Γράφετε σχόλια!? Η Αυστρία με νόμο θ’ απαιτεί στοιχεία ταυτότητας για την δημοσίευση τους online!

Προσχέδιο νόμου της Αυστριακής Κυβέρνησης αναφέρει πως θα απαιτείται η διεύθυνση κατοικίας και το ονοματεπώνυμο, για να επιτρέπεται η δημοσίευση σχολίων σε μεγάλα internet sites.

Ο χρήστης θα μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο δημόσια, αλλά οι αρχές θα έχουν εύκολη πρόσβαση στα στοιχεία του, αν θεωρήσουν πως παραβιάζει τον νόμο ή παρενοχλεί άλλους χρήστες. Επιπλέον στο νομοσχέδιο γίνεται μνεία για την επιβολή προστίμου 500 χιλιάδων ευρώ στις εταιρίες διαχείρισης του ιστότοπου, που δεν θα εφαρμόσουν τον νέο νόμο, με το ποσό να διπλασιάζεται σε περιπτώσεις πολλαπλής αμέλειας εφαρμογής του.

Ο υπό συζήτηση νόμος, θα εφαρμοστεί σε sites με πάνω από 100 χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες, με έσοδα άνω των 500 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Επιπλέον θα υπάρχουν εξαιρέσεις για τα e-commerce sites και για όσα sites δεν έχουν έσοδα από διαφημίσεις ή το περιεχόμενο τους.

Xiaomi QCY T1C Youth Version Mini Dual ακουστικά – Αποκτήστε τα σε Flash Sales στα 21€ από το Cafago!

Αν το προσχέδιο γίνει νόμος και πάρει το οκ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα εφαρμοστεί από το 2020.

Πως σας φαίνεται εσάς αυτός ο νόμος!?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram