Eίναι το επερχόμενο pixel 3A της Google το εισιτήριο της Xiaomi για τις ΗΠΑ ;

Μοίρασε την γνώση...

Το Pixel 3A της Google θα μπορούσε να είναι το εισιτήριο της Xiaomi για να μπει στις Η.Π.Α.

Τα Pixel 3A και Pixel 3A XL της Google αναμένεται να φτάσουν στην αγορά μέσα στον επόμενο μήνα ή δύο.


Πολλές φήμες κυκλοφορούν  υποδηλώνοντας το γεγονός ότι από όλες τις εταιρείες, η Xiaomi θα μπορούσε ενδεχομένως να υποστηρίξει την επερχόμενη “προσανατολισμένη” στο budget line-up συσκευή της Google.

Πέρυσι, πρόβλεψαν πολλοί αναλυτές ότι η Google μπορεί να έχει μια δυνητικά υγιή συνεργασία με την Xiaomi για να επανεκκινήσει τη σειρά Nexus προσανατολισμένη στον προϋπολογισμό της Google. Και ενώ πρόσφατες διαρροές έχουν υποδείξει ότι οι επερχόμενες συσκευές θα βρίσκονται κάτω από το branding των συσκευών Pixel, σίγουρα το γεγονός ότι η Google εργάζεται για μια συσκευή προϋπολογισμού για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα μας βάζει σε σκέψεις.


Η Google έχει, για τα τελευταία χρόνια, επανασχεδιάσει τις συσκευές HTC και LG. Με την εξαίρεση του Pixel 3 και του Pixel 3 XL, έτσι υπάρχει διάχυτη η  ισχυρή πεποίθηση ότι η Xiaomi θα μπορούσε να δουλεύει με τα νέα Pixel 3A και Pixel 3A XL της Google. Μετά τις φρικτές πωλήσεις που έφεραν οι αρχικές Pixel και δεύτερης γενιάς Pixel 2, η Google αποφάσισε να “ταρακουνήσει τα Pixel 3 και Pixel 3 XL, αφήνοντας τελικά την Foxconn υπεύθυνη για τα Pixel 3 και Pixel 3 XL της Google .

Τόσο η Google όσο και η Xiaomi, αν είναι αληθινά τα σενάρια, θα μπορούσαν να απολαύσουν μια κατάσταση win – win από τη συμφωνία για πολλούς λόγους.

Με το Google Pixel 3A υπό τον έλεγχο της Xiaomi, η Google θα επωφεληθεί από τους απίστευτα φθηνούς πόρους, τις μεγάλες κατασκευαστικές υποδομές της Xiaomi και θα προσεγγίσει τις μεγάλες αγορές σε ολόκληρη την Ασία, ειδικότερα τις περιοχές όπου η Google δεν μπόρεσε να προσεγγίσει. Μιλάμε για μεγάλες αγορές όπως η Κίνα και η Ινδία.

Εκτός από αυτό, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι πρόσφατες διαρροές του Pixel 3A προέρχονταν από το Google Store που εδρεύει στις Η.Π.Α., απλώς μας υπαινίσσεται να υποθέτουμε ότι η συσκευή θα πωλείται στις Η.Π.Α. και δεδομένου αυτού θα δώσει στην Xiaomi μια γεύση από την αγορά των ΗΠΑ .

Η Xiaomi κατάφερε να επεκταθεί αργά από την κινεζική αγορά στο μεγαλύτερο μέρος της Ασίας και τελικά στην Ευρώπη αργότερα το 2018. Ωστόσο, ένας τομέας στον οποίο δεν κατάφερε να φτάσει η Xiaomi είναι οι ΗΠΑ. Θα μπορούσαμε μόνο να φανταστούμε  την Xiaomi να εισέρχεται στις ΗΠΑ με παρόμοιο τρόπο όπως η OnePlus τελικά έφτασε στις ΗΠΑ χάρη στην εταιρική σχέση OnePlus και T-Mobile που υπεγράφη πέρυσι.

Δεδομένου ότι καμία από τις λεπτομέρειες δεν έχει οριστικοποιηθεί μέχρι στιγμής, θα μπορούσαμε μόνο να κάνουμε υποθέσεις σε αυτό το σημείο γιατί πραγματικά το Pixel 3A και 3A XL με την Xiaomi θα ήταν μια δυνατή συνεργασία !!!!


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή : www.Geeksultd.com


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com