μου ξανα περναει λογισμικο και ξανα στα κινεζικα.το δοκιμαζω και με ελληνικο mi fit και με το original

    1. Υπόψιν, χρησιμοποιείς ΜΟΝΟ το mi fit που δίνω, όχι άλλη έκδοση γιατί θα γίνεται πάλι κινέζικο.

 9. vassilis

  Καλημέρα, παραθέτω συγκεντρωτικά τα ερωτήματα
  1. Στην προπόνηση εκτός απ’ το να μην εμφανίζει τον χάρτη (το οποίο ξέρω ότι είναι γνωστό πρόβλημα και ελπίζω να διορθωθεί σε επόμενο update μαζί με την εμφάνιση του ονόματος σε εισερχόμενη κλήση) ενώ μετράει αντίστροφα 321 δεν ακούγετε κάτι (ούτε Ελληνικά, ούτε Αγγλικά) και όταν πατάω να σταματήσει ο ήχος είναι στα Αγγλικά. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στην τελευταία έκδοση 3.5.2
  2. Η καταγραφή του ύπνου είναι εφικτή μόνο το βραδύ? (δηλαδή μετα από κάποια ώρα της ημέρας) γιατί μεσημεριανό ύπνο δεν τον κατέγραψε ή θα πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να καταγραφεί πάντα?
  Παρακαλώ απαντήστε.

  1. Για τον ήχο, θα το φτιάξω σε μελλοντική έκδοση. Εξάλλου έχει βγει η 3.6.0 και θέλω να δω τι θα κάνω πια αφού ο SantaX δεν μου απαντάει στα μηνυματά μου. Πάντως όπως έχω βρει λύση μέχρι στιγμής, έτσι θα βρω νέα.
   Για τον ύπνο πάντα κατέγραφε τον βραδυνό.

   1. vassilis

    Μπράβο για την δουλειά σου! θα περιμένω την νέα έκδοση ευχαριστώ!

 10. vassilis

  Καλησπέρα, στην προπόνηση εκτός απ’ το να μην εμφανίζει τον χάρτη (το οποίο ξέρω ότι είναι γνωστό πρόβλημα και ελπίζω να διορθωθεί σε επόμενο update μαζί με την εμφάνιση του ονόματος σε εισερχόμενη κλήση) ενώ μετράει αντίστροφα 321 δεν ακούγετε κάτι (ουτε Ελληνικά, ουτε Αγγλικά) και όταν πατάω να σταματήσει ο ήχος είναι στα Αγγλικά. Τι θα μπορούσα να κάνω? Ευχαριστώ!

   1. vassilis

    Για την τελευταία, χτες έκανα την εγκατάσταση 3.5.2

   2. vassilis

    Υπάρχει κάποια λύση να μου προτείνεις? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι έτσι η λειτουργία του ύπνου ώστε να καταγράφει μόνο το βράδυ γιατί μεσημέρι δεν τον κατέγραψε

    1. Panos Vazos

     Θα υπάρξει κάποιο update από την 3.5.2 που έχουμε τώρα,αν για κάποιο λόγο γίνει update σε 3.6.0 από το play θα χαθούν τα ελληνικά?

     1. Εάν δεν βρω το αντίστοιχο ελληνικό firmware μόνο…

 11. AMOUTZIDIS DIMITRIOS

  Καλησπέρα σας,
  προχθές αγόρασα από το plaisio το Mi Band 3. Ακολούθησα τα βήματα από το βίντεο αλλά κάθε φορά που κάνω update το firmware, στο 100% μου βγάζει στο band “Couldn’t update”.
  Τι κάνω λάθος;

  Ευχαριστώ εκ το προτέρων

  1. Αυτό είναι λίγο δύσκολο να σου το πούμε έτσι. Βλέπε το βίντεο και ακολουθείς την διαδικασία βήμα-βήμα και θα πετύχει. Φρόντισε να είναι πλήρως φορτισμένο το mi band 3, να μην υπάρχουν άλλες συσκευές τριγύρω και θα τα καταφέρεις. Καλό Πάσχα!

 12. Stayros07

  Καλησπέρα. Έφτιαξα το mi band 3 σ ένα φίλο με τα 3 αρχεία που είχες πει σ ένα προηγούμενο βίντεο. δουλεύει κανονικά αλλά όταν χτυπάει το τηλέφωνο δεν βγαίνει το όνομα. Τι λάθος εχει γίνει; Μετά διάβασα ότι χρειάζονται μόνο τα 2 αρχεία. Πώς μπορω να το διορθώσω; Μπορώ να τα περάσω από πάνω τους ή πρέπει να κάνω reset; Μπορείς να μου στείλεις τα αρχεία;τι να κάνω βοήθησεμε φίλε

 13. kdd

  Καλησπερα μηπως ξερει καποιος γιατι οταν με καλουν μου εμφανιζει την επαφη ή τον αριθμο μονο για μερικα δευτερολεπτα και μετα εμφανιζει μονο το εικονιδιο με το τηλ;

 14. sakispardl

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την δουλειά σας έχω ένα band 3 το οποίο στην προσπάθεια να περάσω διάφορες γιατί νόμιζα ότι δεν περνάνε έχει σταματήσει να κάνει update από τις εφαρμογές και το mi fit και nofity φτάνει να κάνει ενάρξεις αναβαθμίσεις και μένει στο 0% δεν κάνει τίποτα και μετά από λίγο το ρολογακι βγάζει ένα Χ και σταματάει τι πρέπει να κάνω έχω απογοητευθεί. είναι συνεχεία στο logo κινητό-ρολόι συνδέεται αλλά δεν έδειχνε τίποτα περνάω res και δεν την παίρνει πλέον.

  1. Καλησπέρα. Για να καταλάβω, ελληνικά βλέπεις στο 3!? Δεν σου περνάει κάποιο από τα δύο αρχεία? Που συναντάς το πρόβλημα?

   1. sakispardl

    Όχι δεν ανοίγει η οθόνη δεν βλέπω τίποτα δείχνει ότι πρέπει να το συνδέσεις με το κινητό αυτήν την εικόνα. Συνήθως μετά περνάς ένα Res και στρώνει αλλά πλέον δεν κάνει καμία αναβαθμίσει το βάζω για φόρτιση και δείχνει ότι φοτιζει ερωτηματικά και την ώρα αν το βγάλω πάλι εικόνα πρέπει να συνδεθείς με κινητό

    1. Αν δείχνει κινητό band με κάτι σαν βελάκι ανάμεσά τους, θέλει να περάσεις το αρχείο res

     1. sakispardl

      Ναι το κατάλαβα διάβασα αρκετά άλλα και πάλι δεν μπορώ να περάσω τίποτα με το πρόγραμμα nifity κάνει συνδέσει πάω να περάσω το res και μένει στο 0% και δεν συνεχίζει.

 15. Madtech

  Τα έβαλα όλα και δουλεύουν μια χαρά. Το μόνο θέμα που παρατήρησα και είδα στη συνέχεια ότι το έχουν και άλλοι με την αναγνώριση κλήσης , δεν μου εμφανίζει τίποτα απο ονομα ή αριθμό. Δεν ξέρω αν βοηθήσω δουλεύει μόνο εάν γυρίσεις το κινητό στα αγγλικά. Υπάρχει κάτι νεότερο γιατρέ? Θα μπορέσουμε να το λύσουμε με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ και ο οδηγός αναλυτικός οπως πρέπει , αναμένω την απάντηση σας!

  1. Όχι γι’ αυτή την έκδοση του mi fit και άλλη δεν μπορώ να σας δώσω αφού δεν έχω νέο firmware από τον SantaX.

   1. Madtech

    ok αναμένουμε τα νεότερα λοιπόν γιατρέ! 🙂

 16. pfpan

  Έκανα εγκατάσταση και τα 3 αρχεία και έχω το ελληνικό μιφιτ … Το ρολόι όμως μετά την εγκατάσταση μου βγάζει μια εικόνα με ένα κινητό και το ρολόι με αμφίδρομο τόξο στη μέση. Τι πρέπει να κάνω ξέρετε…

  1. Αν σου πω ότι δεν καταλαβαίνω τι βλέπεις….. Μπορείς κάπου ν’ ανεβάσεις μία εικόνα να δω τι βλέπεις!?

    1. Δεν εχουν περαστεί τα resources. Θα τα περάσεις με το notify

     1. pfpan

      Αυτό το έκανε όταν τελείωσε η εγκατάσταση των resources… και μετά τίποτα …. καμία ιδέα πως να το επαναφέρω …. έστω και με κινέζικα….

    2. Ξαναπερασε τα resources που δίνω. Δεν περαστηκαν σωστά

 17. doulgeris

  καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την δουλειά σας ! εχω κάνει τα βήματα όπως τα δίνετε στην σελίδα .. είναι η έκδοση 3,5,2 μαζί με το ελληνικό firmware 2.0.0.4 ! απλά θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να μου βγάλει το όνομα της επαφής που με καλεί! ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων !

  1. Υπάρχει κάποιο bug με αυτό το πράγμα που εμφανίστηκε τελευταία. Το κοιτάμε….

   1. doulgeris

    ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! καθώς διάβαζα σχόλια στα βίντεο σας στο youtube, είδα για το λογισμικό και έχω την έκδοση android 8.0.0 !

 18. Panos Vazos

  Κανένα νεω update θα υπάρξει σύντομα ?

  1. Μόλις έχω θα σας δώσω. Πιστεύω σύντομα θα καλύπτουμε εδώ στο iTechNews όλα τα wearable/smartwatch της Xiaomi στα ελληνικά.

   1. Panos Vazos

    Σε ευχαριστούμε πολύ και το περιμένουμε

   2. Milakotis

    Καλησπερα!! Ειμαι κατοχος mi band 3.. κατέβασα το μι φιτ.κατεβασα και το.καινουριο firmware 2.0.0.4 και τα προβληματα ππυ παρουσιάστηκαν ειναι.τα εξης.. στις θεσεις μερικών γραμμάτων μπαινουν ερωτηματικα και η οθονη της ωρας με την ημερομηνία φαινεται μεγαλυτερη απο την οθονη του band με αποτελεσμα να μην φαινεται η μερα να ξεκιναει απο ημερομηνια.. επισης κατεβασα κατεαβασα το μι φιτ 3.5.3 και οταν ανοιξα την εφαρμογη ελεγε οτι ειχα το 3.5.2 μηπως για αυτο εχω αυτα τα προβλήματα επειση.ουσιαστικα δεν εχω το.μι φιτ 3.5.3??

    1. Η 3.5.3 έχει αποσυρθεί και είναι μόνο η 3.5.2. Εξάλλου εάν δεις στο θέμα του Mi Fit υπάρχει μόνο η 3.5.2. Όσο για τα ερωτηματικά, βάζεις το αρχείο που δίνω ακριβώς πριν το firmware.

     1. Milakotis

      εννοειται το font correction 1.8.0.0 που βρίσκεται ακριβως πριν?

     2. Milakotis

      Ολα νταξει με το mi band μου.. Ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια

  2. Stayros07

   Καλησπέρα. Έφτιαξα το mi band 3 σ ένα φίλο με τα 3 αρχεία που είχες πει σ ένα προηγούμενο βίντεο. δουλεύει κανονικά αλλά όταν χτυπάει το τηλέφωνο δεν βγαίνει το όνομα. Τι λάθος εχει γίνει; Μετά διάβασα ότι χρειάζονται μόνο τα 2 αρχεία. Πώς μπορω να το διορθώσω; Μπορώ να τα περάσω από πάνω τους ή πρέπει να κάνω reset; Μπορείς να μου στείλεις τα αρχεία;τι να κάνω βοήθησεμε φίλε

 19. fmike

  Γεια σας
  Μέχρι τώρα είχα το mifit gr αλλά επειδή δεν κατέγραφε την διαδρομή κατέβασα από το geekdoing το αγγλικό firmware 2.2.0.42 και το miband 3 κόλλησε (δείχνει μόνο την ώρα) και δεν συνδέεται ούτε με το gadgetbridge ούτε με το notify.
  Τι μπορώ να κάνω;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  Μιχαήλ
  Υ.Γ Γιατί το πειράζω αφού δουλεύει;

  1. Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και προσπάθησε με κλειστό το ΒΤ να συνδεθείς (θα το ανοίξεις όταν στο ζητήσει το Mi Fit)

   1. fmike

    Έκανα επανεκκίνηση με κλειστό Bluetooth και έβαλα το official mifit από το playstore αλλά και πάλι δεν συνδέεται το κινητό με το ρολόι.
    Τι άλλο μπορώ να κάνω;
    Ευχαριστώ

 20. ted007

  Καλησπέρες,
  πολυ καλη δουλεια από το Band2 που παρακαλουθω.
  Μια ερώτηση, το FW 2.0.0.4 κάνει για το Band 3 με NFC?
  Ευχαριστώ.

  1. Το nfc εχει δικό του firmware. Μην βάλεις του απλού, θα το μπρικάρεις

   1. ted007

    ;όντως, μολις εκανα εδω την ερώτηση είδα το αλλο post για την NFC εκδοση.

 21. EfthimisVis

  Καλησπέρα σε όλους! Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά πάνω στο firmware. Μόλις το έβαλα και είναι απίθανο! Μόνο μία απορία…
  Κανονικά το miband 3 μπορεί να απορρίψει μία κλήση με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού. Μετά την εγκατάσταση του mi fit gr και του ελληνικού firmware, δε μπορεί να το κάνει… Ξέρετε κάποια λύση ή έχει κάποιος το σχετικό θέμα;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

 22. Riddick

  Καλησπερα και καλη χρονια..
  HELP!!! μου εχει μπρικαρει στην γνωστη οθονη και ενω το mifit κανει συζευξη το Notify δεν κανει ,λεει το MiBand αρνειται την συζευξη ,δοκιμαστε σε μερικα λεπτα και δεν γινεται τιποτα..Τι κανω??

  1. Δοκίμασες με gadgetbridge? Επίσης κάνε επανεκκίνηση το κινητό

   1. Riddick

    ΔΕν εχω ιδεα τι ειναι το gadgetbridge…επισης συμφωνα με το mifit η μπαταρια ειναι στο 33% αμα δεν φτιαξει το αφηνω να κλεισει ή το φορτιζω μεχρι να βρω λυση?

    1. Riddick

     και μετα απο επανεκικινηση τιποτα.το mifit συνδεεται το Notify οχι.

     1. Riddick

      το gadgetbridge το περασα και συνδεθηκε κανονικα.μπορω να κανω τωρα κατι για να φτιάξω το band?

     2. Πέρνα ότι σου λέει με το gadgetbridge. Το ίδιο είναι

     3. Ταυτόχρονα βάλτο για φόρτιση. Λένε ότι βοηθάει έξτρα

   2. Riddick

    Το gadgetbridge δεν ζηταει να περασει τιποτα μεσα.και δεν βρίσκω και στο μενου καποια επιλογη να τα περασω χειροκινητα

    1. Το gadgetbridge το χρησιμοποιείς μέσω κάποιου file manager. Τρέχεις τον file manager, βρίσκεις το αρχείο που πρέπει να περάσεις στο mi band, πατάς παρατεταμένα για να σου βγάλει τις επιλογές και επιλέγεις open with… και εκεί βάζεις το gadgetbridge. Μετά αυτο το περνάει…

     1. Riddick

      Καταρχην ευχαριστώ παρα παρα πολυ για την βοηθεια…
      Περναω το fw ολα κομπλε,κανει restart.παλι τα ιδια…Περναω το rs του Santax που ειχα πριν φτανει 99% τρωω ακυρο..Κατεβαζω περναω ενα αλλο κομπλε αλλα η οθονη εκει στα ιδια,ξαναπερναω του SAntaX περνιεται κανονικα αλλα τιποτα,περναω και την γραμματοσειρα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ανοιξε…
      ΚΑι παλι Ευχαριστω!

 23. vagdebour

  Καλησπέρα προσπαθω να κανω download και μου λεει δεν είναι δυνατό το άνοιγμα τι φταιει;

 24. tsatomas

  Καλημέρα, ωραία αυτά του santax Ευχαριστώ.. Υπάρχει μήπως τρόπος να εμφανίζεται μόνο η ημερομηνία ώρα και μπαταρία χωρίς τα βηματα και την μπάρα από κατω;

  1. Ότι βλέπεις στις εικόνες. ΓΙα ότι άλλο πρέπει να βγει ειδικό firmware

   1. tsatomas

    Εντάξει, Μήπως μπορείτε να δείτε το λινκ του santax rock and roll;δεν υπάρχει…

    1. tsatomas

     Διόρθωση, υπάρχει λινκ αλλά ήθελε σκρολ μέχρι κάτω το συγκεκριμένο 🙄

 25. Kostas konstantinids

  Υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο, να έχω το μενού στα αγγλικά και επιπρόσθετα όταν λαμβάνω ειδοποιήσεις να φαίνονται και οι τονισμένοι ελληνικοί χαρακτήρες καθώς και το ‘ς’ ;;;

   1. Kostas konstantinids

    Το band να ειναι στα αγγλικα, απλα στις ειδοποιησεις δεν εμφανιζεται καλα οι τονισμενοι χαρακτηρες και το τελικο σιγμα.

    1. Να είναι στ’ αγγλικά, πρέπει να βάλεις το αγγλικό firmware από το geekdoing.com. Όσο για τις ειδοποιήσεις, δεν ξέρω

  1. tsatomas

   Για τα ελληνικά τουλάχιστον, με το font fix για 1.8 που εχει πιο πάνω δείχνει σωστά και τους τόνους και ς στην τελευταία έκδοση με το syntaxdewberry

 26. Vasilis adam

  Καλημέρα,

  βάζοντας το καινουριο λογισμικο στο Xiaomi Mi8 Κινητό μου (MIUI 10.1.1) σταμάτησε το band να μου γράφει το ονομα του καλούντος στις εισερχόμενες κλήσεις. Τα μηνύματα διαβάζονται κανονικά..

  Πήγα να τα καναεγκαταστήσω όλα και αφού εγκαταστήσω το ελληνικό firmware, μου μένει στο pairing και ενώ φαίνεται συνδεδεμένο στο mi fit, το βανδ μένεινα δείχνει το εικονίδιο κινητού και band για αναμονή σύνδεσης..

  Βοήθεια παρακαλώ, καλά Χριστούγεννα!

  1. Ενεργοποίησε εκ νέου τις επιλογές

   1. stasou

    Καλησπέρα. 14/2 και δε βλέπω κι εγώ ταυτότητα καλούντος σαν επιλογή στην εφαρμογή, έκδοση 3.5.3
    Η 3.4.4 είναι διαγραμμένη στο drive σας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω αναγνώριση κλήσης, έστω να βρω τη 3.4.4?
    Ευχαριστώ

    1. Έχω διαβάσει ότι σε Android 9 υπάρχει θέμα. Να υποθέσω έχεις Android 9. Να δω εάν έχω κάπου την 3.4.4 να την ξανανεβάσω.

  2. Dimitrisli97

   Καλησπέρα. Και εγώ με την σειρά μου στην νέα έκδοση MIUI 10.2 στο pocophone έχω το ίδιο πρόβλημα μόνο με τις εισερχόμενες κλήσεις. Υπάρχει κάποια λύση?

   1. Κάπου είχα διαβάσει για μία λύση. Απλώς εφόσον δεν έχω καινούργιο firmware ακόμα, δεν έχω πως να την περάσω μέσα και να την δοκιμάσω και εγώ. Λίγη υπομονή…

 27. billis2020

  Καλησπέρα γιατρέ, πρόσφατα έβαλα το πιο τελευταίο ελληνικό λογισμικό όπως περιγράφατε στις οδηγίες και έχω να πω ότι είναι απίστευτα ωραίο και με βοήθησε πολύ. Το μόνο προβληματακι που βρήκα είναι ότι όταν η ημερομηνία είναι μεγάλη τότε κάπως κόβονται τα νούμερα της ημ/νιας και της ημερας(πχ. 24/12 Δευτ κόβεται το 2 και το τ). Εγώ χρησιμοποιώ το Anodyno-SantaX.

  Μην ξεχναμε… Καλά Χριστούγεννα!

  1. Χρόνια πολλά. Περνα από πάνω το αρχείο που δίνω πριν τα firmware

   1. billis2020

    Τα έχω περάσει τα αρχεία που χρειάζονται μαζί με το fix αλλά εξακολουθεί να υπάρχει προβλημα. Τα γράμματα είναι σε bolt και δεν είναι αραια, απλά δεν χωράνε στην οθόνη :/

    1. Τότε είναι το θέμα που διάλεξες με μεγάλα γράμματα και δεν φτιάχνει

 28. kakarasju

  Πλέον έχει βγει η original 2.0.0.14 και όταν κάνω την διαδικασία από για ελληνικά γίνεται και με το που πάω μετά να το βάλω σε iPhone κάνει συγχρονισμό και μετά αναγκαστική αναβάθμιση από 2.0.0.4 σε 2.0.014 με το που ανοίγεις το mi fit στο iPhone. Τότε τα δείχνει με ερωτηματικά και κινέζικα αλλά ένα περίεργο είναι ότι αν μου στείλει κάποιος μήνυμα οι ειδοποιήσεις είναι στα Ελληνικά κανονικά !πάλιΚαλά. Τι μπορώ να κάνω γιαυτό?

  1. Πρέπει στο iphone να έχεις κλείσει τις αυτόματες αναβαθμίσεις και να έχεις προηγούμενη έκδοση του Mi fit, αυτή που δίνω, την 3.5.3. Περιμένω από τον Santax την νέα έκδοση να σας την δώσω.

   1. kakarasju

    Αυτό που λες δεν μπορώ να το κάνω στο iPhone.. Πως να έχω την έκδοση 3.5.3? Με τις αυτόματες ενημερώσεις δεν αρκεί, την κάνει μόνο της η νέα εφαρμογή αλλιώς δεν ανοιγει.

    1. Υποθέτω τώρα έχεις την τελευταία, 3.5.5, οπότε περιμένεις. Εάν βάλεις το firmware που σας δίνω, με το που θα συνδέσεις το mi band με το mi fit, θα γίνει πάλι αυτόματα κινέζικο. Έχω ενημερώσει εδώ και καιρό τον SantaX να μου δώσει την νέα έκδοση, απλώς έχει δουλειά αυτές τις ημέρες, μου είπε να περιμένω λίγο.

 29. eleniselal

  καλησπερα ! θα ηθελα να ρωτησω αμα μπορουμε στην αρχικη οθονη αντι για τα βηματα να μας δειχνει τους παλμους? ξερω πολλα θελω αλλα το πηρα για την μητερα μου και θελει να παρακολουθει τους σφηγμους της. παρεπιπτοντως πολυ καλη δουλεια εγκατεστησα τα παντα ευκολα!

  1. Θα πρέπει να γίνει ειδικό firmware για σένα. Εκτός αυτού μου ακούγεται πολύ αγχωτικό αυτό και σίγουρα θα δείχνει αυξημένες σφύξεις. Καλύτερα βάλε συνεχή μέτρηση και να το βλέπει μέσω εφαρμογής. Εξάλλου δεν είναι holter ρυθμού, μην το μπερδεύουμε, ούτε καθαρά ιατρική συσκευή. Είναι για να έχουμε μία εικόνα από τις σφύξεις που έχουμε μέσα στην ημέρα

 30. Antonis Boull

  Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση ήμουν χρήστης Android και τώρα ήρθα σε iPhone αυτοί η διαδικασία γίνεται και σε iOS συσκευή

   1. Antonis Boull

    Δηλαδή μπορώ να βάλω τα ελληνικά από android και να το χρησιμοποιο σε iOS

    1. Έτσι κάνουν όλοι. Απλώς απενεργοποιείς τις αυτόματες ενημερώσεις του mi fit

     1. Antonis Boull

      Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ

 31. Manolis

  Καλημέρα σας και καλό μήνα!
  Ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνετε.
  Εγκατέστησα επιτυχώς όλα τα αρχεία ώστε να έχω Ελληνική γλώσσα στο mi band 3 και ενώ όλα λειτουργούσαν κανονικά για 2 ημέρες σήμερα μου γράφει για τον καιρό: “συνδεθείτε με την εφαρμογή για την αναβάθμιση”.
  Διάβασα το σχόλιο και την απάντηση που δώσατε σε ίδιο πρόβλημα φίλου και γύρισα το ρολόι από την αυτόματη ζώνη ώρας σε GMT+2.
  Το πρόβλημα διορθώθηκε εντός 2 λεπτών και η ερωτήσεις μου είναι δύο:
  α) Να αφήσω την ρύθμιση της ώρας στο κινητό ως έχει ή να το ξαναγυρίσω στην αυτόματη ζώνη;
  β) Υπάρχει πιθανότητα να επαναληφθεί το πρόβλημα παρ’ όλο που θα παραμείνει η ρύθμιση του ρολογιού στο +2;
  Ευχαριστώ πολύ και πάλι για όλα και συγνώμη αν α σας κούρασα.

  1. Ευχαριστώ. Αναφορικά με αυτό που ρωτάς, α) ναι, β) λογικά όχι

 32. Polykarpos

  Καλησπέρα γιατρέ
  Εγώ έχω κατεβασμένο την 3.5.3 έκδοση mi fit και 2.0.0.4 firmware αλλά δεν μου βγάζει τις ειδοποιήσεις για τον καιρό, τι να κάνω;

  1. Ειναι πρόβλημα μηνών. Βάλε την ώρα στο κινητό στο +2 και περίμενε να συγχρονίσει

 33. John Pipas

  Έκανα όλα τα update όπως περιγράφεις, έβαλα το mi fit 3.5.3 και έκανε αναβάθμιση στην 2.0.0.4 μετά με το notify πέρασα το αρχείο για τη γραμματοσειρά και έφτιαξε και τέλος έβαλα το res του santax αλλά δε μου το δείχνει όπως η πρώτη φωτογραφία με όλα τα στοιχεία στην οθόνη, αλλά μόνο όπως η δεύτερη δλδ την ώρα επάνω και κάτω τα λεπτά και στη τρίτη σειρά την ημερομηνία, πως μπορώ να το κάνω να εμφανίζεται όπως το δείχνεις;

  1. Έχεις επιλέξει την αντίστοιχη οθόνη από το mi band 3?

   1. John Pipas

    Πωωωω τώρα το βρήκα πως αλλάζει , ευχαριστώ πολύ είσαι άρχοντας. Τώρα είναι πραγματικά όμορφο, καμία σχέση με το 2…….συγνώμη κιόλας που σ’ επρηξα

    1. Κανένα πρόβλημα! Γι’ αυτό είμαστε εδώ 😉

    2. Dionisis Kontos

     πως ακριβώς γίνεται;

 34. George Cassimatis

  Καλημέρα. Το αρχείο για την διόρθωση των fonts πώς το περνάμε; Να σημειωθεί ότι με το Badgetbridge δεν μπορώ να συνδεθώ σχεδόν ποτε. Ευχαριστω

  1. Με το notify περνάς τα πάντα. Στα βίντεο που σας δείχνω, αυτό χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα

   1. Sotos Pappas

    Καλημέρα και ευχαριστούμε πολύ για ότι προσφέρεις.
    Παρατήρησα ότι κατά την επιλογή download του resources Rock and Roll βγάζει μήνυμα “Error! This download item (18448) does not have any download link. Edit this item and specify a downloadable file URL for it.”

    1. Μήπως δοκιμάζεις να κατεβάσεις του 1.8.0.0? Γιατί έχουν διαγραφεί τα λινκς, το γράφω.

  2. George Cassimatis

   Προφανώς εννοώ το Gadgetbridge

 35. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΪΝΤΑΣΗΣ

  καλησπέρα σας

  όταν πάω να περάσω το miband3_SantaX.res μου βγάζει μήνυμα invalid firmware file .
  Τι κάνω λάθος ?

  1. Επειδή αυτό “φοράω” και εγώ στο Mi Band μου, το αρχείο είναι μια χαρά. Με τι πρόγραμμα προσπαθείς να το περάσεις?

   1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΪΝΤΑΣΗΣ

    Οπως το δείχνετε στο video με το Notify

     1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΪΝΤΑΣΗΣ

      Δυστυχώς το ίδιο μήνυμα συνέχεια invalid firmware file

     2. Κάνε επανεκκίνηση σε κινητό και ρούτερ. Θα φτιάξει. Επίσης μην το σώζεις στην SD κάρτα, αλλά στην rom του κινητού. Και δοκίμασε και με άλλο browser. Εγώ όταν εχω να κατεβάσω αρχεία, χρησιμοποιώ τον dolphin

 36. Vag Siou

  Γιατρέ καλησπέρα,
  Με κάθε νέα αναβάθμιση fw χάνω κι από μια εφαρμογή στις ειδοποιήσεις και εξηγούμαι..
  Αντί να μου δείχνει το εισερχόμενο μήνυμα μου βγάζει “you have a new message in messenger view it on the phone”. Αφού χαθεί το μήνυμα αυτό μετά από 7”, μπορώ να μπώ στο μενού των ειδοποιήσεων του band και να δώ το περιεχόμενο του μηνύματος (me synex;omeno scroll και μετά όμως πάλι από το προαναφερόμενο text).
  Αρχικά έχασα την εφαρμογή των mail αλλά επανήλθε στην αρχική κατάσταση όταν εγκατέστησα άλλο mail app. Τώρα έχω χάσει viber, whatsup και messenger.
  Επαναλαμβάνω πως αντί να δέχομαι το περιεχόμενο του μηνύματος ως ειδοποίηση δέχομαι το κείμενο: “you have a new message in ………. view it on the phone”.
  Δοκίμασα βάλε βγάλε τις εφαρμογές από το μενού του MiFit χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω χωρίς επανεγκατάσταση των εφαρμογών μου (viber, messenger, whatsup…)?

   1. Vag Siou

    Αφου βγαζεις συνεχεια νεες εκδοσεις εννοειται πως ναι. Να το σβησω λες;

    1. Για να σε ρωτάω….! Σβήστε και δες

     1. Vag Siou

      Δεν είχα καμιά αμφιβολία πως θα έδινες τη λύση, απλά επιβεβαιώνω κατόπιν ελέγχου πως το πρόβλημα “bye”!

     2. Μόνο που βγήκε νέο firmware, 2.0.0.4. Όταν το έχω έτοιμο, θα το εγκαταστήσεις το πρόγραμμα μόνο για να περάσεις το firmware και μετά ξέρεις εσύ….σβήσιμο!

     3. Myron G

      Δεν χρειάζεται απαραίτητα απεγκατάσταση. Το Notify έχει μία (κρυμμένη) επιλογή, που σου επιτρέπει να κλείνεις το πρόγραμμα (αλλιώς εξακολουθεί να τρέχει στο παρασκήνιο). Αν την ενεργοποιήσεις και το κλείσεις, τότε οι ειδοποιήσεις έρχονται μέσω MiFit, οπότε εμφανίζεται το περιεχόμενό τους και όχι “you have a new message in ………. view it on the phone”

      Αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα (είχα κάνει και σχετικό ερώτημα πριν από μερικές μέρες) και πλέον οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά

 37. tinos

  Εχω το 1.8.0.0 frimware απο την mi fit την ελληνικη και δεν μου διχνει γραμματα με τονους και τα (ς) τι να κανω;

  1. Έχεις βάλει και τα δύο αρχείο? Έχεις κενά ή άλλα θέματα με την γραμματοσειρά? Δοκίμασες να βάλεις το αρχείο που δίνω πριν το firmware, μήπως στα διορθώσει όλα αυτά?

   1. tinos

    εχω βαλει μονο το mi fit το ελληνικο και στα update μου εβαλε το 1.8.0.0 σημερα το πιρα το mi band

    1. tinos

     νομιζα νταξει αν γινει κατι θα γραψω

 38. thanasisleon

  Όσοι έχουμε το 16016 και θέλουμε την αναβάθμιση κάνουμε απεγκατάσταση το παλιό ΜiFit ? Κι αν ναι, χάνονται τα δεδομένα ύπνου, προπονήσεων κτλ??

  Επίσης θα χρειαστεί να περαστεί εκ νέου και το Notify & Fitness? Έχω αγοράσει την pro γι΄αυτό ρωτάω.

  1. Δεν ειναι υποχρεωτικό να βάλεις το 3.5.2. Τα δεδομενα δεν χάνονται γιατί είναι αποθηκευμένα στον Mi λογαριασμό σου. Το notify ναι, εάν δεν θελεις να βάλεις την 3.5.2 που εφόσον εχεις το προηγουμενο firmware, θα στο περασει αυτόματα το νέο

 39. gio

  Maddoctor για σου παίζει κατι με των καιρο δεν ενημερώνεται ευχαριστώ

  1. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε με την αλλαγή ώρας. Δοκίμασε να περάσεις ώρα κάιρο στο κινητό μήπως και φτιάξει. Είναι πάντως ώρες που δουλεύει και ώρες που δεν δουλεύει.

 40. Nik Deli

  Μετά την αναβάθμιση σε 3.5.2 δεν μου εμφανίζει τον καιρό και μου γράφει συνδεθείτε με την εφαρμογή για αναβάθμιση

  1. Υπάρχει θέμα με τον καιρό λόγο της αλλαγής ώρας.

  2. Nik Deli

   Άκυρο εμφανίστηκε μόνο του μόλις με πήραν τηλ

 41. Myron G

  Καλησπέρα γιατρέ

  θέλω να εγκαταστήσω το καινούριο MiFit (το δικό σου) και παράλληλα να βάλω και το καινούριο firmware στο MiBand3. Διαβάζω στις οδηγίες ότι για να βάλω το firmware πρέπει να εγκαταστήσω το Notify&Fitness, το οποίο από ότι κατάλαβα κάνει παρεμφερή πράγματα με το MiFit. Σε αυτή την περίπτωση, γιατί να μην βγάλω εντελώς το MiFit και να έχω εγκατεστημένο μόνο το Notigy&Fitness;

  Έχει κάποιο πλεονέκτημα το ένα πρόγραμμα έναντι του άλλου;

  Ευχαριστώ

  1. Ουσιαστικά το notify έχει περισσότερα χαρακτηριστικά από το mi fit. Ότι θέλεις

   1. Myron G

    Έβαλα το καινούριο δικό σου MiFit και στην συνέχεια το Notify&Fitness για να εγκαταστήσω το νεώτερο firmware που δίνεις.

    Μία διαφορά που εντόπισα είναι στις ειδοποιήσεις (πχ Viber, Whatsap), όπου το μεν Notify&Fitness σου λέει μόνο “έχεις ένα μήνυμα, διάβασέ το στο κινητό σου”, ενώ το MiFit σου έλεγε το περιεχόμενο του μηνύματος. Και τώρα ψάχνω τρόπο να μπορώ να ξαναβλέπω το περιεχόμενο των μηνυμάτων όπως παλαιότερα

    Από την άλλη, το Notify φαίνεται να έχει (σε beta) ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει πια το MiFit, να σε ειδοποιεί το band όταν χάνεται η σύνδεσή του με το κινητό (πχ όταν απομακρύνεσαι και το έχεις ξεχάσει). Κρίμα μονάχα που δεν μπορείς να βάλεις χρονικό όριο μικρότερο από τα 2 λεπτά

 42. kaptain2

  Πολυ καλη δουλεια , ευχαριστω . Ενα θεμα μονο εχω στον καιρο κατω απο τους βαθμους κελσιου αντι να μου λεει νεφελωδης εχει ερωτιματικα , εννοειται γιατρε εχω την δικια σου εκδοση mi fit με τη ελληνικη σημαια και εχω κανει ολη τη διαδικασια οπως μας δειχνεις αναλυτικοτατα στο βιντεο, ευχαριστω!

  1. Κατέβασες την έκδοση που ανέβασα σήμερα? Είχε κάποια λάθη που διόρθωσα. Ξανακατέβασε την από το ίδιο λινκ και δοκίμασε

   1. kaptain2

    Την ξανακατεβασα αλλα παλι το ιδιο σε ευχαριστω που ασχοληθηκες παντως , μονο το fw περασα τη δευτερη φορα σωστα; Νομιζω τα αλλα δεν χρειαζετε να τα ξαναπερασω.Μηπως γιατρε παιζει ρολο οτι ειχα αρχικα την πρωτη εκδοση που μας ειχες δωσει αυτη που γινονταν ολα με το mi fit το δικο σου αυτοματα; Και ξηλωσα το mi fit το παλιο και εκανα ολη την διαδικασια απο την αρχη οπως την περιγραφεις;αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν περασα τις ενδιαμεσες εκδοσεις !

    1. Τα ερωτηματικά του καιρού είναι από το Mi Fit. Επίσης από την ημέρα που κάναμε αλλαγή ώρας, ο καιρός έχει #$%#%$#%#@ και δουλεύει όποτε θέλει. Αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να το λύσω. Μόνο εάν βάλεις Κάιρο διάβασα ότι κάπως λύνεται. Εγώ πάντως που δεν το έχω πειράξει, μου δείχνει τον καιρό κανονικά. Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση τις επόμενες ημέρες

     1. kaptain2

      Σε ευχαριστω πολυ παντως , πολυ καλη δουλεια , μπραβο σε ολους σας , αν και φοβηθηκα να κανω την τελευταια αναβαθμιση με το notify το βιντεο σου ηταν τοσο αναλυτικο που τα καταφερα πολυ ευκολα!!! Μπραβο

 43. Καλημερα,Γιατρε καταφερα και το κατέβασα το Ελληνικό firmware (v1.8.0.0) και το ετρεξα με το Notify αλλα έχει κολλήσει και στο band μου διχνει το κινητό και συνδέεται με το band ,το mi Fit εμενα γραφει εκδοση εφαρμ 3.5.0 για να κατεβασω το Mi Fit 3.5.2. διαγραφω το 3.5.0 και ξανα κατεβαζω..?
  συγνωμη αλλα δεν γνωριζω πως ανεβαζω εικονες
  και εβαλα αυτο http://prntscr.com/lcn0h4

  1. Εάν δεις το σημερινό βίντεο, θα δεις ότι λέω…άμα δείτε την εικόνα που μου δείχνεις, σημαίνει ότι δεν εχεις περάσει το res

 44. Vasilis Plousis

  Καλημερα να ρωτησω αν καποιος αλλος αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα. εχω ενα samsung s8 και οποτε εχω ανοιχτο το bluetooth και συνδεμενο το mi band 3 και το amazfit pace το wifi στο κινητο μου σερνεται. το εχω τεσταρει και σε speedtest και οταν ειναι συνδεμενο το bluetooth η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη.

 45. andreas_m

  Από που ακριβώς μπορώ να κατεβάσω την νέα έκδοση 1.8.0.0; Δεν μπορώ να βρω τα link

  1. Από το θέμα του Mi Band 3. Link υπάρχει σε δύο σημεία στο άρθρο, στην αρχή και στο τέλος

   1. Καλησπερα,γιατρέ ζητώ συγνώμη που επαναλαμβάνομαι ,αλλα δεν τα πηγαίνω καλά με την τεχνολογία ,Και δεν εχω καταφερει δυστυχώς να βρω το link με το νεα εκδοση 1.8.0.0 ,αν δεν σου βαζω δύσκολα θα ηθελα να μου δώσεις ενα link μπας και καταφέρω να το κατεβάσω και εγω ,ευχαριστώ

    1. Προς τα κάτω, έχει κάτι εικονίδια που λένε Download. Εάν το βλέπεις από το κινητό, πήγαινε δεξιά

 46. Vasilis Plousis

  Εβαλα το font correction στην εκδοση 1800_Wuhan_GR_ITechNewsGr αλλα η ημερομηνια και η μερα κοβονται στην οθονη. επισης στην ασκηση λειπει η μπαρα που σηκωνει το ανθρωπακι ή ειναι ετσι η εκδοση?

  1. Για το ανθρωπάκι έτσι είναι. Για την ημερομηνία, δεν βλέπεις το τ από την Δευτ? Υπόψιν η μέρα σήμερα έχει 4 γράμματα ενώ οι άλλες μέρες είναι Τρ, Τετ, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ

   1. vaggelis7

    Κόβει και το 2 από το 29,εκεί που γράφει 29/10.

    1. Σήμερα που είναι τρίτη και η ημέρα έχει δύο γράμματα, πως είναι?

     1. vaggelis7

      Σήμερα φαίνεται κανονικά 30/10 Τρ. Η γραμματοσειρά είναι italic. Επίσης στις φωτογραφίες δείχνει να πχ 25.10 και όχι 25/10. Ίσως να είναι εκεί το πρόβλημα. Τέλος με την αλλαγή του fw όταν πάω στα σχετικά δεν λέει όπως το προηγούμενο created by itechnews.

     2. Εφόσον είναι italic, εχω δώσει λύση στο θέμα του mi band 3, ακριβώς πριν το firmware. Και στο about τι λέει τότε?

     3. Vasilis Plousis

      Σημερα ειναι κομπλε ολα καλα! ευχαριστω

     4. vaggelis7

      Δεν με άφησε να ποστάρω ακριβώς από κάτω για αυτό το βάζω εδώ. Όταν πατάω στα σχετικά βγάζει άλλες 5 επιλογές eac,ce,fcc id,postel… και το σύμβολο με το σκουπιδοντενεκέ.

      Στη λύση που αναφέρεις να περάσω δηλαδή το παλιό fw το 1,6 και μετά το νέο γιατί νομίζω το έκανα αυτό.Θα το δοκιμάσω πάλι βέβαια.Αυτό διορθώνει και το 25/10 με 25.10 που έχεις βάλει στις φωτογραφίες;

     5. Θα βάλεις πρώτα αυτό που δίνω πριν το νέο firmware 1.8.0.0 που διορθώνει ενδεχόμενα προβλήματα με την γραμματοσειρά. Το νέο firmware είναι όπως βλέπεις στις νέες φωτογραφίες

 47. chris_ls5

  Γιατρε μου καλημέρα! Εχω το ιδιο προβλημα που έγραψε ένας φίλος. Εκανα update το mi fit σε 3.5.0 και το firmware μεσω fitness σε 1.8.0 με res της επιλογης μου αλλα τα τονισμενα γραμματα σε ελληνικα μου τα βγαζει με ερωτηματικα και τα μισα γραμματα κόβονται απο την οθονη λογω μεγαλων κενων αναμεσα τους. Εχεις καποια ιδεα τι μπορω να κανω για να το διορθωσω. Ευχαριστώ πολυ!

  1. Δες στα σχόλια πιο κάτω ένα λινκ που δίνω. Βάλε το αρχείο αυτο και θα φτιάξει

   1. chris_ls5

    Ευχαριστώ πολύ γιατρέ! Το προβλημα διορθώθηκε!

   2. Michalis Petrou

    Καλησπέρα γιατρέ, πέρασα το fw (V1.8.0.0) και το mi band δεν έδειχνε τίποτα!μόνο ένα σύμβολο του τηλ.και του band,ξαναπέρασα το fw ( 1,6 ) και επανήλθε τι μπορεί να φταί?Ευχαριστώ!

    1. Κάτι δεν πέρασες καλά. Κανονικά πρέπει να βλέπεις ότι σας δείχνω στις φωτογραφίες από το προσωπικό μου mi band 3

 48. Stefan Stathopoulos

  Συγχαρητήρια και πάλι για την γρήγορη ενημέρωση!
  Μια ερώτηση πληροφοριακή…
  Έχουν διαφορά το original firmware στα κινέζικα με αυτό στα αγγλικά και τα 2 ελληνικά που βλέπω να κυκλοφορούν ; (εκτός φυσικά από την γλώσσα).

  Και μια ερώτηση πιο ουσιαστική…
  Υπάρχει τρόπος να έχουμε στην κεντρική οθόνη την ώρα και την ημερομηνία με μεγάλα γράμματα και όχι μεγάλα/μικρά όπως βλέπω στα διάφορα resources ;

  1. Το νέο βελτιωμένο ελληνικό firmware έφερε για πρώτη φορά από την προηγούμενη έκδοση το ποσοστό της μπαταρίας στην πρώτη οθόνη. Αυτό δεν υπήρχε πουθενά αλλού, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον. Οι διαφορές είναι στις κεντρικές οθόνες, όπου σας έχω 7 διαφορετικές για να διαλέξεις και να έχεις. Αυτό που θέλεις είναι σε όλες τις οθόνες, απλώς διαλέγεις πως ακριβώς θα βλέπεις τα γράμματα

   1. Stefan Stathopoulos

    Τις 7 διαφορετικές εκδόσεις των res τις βλέπω αλλά σε όλλες η ημερομηνία είναι με μικρότερα γράμματα από την ώρα. Υπάρχει τρόπος να τα δούμε με το ίδιο μεγάλο μέθος όλα ;

    1. Θα πρέπει να φτιαχτεί τότε ένα firmware ειδικά μόνο για σένα.

 49. Serafeim

  Καλησπέρα γιατρέ ,έχω μπερδευτεί πάρα πολύ..
  πως θα δω κατέβασα και πέρασα σωστά το καινούριο FIRMWARE (V1.8.0.0),
  στο Notify δεν μου βγαζει κατι

  1. Και το notify αλλά και το mi fit, όταν συνδεθούν με το mi band 3, σου λένε τι firmware έχει. Έτσι θα το δεις

   1. Καλησπερα,Λοιπόν και το notify mi fit μου βγαζει το 1.6.0.16 ,,,

    1. Άρα δεν έχεις περάσει το τελευταίο

     1. ποιο τελευταίο βρε γιατρέ μου .?

     2. Το τελευταίο firmware είναι το 1.8.0.0

 50. Babinossss

  στην εφαρμογή όταν πάω να προσθέσω κάποιον φίλο μου με το barcode με πετάει έξω η εφαρμογή.. Sony XZ Premium συσκευή. μόνο αν το προσθέσω με το id.

  1. Σε μένα έχουν περαστεί καμιά 20αριά μέσω του barcode στο άρθρο

 51. Panos Vazos

  Γιατρέ υπάρχει δυνατότητα να μην φαίνονται τα βήματα αλλά μόνο ώρα/ημερομηνία και μπαταρία

  1. Θα πρέπει να φτιαχτεί ένα νέο custom firmware ειδικά για σένα.

 52. Panagiotis Mamalis

  Λοιπόν είχα την έκδοση 3.4 με το παλιό firmware και όλα καλά…. Τώρα έκανα ότι λες στο άρθρο(αδου έκανα επαναφορά το band) , έβαλα την εφαρμογή 3.5.0 πέρασα μεσω fuitnes to 1.8 firmware και ένα res επιλογής και το αποτέλεσμα ήταν να δαλυθουν όλα!!! Ελληνικά με ερωτηματικά ΞΑΝΑ και το ρολόι κόπηκε στην αρχική οθόνη… Οι οδηγίες σου είναι πολύ μπερδεμένες πες μου τι να κάνω να το φτιαξω

  1. Καλημέρα. Επαναφορά που γράφω να γίνει? Αυτό που ήθελε ήταν απλώς να περαστούν με το fitness τα δύο αρχεία μόνο. Λογικό είναι να έχεις το τελευταίο mi fit 3.5.0, απλώς επειδή μπορεί πολλοί να έχουν του playstore, να βάλουν αυτό.

   1. Panagiotis Mamalis

    Μου ζήτησε μόνο του να κάνω όταν έσβησα την 3.4.2 και έβαλα την 3.5.0 δεν το έβρισκε…τι Ν κάνω τώρα για να φτιαχτεί και να μην εμφανίζει ερωτηματικά;

    1. Που σου βγάζει ερωτηματικά, στις ειδοποιήσεις του καιρού?

     1. Panagiotis Mamalis

      Σε κάθε λέξη σε όλα τα μενού

     2. Τότε κάτι δεν έχεις περάσει σωστά.

     3. Panagiotis Mamalis

      το fw και μετά ένα res που θέλουμε δεν περναμε μέσω fitness?

 53. ΛΟΥΚΑΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

  μια βοηθεια παρακαλω , και με αυτη και με την προηγουμενη εκδοση εχω το εξης παραδοξο ,στην πρωτη οθονη η ημερομηνια και μερα βγαινουν εκτος θεασης της οθονης δηλ 26/10 παρ το 2 και το ρ φαινονται μισα στην οθονη του band μου … τι μπορω να κανω? δουλευω μονο με notify kai fitness προγραμμα.δεν εxω περασμενο το mi fit.ευχαριστω!

  1. Αυτή η έκδοση είναι πιο κάθετη η γραμματοσειρά. Ένα ελάχιστο μπορεί να κόβεται. Δοκίμασε διάφορα res να δεις που σου κόβεται τότε πιο λίγο. Δες το Digital καλύτερα

   1. ΛΟΥΚΑΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

    εβαλα και το digital και αλλα 6 res αλλα κοβεται με τον ιδιο τροπο ,και δυστυχως δεν ειναι ελαχιστο αλλα αρκετο.αν θες μπορω να σου στειλω φωτο … καμια αλλη δοκιμη να κανω? περιεργο μου φαινεται.εντωμεταξυ ξαναπερασα το fw ξανα ,παντα το ιδιο αποτελεσμα. ευχαριστω και παλι!!!!!

    1. Δοκίμασε να περάσεις πρώτα αυτό το αρχείο και μετά την 1.8.0.0. Κανονικά πρέπει να βλέπεις ότι δείχνω στις φωτογραφίες.
     https://drive.google.com/file/d/1oo_s8YZj-r2k8xvE6q6UzVQiDrwTO8Qa/view?usp=drivesdk

     1. ΛΟΥΚΑΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

      τελειος!!αυτο ηταν!! αμεσως με το αρχειο που μου εδωσες λυθηκε ,απειροελαχιστα τρωει την μερα αλλα ειναι κομπλε!ευχαριστω πολυ! ενα τελευταιο ερωτημα : ενω ολα μου τα εμφανιζει κανονικα ελληνικα ,μου βγαζει greeklish!! στ εξης : στην εισερχομενη κληση στο ονομα ,στον καιρο το :”katharos ouranos” ενω τα υπολοιπα του καιρου κανονικα ελληνικα ,και στις ειδοποιησεις το περιεχομενο του μυνηματος!! κουλο???

     2. Οι ειδοποιήσεις του καιρού είναι από το mi Fit. Εάν βάλεις την 3.5.0 του site θα τις έχεις 100% στα ελληνικά

 54. makis148

  Δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το gmail . Λίγη βοήθεια παρακαλώ.
  Ευχαριστώ.

 55. makis148

  Δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το gmail ενώ από viber ,facebook και άλλα έρχονται. Λίγη βοήθεια παρακαλώ.
  Ευχαριστώ.

  1. Περίεργο, εμένα μου έρχονται συνέχεια και τις αφαίρεσα. Ξαναπέρνα την εφαρμογή μέσα στις ειδοποιήσεις

 56. fmike

  Γειά σας
  Εγκατέστησα το mifit 3.5.0 και το miband 3 δουλεύει μια χαρά αλλά δεν έχω χάρτες. Τι μπορώ να κάνω;
  Ευχαριστώ πολύ

  1. Δυστυχώς η έκδοση που δίνω δεν εχει χάρτες

   1. fmike

    Να περιμένουμε μελλοντικά κάποια έκδοση με χάρτες;

    1. Αν καταφέρω να το φτιάξω. Ελπίζω

     1. fmike

      Ευχαριστώ
      Καλό βράδυ

 57. ΑΝΝΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

  Γιατρέ μου κατέβασα το ελληνικό mi fit που δίνετε εδώ καθώς και τα τρία προγράμματα και τα εγκατέστησα….μια χαρά η γραμματοσειρά και οι πληροφορίες αλλά αδύνατον να συνδεθεί στο mi fit! ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΆ!!!?

  1. Υπομονή, ξαναδοκίμασε. Κάνε επανεκίνηση με κλειστό το ΒΤ, τρέξε το mi fit και δοκίμασε

   1. ΑΝΝΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

    Επίσης μόλις βάλω το app που δίνει το market ξανακάνει επιτόπου αναβάθμιση και γυρίζει πάλι στα κινέζικα!!!! …τη Κίνα μου μέσα!…συγχωρέστε τα γαλλικά μου!!!

    1. Κατέβασε το 3.5.2 από εδώ. Μόλις το ανέβασα διορθωμένο (είχα βρει κάτι μικρολαθάκια στη μετάφραση)

 58. vaggelis7

  Καλημέρα,

  Για αρχή ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ελληνική έκδοση που μας προσφέρετε.Μια διαπίστωση που έκανα. Όταν το ποσοστό της μπαταρίας πέσει κάτω από ένα ποσοστό (δεν έχω δει ποιο γιατί το έχω 2 βδομάδες), τότε στην παρακολούθηση ύπνου βγάζει λάθος αποτελέσματα. Μου γράφει σωστά την ώρα που ξυπνάω, αλλά δεν υπολογίζει σωστά την ώρα που κοιμάμαι. Π.χ. βγάζει ότι κοιμήθηκα 2 ώρες πριν από την ώρα που κοιμήθηκα. Με τη χθεσινή φόρτιση που έκανα έβγαλε σωστά αποτελέσματα. Είναι κάποιο γνωστό bug,είναι κάτι που πρέπει να αναφέρουμε στην xiaomi ή δεν μπορεί να γίνει τίποτα για αυτό;

  1. Αυτό υποθέτω είναι θέμα mi fit για τον υπολογισμό, οπότε στείλτο μ3σω αυτής

 59. Stefan Stathopoulos

  Μια ερώτηση… Είδα σε κάποια resources κάτι εικονίδια για την άσκηση (με βαράκια) και τρέξιμο (σε διάδρομο) αν και στο menu υπάρχει μόνο άσκηση. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτά ;

  1. Αυτό που λες είναι μέσα στο mi fit, εκτός εάν κάποιος έχει αλλάξει το εικονίδιο της άσκησης στο mi band 3

 60. Serafeim

  Γεια σας,Γιατρέ ξανά χρειάζομαι βοήθειά
  1 κάποιες στιγμές αποσυνδέεται το band από μόνο ..
  2 στο κινητο μου εχ την εφαρμογή καιρου today weather αλλα στο band μου βγάζει ../..
  3 μηνύματα οπως τα email η gmail η ειδοποιήσεις έρχονται στα Αγγλικά,ετσι έρχονται σε όλους .? η εγώ έχω κάνει κάποια βλακεία ..?

  1. 1. Εάν απομακρυνθείς πολύ, λογικά αποσυνδέεται. Με το που θα πλησιάσεις και θα χρειαστεί, θα συνδεθεί αυτόματα μόνο του
   2. Η εφαρμογή Mi Fit τραβάει τα δεδομένα από το acuweather.com Εάν για κάποιο άγνωστο λόγο δεν τα παίρνει σωστά, δεν θα στα δείξει σωστά. Σύστασή μου είναι να βάλεις την εφαρμογή και να την σετάρεις κανονικά.
   3. Εφόσον η εφαρμογή τα στέλνει στ’ αγγλικά, έτσι θα τα βλέπεις.

 61. tsotras

  Καλημερα.. Παιδιά γίνεται σε i phone 6? Εχω την τελευταια εκδοση Mi fit με την τελευταία firmware αλλα το Mi band 3 δείχνει κινέζικα.

  1. Γίνεται μόνο μέσω Android κινητού.

   1. Tolis G

    Καλημερα γιατρε!
    Αυτο σημαινει οτι με χρηση iphone ξεχνας τους ελληνικους χαρακτηρες σε κινεζικο mi band 3 ή υπαρχει καποια αλλη εκδοση mi fit για ios που να υποστηριζει το δικο σου καταπληκτικο firmware?

 62. fmike

  Ευχαριστώ πολύ
  Φοβερή δουλειά
  Τα ευμεγέθη νούμερα της ώρας είναι ότι πρέπει για να βλέπεις την ώρα εν κινήσει και στο φως της ημέρας.

 63. Kamui Shiro

  Οι nfc και non nfc εκδόσεις, μοιράζονται το ίδιο firmware? Αν ναι καλό είναι να αναφέρεται στο τίτλο.

  1. Είναι διαφορετικές εκδόσεις. Οι καινούργιες οθόνες είναι μόνο για το Mi Band 3, όχι το NFC. Αν ήταν και για το NFC, θα τα είχα προσθέσει και εκεί.

   1. Pavlos Mavroeidis

    Γιατρέ γιατί δεν προσπαθούμε να κάνουμε το κόλπο με always Screen?

    1. Θέλεις να σου τελειώνει η μπαταρία σε 3 ημέρες? Εδώ αφαίρεσαν λειτουργίες από το Mi fit που έτρωγε μπαταρία.

  2. Τελικά έκανα λάθος και συγνώμη. Μετά από ενημέρωση που είχα από τον SantaX, τα αρχεία αυτά κάνουν και για την NFC έκδοση, για το υπάρχων τουλάχιστον firmware. Εάν αλλάξει πρέπει να το ξαναδούμε. Τα αρχεία προστέθηκαν και στο άρθρο του NFC.

 64. Serafeim

  Καλημέρα και καλός σας βρήκα παιδιά,Λοιπόν Άσχετος και εγω με την τεχνολογία ,κατάφερα και κατέβασα το mi fit με την ελληνική σημαία ,κατέβασα και το notify και το συγρονησα με το band ,ποιο αλλο αρχείο ειναι το 3 που λλει στο βίντεο .?

  1. Ουσιαστικά είναι τα τρία πρώτα αρχεία, που λένε mili_wuhan…. που μπορεί να μην περάσουν σωστά με την εφαρμογή μόνο

   1. Serafeim

    στης ληψεις τηλ μου,μου βγαζει μονο 1 επιλογη Mili_wuhan_ αλλα ουτε τον φακελο με το 3 αρχεια

    1. Σωστά. Αρχείο κατεβάζεις, όχι φάκελο

   2. Serafeim

    που θα βρω τα αλλα 2 αρχεια .?

    1. Το αρχικό firmware είναι τα τρία πρώτα. Μετά είναι οι έξτρα οθόνες

    2. Serafeim

     Συγνωμη για την ταλαιπωρία,αλλα τα καταφερα,το θεμα ειναι δεν μπορω να αλλαξω οθονη ρολοι εννοώ..και ερωτηση στο gmail τα βγαζει στα αγγλικα την ειδοποιήσει ..?

     1. Πας κάτω 6 οθόνες, περισότερα, οθόνες, πατάς κάμποση ώρα και διαλέγεις μία από τις τρεις οθόνες

 65. gkaristinos

  Ολα μια χαρα με την αναβάθμιση αλλα εχω ενα προβλημα το band δεν μπορει να συνδεθει μονο του στο mi fit πρεπει να ανοιξω το gadget bridge και μα συνδεθει εκει για να συνδεθει στην εφαρμογή. Υπαρχει τροπος να το κανω μα συνδέεται μονο του στην εφαρμογή??
  Ευχαριστω εκ των προτέρων

   1. gkaristinos

    Το εχω δοκιμάσει αλλα δεν συνδεεται με τίποτα στην εφαρμογη μετά

 66. froufrou.1985

  hello!!!
  καταρχάς τρομερή βοήθεια παιδιά και τρομερή δουλειά…
  να ρωτήσω.
  έκανα τα πάντα όπως τα περιγράφετε, απλώς δεν έχω τα πλήρη στοιχεία στην πρώτη οθόνη, έχω μόνο την ώρα σε μεγέθυνση και ημερομηνία μερα…
  πως το διορθώνω;

  ευχαριστώ

  1. Πας στο μενού με τις οθόνες και διαλέγεις ποια θέλεις. Εγώ εχω τη μεσαία

   1. froufrou.1985

    απαπα
    τόσο καιρό το χρησιμοποιώ σε γυμναστική κλπ και δεν το είχα δει αυτό με τις οθόνες.
    σε ευχαριστώ πολύ και πάλι

    1. Eftihis Sig

     θα μπορουσατε να μου πειτε και εμενα που ακριβως ειναι γιατι το ψαχνω και δεν το βρισκω

 67. thanasisleon

  Kαλησπέρα. Εγκαθιστώ κατευθείαν το ελληνικό .apk στο κινητό κι αν δεν δουλέψει πάω μέσω Νotify & Fitness?

  1. Μάλλον θα το χρειαστείς το notify, αλλά δοκίμασε

   1. thanasisleon

    Θα το δοκιμάσω έτσι και θα σας πω! Χρειάζεται να αλλάξω κάτι για να βλέπω παλμούς απ’ το ρολό σε 1η οθόνη ενώ τρέχω χωρίς να χρειάζεται να ψάχνομαι;

    1. Οι παλμοί στο mi band 3 φαίνονται μόνο όταν τους μετράς, αλλιώς συνεχεια τους βλέπεις στο mi fit

     1. thanasisleon

      Λοιπόν, πέρασα τα 3 αρχεία από το notify με επιτυχία, δείχνει κανονικά τα ελληνικά απλά η μπαταρία δεν φαίνεται στην αρχική. Μήπως πείραξα κάτι στο Display settings του Νotify?

      Στην κεντρική φαίνεται μόνο η ώρα και η ημερομηνία από κάτω.

     2. Θα πρέπει να διαλέξεις την σχετική οθόνη. Βρες την επιλογή μέσα στο Mi Band 3 και διαλέγεις την μεσαία οθόνη

 68. gootmar

  Γιατρέ ενω εγκατεστησα οπως περιγραφεις το ελληνικό μενου, σήμερα δεν δουλεύει η εισερχόμενη κλήση… Δεν εμφανίζεται καθόλου στο band αν και εχω κάνει ότι περιεγραψες…. Σημειωση.. Χθες με την πρώτη εγκατάσταση δουλευε κανονικά… Καμιά ιδέα για το πρόβλημα;

  1. Για δες πάλι τις ρυθμίσεις σου, του mi fit. Καμιά φορά τρώει σκάλωμα

   1. gootmar

    Οταν απενεργοποιω το εισερχόμενη κληση και μετά το ενεργοποιώ μου βγαζει μήνυμα για αναβαθμιση στην τελευταία εκδοση miui… Το κινητό μου xiaomi redmi 4X έχει την τελευταία έκδοση….. Θα προσπαθήσω με απεγκατασταση και επανεγκατασταση.

    1. Πάντως mi fit και firmware είναι τα τελευταία, οπότε δεν ξέρω τι παίζει εκεί

     1. gootmar

      Τελικά με μια επανεκκίνηση του κινητού λύθηκε το θεμα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Αν εχω κάτι νεότερο θα αναρτηθεί. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

 69. psofimis

  Γιατρέ καλησπέρα, πέρασα το νέο 3.5’0 .από την στιγμή που το πέρασα τα γράμματα φαίνονται ευμεγεθη, έχω τα γνωστά ερωτηματικά και λείπουν γράμματα.δοκίμασα να περάσω με το notify την γραμματοσειρά και κολλάει κατά την διάρκεια.Μόλις κολλήσει βγάζει την αρχική οθόνη που θέλει να γίνει pair με το τηλέφωνο.είναι κολλημένη εκεί η οθόνη όμως συνδέεται κανονικά με το mi fit και το notify.για να ξεκολλήσει βάζω την επίσημη από το play store μέσω αλλού κινητού και γράφει ότι περνά μόνο την γραμματοσειρά και τότε μόνο στρώνει η οθόνη και μπορώ να το χειριστώ, δεν λειτουργεί κανονικά εδώ πάλι το θέμα με τα ερωτηματικά κτλπ.τι μπορώ να κάνω;

  1. Πρέπει κάπως να την περάσεις. Εγώ ότι σας δίνω τα έχω δοκιμάσει πρώτα στο δικό μου και περάσανε κανονικά.

 70. Papasmetal

  Συγχαρητήρια… Μετά από την βελτίωση της γραμματοσειράς νομίζω είναι απλά τέλειο… Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο

  1. Ευχαριστούμε πολύ, αλλά πάντα σκεφτόμαστε ή ακούμε προτάσεις να γίνει ακόμα καλύτερο….! 😉

   1. thanasisleon

    Γενικά update μόνοι μας κάνουμε (πχ στο Mi fit ή στο Νotify) ή απαγορεύεται δια ροπάλου γιατί θα χαλάσουν τα custom που βάλαμε?

    1. Προγράμματα βάζεις ότι θέλεις μόνος σου, όχι mi fit του playstore

     1. thanasisleon

      Σε ευχαριστώ!!

 71. Panos Sgatz

  Είναι σημαντικό να τονιστεί γιατρέ ότι η οθόνη με το σκέτο τεράστιο σε μέγεθος ρολόι πέρα από το ότι βοηθά τους έχοντες θέμα όρασης, βοηθά και στην θέαση κάτω από τον ήλιο. Πρώτη φορά όταν πέρασα το συγκεκριμένο λογισμικό κατάφερα και διάβαζα την ώρα κάτω από τον ήλιο στο band.
  Ευχαριστούμε για την άμεση επίλυση της γραμματοσειράς

  1. Πάντως και η διαφορά που υπάρχει στην ελληνική γραμματοσειρά με την ξένη, στην επόμενη έκδοση θα διορθωθεί

 72. Takis Tal

  γιατρε μπορουμε να ζητησουμε χαρακτηριστικα για επομενη αναβαθμιση?
  ας πουμε ειχα σκεφτει να εχει στην ειδοποιηση καθε ωρας μια μικρη δονηση διαφορετικης εντασης σε σχεση με τις ειδοποιησεις οπως επισης και μια λειτουργια always on οθονης φυσικα με on-off επιλογη και στα δυο

  1. Φυσικά και μπορείς. Εγώ θα τα μεταφέρω. Αν γίνεται, θα το μάθουμε. Εξάλλου ο SantaX είναι φοβερός και έχει δείξει ότι κάνει φοβερή δουλειά!

   1. Myron G

    Καλημέρα γιατρέ

    ένα χαρακτηριστικό που θα ήθελα να προστεθεί στο MiBand3 είναι να δονείται το band όταν χάνει την σύνδεση με το κινητό, πχ όταν απομακρύνεσαι εκτός εμβέλειας bluetooth. Υπήρχε στο MiBand2 και με είχε γλυτώσει πολλές φορές όταν έφευγα από κάπου και είχα ξεχάσει το κινητό.

    Ευχαριστώ

    1. Αυτό είναι χαρακτηριστικό που εμφανίστηκε για ένα φεγγάρι στο mi fit και το αφαιρέσανε. Εκεί πρέπει να το ξαναπροσθέσουν

     1. Myron G

      Κρίμα, και ήταν χρήσιμο.

      Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

     2. Myron G

      Επανέρχομαι με μία άλλη επιθυμία 🙂

      Θα ήθελα να μπορώ στο band να μπορώ να σβήσω μία ειδοποίηση χωρίς να σβήνονται όλες μαζί. Δηλαδή, αν πατάω συνεχόμενα το κουμπί να σβήνεται μόνο η ειδοποίηση που διαβάζω εκείνη την στιγμή, ενώ αν το πατήσω όταν έχω φτάσω στο τέλος και των 5 ειδοποιήσεων να σβήνονται όλες.

 73. Georgios Eleftheriadis

  To link για την έκδοση 3.5.0 που είναι???

 74. Giorginio

  Καλησπέρα έχω sansung S8+ αφου με τα χίλια ζόρια έκανα εγκατάσταση το apk όταν κάνω σύνδεση δεν μπαίνει κολαει στο “περιμενετε μια στιγμη” ενω με τη εφορμογη από το play store μπαίνει κανονικά

  1. Να υποθέσω δεν κάνεις login με mi λογαριασμό οπως γράφω, σωστά!?

 75. Arturios

  Καλησπέρα, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το τελευταίο Ελληνικό firmware με τις ειδοποιήσεις εφαρμογών; Κάποια λύση; Το λειτουργικό μου το MIUI 9.5. Ενεργοποιώ την άδεια στο mifit, παρόλα αυτά οι ειδοποιήσεις εφαρμογών δεν…
  Ευχαριστώ.

  1. Εμένα πάντως από Telegram μου ήρθαν κανονικά οι ειδοποιήσεις πριν 2 λεπτά που είχα.

   1. Arturios

    Τελικά απλά ήθελε επανεκκίνηση του κινητού και όλα οκ, σε ευχαριστώ πολύ

 76. Vasilis Plousis

  ακολουθησα τον οδηγο αλλα δεν μου δειχνει το ποσοστο μπαταριας τα αλλα ειναι ολα κομπλε

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram