Mi Fit GR (v3.5.2) – Η ελληνική έκδοση διαχείρισης του Mi Band σας τώρα χωρίς εγγραφή!

Μοίρασε την γνώση...

Όσοι έχετε Mi Band 2 ή το 3, είναι σίγουρο ότι ξέρετε πια και την ελληνική έκδοση του Mi Fit που σας δίνω κάτι χρόνια τώρα. Μαζί με την βελτιωμένη έκδοση του Mi Fit με τα έξτρα χαρακτηριστικά σε σχέση με την αντίστοιχη απλή του Playstore, πρώτοι εδώ είδατε το ελληνικό firmware για το Mi Band 2 και μετά μέσω του Kirill για το Mi Band 3. Βέβαια από σήμερα, 11/10/2018 σας έχω νέο βελτιωμένο ελληνικό firmware κατασκευασμένο ειδικά για το iTechNews.gr, από τον δημιουργό του ελληνικού firmware για το Mi Band 2. Οπότε όπως καταλαβαίνετε ένας χρήστης με εμπειρία σε firmware που μας έδωσε για το 2 και είχαμε για πρώτη φορά Ελληνικά εκεί και εγώ που σας δίνω την βελτιωμένη εφαρμογή του Mi Fit εδώ και 3 χρόνια, έχουμε τον τέλειο συνδυασμό!

Αναμένω να μου δώσουν και ελληνικό firmware για το Amazfit Bip στο άμεσο μέλλον πια και εάν υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που μπορούμε να την κάνουμε ελληνική, εννοείται θα προσπαθήσω να βρω κάποιον που να ξέρει να μας την κάνει και να πάρετε το αντίστοιχο firmware πάντα δωρεάν. Το firmware είναι έτοιμο, ήδη δύο άτομα το έχουν, απλώς πρέπει να τελειοποιηθεί η μετάφραση. Μιας λοιπόν και έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό το Mi Band 3, αλλά και όπου να ‘ναι θα έρθει και η βελτιωμένη έκδοση η Hey, είπα να σπάσω το θέμα του Mi Fit, έτσι ώστε να μην μπερδεύονται οι χρήστες με τις εκδόσεις. Αρχικώς θα το μοιράσω σε Mi Band 2 – Mi Band 3 και όταν θα προστεθούν και τα υπόλοιπα firmware ή gadget ή μπούνε και αυτά μέσα.

Διαφήμιση

Εάν ψάχνετε πληροφορίες για τα Mi Band, όπως πως να βάλετε το τελευταίο firmware στο Mi Band σας, θα τις βρείτε πια εδώ: Mi Band 2Mi Band 3Mi Band 3 NFC

Google news

Αυθεντικά προγράμματα

 • Εάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ.
 • Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που πάντα είναι πιο πρόσφατη από αυτή του playstore.

 

 

Αυθεντική έκδοση vs Ελληνική

Θα με ρωτήσετε γιατί να βάλω την ελληνική και να μην βάλω την αυθεντική του Playstore? Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι κανείς δεν σας υποχρεώνει. Οι διαφορές της ελληνικής από την αυθεντική είναι οι φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά, δείχνει ποιος σας καλεί στην οθόνη του Mi Band σας, όπως και για τα μηνύματα. Μπορείτε να βάλετε όσες εφαρμογές θέλετε να σας ειδοποιούν μέσω του Mi Band. Υποστηρίζει Google Fit. Γνωστά προβλήματα είναι με την οθόνη ξεκλειδώματος που κρασάρει στην μετάφραση και ο χάρτης της Google που τελευταία πια δεν φαίνεται, γιατί μάλλον το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για να φτιάξω το τελικό αρχείο που παίρνετε, κάτι αλλάζει στον κώδικα και τον απενεργοποιεί. Ψάχνω όμως εναλλακτικές….

Govee Many GEOs AliExpress WW

 

Ελληνική έκδοση Mi Fit

Για να ξέρετε ότι έχετε πραγματικά την δικιά μου έκδοση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το σχετικά της εφαρμογής. Σε όλες τις εκδόσεις, θα βρείτε την Ελληνική σημαία. Εάν δεν την έχετε, δεν έχετε δικιά μου έκδοση. Υπόψιν για να την βάλετε, πρέπει πρώτα να έχετε σβήσει του Playstore ή όποια άλλη έκδοση έχετε. Επίσης είσοδος στην custom ελληνική έκδοση γίνεται κανονικά μόνο μέσω του Mi λογαριασμού σας, αν και πιο κάτω αναφέρετε ένας τρόπος και με τον Google λογαριασμό. Με όποια άλλη μέθοδο μάλλον δεν θα συνδεθείτε. Επίσης, εφόσον εγκατασταθεί σωστά η εφαρμογή, αυτό πρέπει να βλέπετε όταν την τρέχετε

Υπόψιν ότι δίνω για το Mi Band 3, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και για το Mi Band 2!


Επίσης είσοδος στην custom ελληνική έκδοση γίνεται κανονικά μόνο μέσω του Mi λογαριασμού σας. Με όποια άλλη μέθοδο μπορεί να μην συνδεθείτε, αν και έχει αναφερθεί ένας τρόπος μέσω Google

Σύνδεση Google λογαριασμού με την custom ελληνική εφαρμογή

Φίλος του itechnews.gr έγραψε στα σχόλια μία λύση που βρήκε πως μπορεί κάποιος να συνδεθεί με την εφαρμογή που σας δίνω με τον Google λογαριασμό του. Σας την παραθέτω όπως την δίνει:

Pavlos Mavroeidis

Καλησπέρα γιατρέ να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην πολύ σπουδαία δουλειά που κάνεις.
Λόγω αποθήκευσης τρεξίματος 1,5 χρόνου με mi band 2 σε λογαριασμό της Google έψαχνα να δω πως θα συνδυάσω τα δικά σου τα καλούδια (ελληνικό fw) τελικά τα κατάφερα λοιπον μπαίνω στο ψητό, έχουμε κάνει εγκατάσταση ft fw res που έχουμε κλείνουμε το Bluetooth και προχωράμε στην εγκατάσταση του mi fit (original) προχωράμε σε σύνδεση με τον Google λογαριασμό ανοίγει η εφαρμογή και μας ζητά να ανοίξουμε το Bluetooth εμείς πατάμε όχι. Διαγράφουμε την εφαρμογή χωρίς να πατήσουμε τίποτα άλλο και προχωράμε στην εγκατάσταση του ελληνικού mi fit κάνουμε log in με Google account και βλέπουμε ότι συνδέεται κανονικά ανοίγουμε το Bluetooth και είμαστε έτοιμοι (τώρα αν δεν μπορεί να προχωρήσει σε συγχρονισμό διαγράφουμε το mi band κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο μας ανοίγουμε το mi fit και προχωράμε σε προσθήκη mi band και είμαστε ok)…
Ελπίζω να βοήθησα αρκετά καλή επιτυχία και πάλι συγχαρητήρια doctor….

Τον ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά του!

Πως κατεβάζω το Mi Fit!?

Για να κατεβάσετε το Mi Fit που σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο Download Now! Τίποτα άλλο!

 

 

Υπόψιν η έκδοση 3.5.2 περιέχει μέσα το νέο ελληνικό firmware για το Mi Band 3, v 2.0.0.4, οπότε εγκαθιστώντας το θα σας το ενημερώσει αυτόματα. Εάν δεν το κάνει, το περνάτε χειροκίνητα όπως σας δείχνω στο θέμα του Mi Band 3.

Λόγω bug που έχει εμφανιστεί τελευταία στο Mi Fit, δεν δείχνει το όνομα αυτού που σας καλεί. Προσωρινή λύση σε αυτό είναι να εγκαταστήσετε μαζί το Mi Bandage από το Playstore. Έτσι ακόμα και να ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα αυτό στο μέλλον, εσείς δεν θα το καταλάβετε

 

Mi Fit 3.5.2 GR με το ελληνικό firmware [sdm_download id=”18462″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”18462″]
Mi Fit 3.5.2 GR με ελληνικό firmware για το AmazFit Bip [sdm_download id=”18042″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”18042″]
Mi Fit 3.5.0 GR με το νέο βελτιωμένο ελληνικό firmware 1.6.0.16 [sdm_download id=”17535″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”17535″]

 

Εάν θέλετε να κάνετε εσείς κάποιες αλλαγές στην εφαρμογή, ακολουθείτε τον οδηγό εδώ: Custom Mi Fit – Πως να φέρετε την διάσημη αυτή εφαρμογή στα μέτρα σας

Για να βάλετε το τελευταίο firmware στο Mi Band σας, πατάτε στα link δίπλα – Mi Band 2Mi Band 3Mi Band 3 NFC

 

International Mi Fit version for Mi Band 2 or Mi Band 3

For my international friends that use my custom version of Mi Fit, either you have Mi Band 2 or Mi Band 3, you can use the same Mi Fit app that you will find below. For Mi Band 3 owners, the Mi Fit version includes the latest english firmware from Kirill and the weather notification will be in english. In order to connect with the app, you must use your Mi account. If you use Google or Facebook, there is a big change you will get an error message. Just press Download Now and install the app!

 

Mi Fit 3.4.6 GR EN firmware [sdm_download id=”16049″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”16049″]

 

Ας γίνουμε μία παρέα

Σας δίνω τον QR κωδικό μου που βγάζει το Mi Fit για να γίνουμε μία παρέα. Εάν κάποιος θέλει να προσθέσει τον δικό του εδώ, ας μου στείλει την εικόνα στο email του site να τον προσθέσω.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

422 Άποψη για τα “Mi Fit GR (v3.5.2) – Η ελληνική έκδοση διαχείρισης του Mi Band σας τώρα χωρίς εγγραφή!”

 1. eleniselal

  καλησπέρα! εχω παρει το mi9 και ενω στο παλιο κινητο μου έβγαζε ποιος έπαιρνε τηλέφωνο τωρα δεν βγάζει. ολες τις αλλες ειδοποιήσεις τις βγαζει κανονικά και ελληνικα.

 2. ntzouris

  Καλησπέρα στην ομάδα έχω το εξής πρόβλημα με το mi band 3 ενώ κάνω εγκατάσταση όλα τα αρχεία το fw το res και το ft. Και εκεί που το band δουλευη κανονικά μου αποσυνδέεται από το κινητό Συνέχεια….
  Εχει ξανασυμβεί για να έχουμε λύση στο πρόβλημα????

  1. Δες το κινητό σου. Bug του bt, απομάκρυνση, αυτά φταίνε συνήθως

 3. grichri

  Καλησπέρα.
  Έχω το mi band 2 εδώ και περίπου δύο χρονια.
  Πήρα καινούριο κινητό με android 9.
  Έχω περάσει την έκδοση 3.5.0 με το firmware v1.0.2.81 που είχε το ρολόι από πρώτα.
  Ενώ το δοκίμασα και με την έκδοση 3.4.2 που δουλεύει άψογα σε android 8.1 στο κινητό με android 9 δεν δουλεύει η αναγνώριση . Τα υπόλοιπα οκ.
  Μπορείτε να βοηθήσετε;
  Ευχαριστω

  1. Στο 9 υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Σαν προσωρινή λύση αναφέρω μέσα στο άρθρο να εγκαταστήσετε το Mi Bandage. Δες το…

   1. grichri

    υπαρχει προβλεψη για αναβαθμιση ?

    1. Μάλλον δεν παρακολουθείς την σελίδα του site στο Facebook….!? 😉

   2. grichri

    Δυστυχώς ούτε με το mi band bandage δουλεύει η αναγνώριση κλήσεων σε Android 9 ….

 4. giannakis1975

  καλησπερα κια χρονια πολλα παιδια να ρωτησω προσπαθω να συνδεθω με την εφαρμογη που κατεβασα και μου κολαει δεν μου ανοιγει καθολου γιατι ξερει κανεις?

  1. Μέσω Mi λογαριασμού το προσπαθείς?

 5. John Pipas

  Στο περπάτημα γιατί δεν εμφανίζει τον χάρτη και μένει ένα λευκό φόντο; Επίσης πότε θα βγάλεις νέα έκδοση;

 6. saltjon

  Από το λινκ που παραθετεις το κατέβασα το mifit 3.5.0 ,και εκτος των άλλων υπάρχει αποτυχία στην ολοκλήρωση στη εγκατάσταση του υπολογισμικου ,δεν δονητε στις κλήσεις παρά μόνο στα μηνύματα (έχω το NFC).

 7. saltjon

  κατέβασα το Mi Fit GR (v3.5.3) – Η ελληνική έκδοση διαχείρισης του Mi Band σας αλλά όταν το ανοίγω γράφει 3.5.2 για ποιο λόγο?

  1. Σίγουρα έχεις εγκαταστήσεις το σωστό αρχείο? Γιατί το λινκ το τσέκαρα και είναι σωστό.

   1. Lef Haf

    Εγκατέστησα τη νέα έκδοση για το mi band 3 αλλά στο ρολόι έχασα τα ελληνικά πως θα αλλάξω την γλώσσα ευχαριστώ

    1. Περνάς το ελληνικό firmware με το notify οπως δείχνω στο βίντεο και περνάς το Mi fit που δίνω εδώ, όχι το τελευταίο.

   2. Vlaxostarifas

    Γιατρέ και εμένα το 352 κατεβαίνει και μάλιστα δεν έχω και το όνομα των επαφών όταν με παίρνουν τηλ… Πώς το φτιάχνουμε αυτό.. προς το παρών κρατάω την παλιά εκδοση

 8. Zaf Zaf

  Καλησπέρα,
  έχω το amazfit bip και κατέβασα το mifit gr και μετά είδα ότι είναι μόνο για τα mi band 2,3.
  Δεν μπορεί να κάνει σύνδεση μέσω google, υπάρχει τρόπος;
  Ή άλλη έκδοση για το bip ώστε να μπορέσω να έχω επιλογή όταν με καλούν να βλέπω τον καλούντα, πέρα από τα ελληνικά σε μνμ κλπ.
  Με samsung a5 του 2015 βάζοντας απ’ το playstore το mifit δεν είχε αυτή την επιλογή στις εισερχόμενες κλήσεις. Πέρα τούτου είτε κατεβάζω μια έκδοση που θα μου προτείνεις ή να βρω μια άλλη εκτός play store;

 9. Nikitas Raptis

  Έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή σε ένα redmi note 4 (SD) και πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ..
  Ούτε με mi account Ούτε με Google account .
  Και από το play store που κατέβασα τα ίδια μου κάνει.
  Μέχρι εχθές έμπαινε κανονικα

  1. Κάνε καθαρισμό cache, επανεκκίνηση, κάπως θα συνδεθεί

   1. Nikitas Raptis

    Αμ δε.
    Αρνείται να συνδεθεί εδώ και δύο μέρες.
    Όλο σφάλμα μου βγάζει.
    Τι απεγκατάσταση έκανα, τι εγκατάσταση από play store, τι καθάρισμα cache έκανα, τι επανεκκινησεις ,
    Τίποτα.
    Βαριέμαι ρε γ@μ%$ω να το κάνω επαναφορά και να το στήσω από την αρχή.
    Είμαι με dev global επίσημη θα περιμένω μήπως δώσουν κανένα update σήμερα μπας και στρώση.

 10. Gi Ko

  Ενώ έχουν γίνει όλα σωστά και υπάρχει κανονικά η σύνδεση με το Mi Band 2 μου, δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να καταφέρω να δείχνει το όνομα ή το νούμερο της επαφής! Έχω βάλει το τελευταίο firmware και την 3.5.3 και πάλι τίποτα! Διάβασα στο reddit κάπου οτι μπορεί να φταίει που έχω Android Pie, διότι κάτι έπαιξε με τα permissions, αλλά και πάλι δεν μπορώ να βγάλω άκρη..

  1. Μα και εγώ Android 9.0 έχω στο Mi 8 μου…. Γράψε λάθος…στο Mi Band 3 εννοούσα. Για το 2 δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι.

   1. Gi Ko

    Εγώ έχω Nokia Android One τηλέφωνο. Έπαιζε κανονικότατα το Band 2 μέχρι να πάρει (το τηλέφωνο) την ενημέρωση με το 9, το οποίο επειδή όμως είναι καθαρόαιμο Google -επαναλαμβάνω είναι Android One-, οπότε δεν ξέρω μήπως στο MiUi γίνεται καμία υποχώρηση του λογισμικού για εφαρμογές της Xiaomi. Εγώ από τη μεριά μου πάντως έχω δώσει ότι permission υπάρχει και πάλι δεν φτιάχνει.

 11. Voula1981

  Καλησπέρα. προσπαθώ κάτι μέρες τώρα θα φτιάξω το Mi band 3 ώστε να πάψει να δείχνει τους χαρακτήρες με ερωτηματικά και δε μπορώ. Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει φυσικά το ελληνικό mi fit το έκανα και χειροκίνητα από το notify αλλά τίποτα Μία ουσιαστική βοήθεια ήθελα.

  1. Voula1981

   Τελικά τα κατάφερα πριν από λίγο και το έκανα στα ελληνικά. Τα μηνύματα δεν πρέπει να τα δείχνει η έστω ένα μέρος τους;; Γιατί μου γράφει στα αγγλικά ότι έχω ένα μήνυμα και να κοιτάξω στο τηλ μου.

   1. Αυτό είναι ειδοποίηση από το mi fit. Τι γλώσσα έχεις στο κινητό?

    1. Voula1981

     Το αγόρασα σε global έκδοση άρα είχε αγγλικά εξαρχής. Ταλαιπωρηθηκα αλλά το γύρισα στα ελληνικά τελικά μετά την εγκατάσταση του ελληνικού firmware που μας δίνεται. Όλα καλά τώρα και με τις ειδοποιήσεις κλήσεων φαίνεται κανονικά το όνομα στα Ελληνικά. Απλά τις ειδοποιήσεις μου τις δείχνει στα αγγλικά και τα μηνύματα στο μεσενζερ ου λέει στα αγγλικά ότι έχω ειδοποίηση να κοιτάξω το κινητό μου. Αυτό διορθώνεται κάπως η με κάποια καινούρια αναβάθμιση ίσως;;

     1. Voula1981

      Το αγόρασα σε global έκδοση άρα είχε αγγλικά εξαρχής. Ταλαιπωρηθηκα αλλά το γύρισα στα ελληνικά τελικά μετά την εγκατάσταση του ελληνικού firmware που μας δίνεται. Όλα καλά τώρα και με τις ειδοποιήσεις κλήσεων φαίνεται κανονικά το όνομα στα Ελληνικά. Απλά τις ειδοποιήσεις μου τις δείχνει στα αγγλικά και τα μηνύματα στο μεσενζερ ου λέει στα αγγλικά ότι έχω ειδοποίηση να κοιτάξω το κινητό μου. Αυτό διορθώνεται κάπως η με κάποια καινούρια αναβάθμιση ίσως;;

     2. Θα πρέπει να το δω λιγάκι πως είναι και σε μένα που είναι κινέζικο και θα σου πω.

     3. Voula1981

      Α με ρώτησες τι γλώσσα έχει το κινητό μου και εγώ κατάλαβα για το band. Το κινητό μου έχει ελληνικά.

     4. Μπορεί να είναι κάτι από το Global. Γενικώς με τα Global υπήρχαν πολλά προβλήματα στο να περαστεί απλώς το ελληνικό firmware, οπότε δεν ξέρω τι άλλη “παρενέργεια” μπορεί να υπάρχει σε αυτά. Θα το συζητήσω με τον δημιουργό μόλις τον βρω γιατί λόγο γιορτών των έχω χάσει και περιμένω από πριν τις γιορτές να μου δώσει τις νέες εκδόσεις των firmware

    2. Voula1981

     Καλημέρα!! Ενώ το έφτιαξα το band και όλα καλά μετά ελληνικά και τις ειδοποιήσεις που μου τις δείχνει πια κανονικά, από χτες μου πετάει στην οθόνη μετά από δόνηση ένα εικονίδιο με φακέλους και γράφει από κάτω “κόκκινος φάκελος” και δεν κάνει τίποτα δε με πάει πουθενά και μόλις πατήσω το κεντρικό κουμπί φεύγει και πάλι στην κεντρική οθόνη μέχρι τη στιγμή που σε κάποια άσχετη στιγμή της μέρας θα μου ξαναεμφανιστει.Ειναι κάτι ή μήπως εγώ έχω πατήσει κάτι από την εφαρμογή του κινητού που την ψαχουλευα λιγάκι χτες και μου το έδειξε;; Πως μπορώ να το διορθώσω;

     1. Voula1981

      Ενώ το έφτιαξα το band και όλα καλά μετά ελληνικά και τις ειδοποιήσεις που μου τις δείχνει πια κανονικά, από χτες μου πετάει στην οθόνη μετά από δόνηση ένα εικονίδιο με φακέλους και γράφει από κάτω «κόκκινος φάκελος» και δεν κάνει τίποτα δε με πάει πουθενά και μόλις πατήσω το κεντρικό κουμπί φεύγει και πάλι στην κεντρική οθόνη μέχρι τη στιγμή που σε κάποια άσχετη στιγμή της μέρας θα μου ξαναεμφανιστει.Ειναι κάτι ή μήπως εγώ έχω πατήσει κάτι από την εφαρμογή του κινητού που την ψαχουλευα λιγάκι χτες και μου το έδειξε;; Πως μπορώ να το διορθώσω;

     2. Δες στην τρίτη σελίδα, στο Φίλοι μήπως σ’ έχει κάνει κάποιος add.

     3. Voula1981

      Για εξήγησε μου το αυτό λίγο γιατί δεν το κατάλαβα. Που να ψάξω στην εφαρμογή; Εκεί που λέει φίλοι το είδα αλλά ζητάει να σκαναρεις ένα κωδικό και τέτοια που ούτε και πάλι δεν το κατάλαβα. Και τι εννοείς με έκανε add?? Ποιος μπορεί να το κάνει; Κάποιος που έχει και εκείνος band? Ρωτάω γιατί έχει και ο γιος μου το band 2 αλλά δεν έχει κινητό και το έχει απλά συνδέσει στο κινητό του άντρα μου.

     4. Στο θέμα του mi fit, στο τέλος, δίνω ένα barcode. Εάν το σκανάρεις μέσω του mi fit, μου κάνεις σαν αίτημα φιλίας. Επειδή την εχω δει και εγώ κάποτε αυτή την κόκκινη κάρτα, ή αυτό ήταν ή διαφημιστικό της Xiaomi μέσω mi fit

 12. pantelhs

  Έχω βάλει κανονικά την εφαρμογή στο κινητό μου και έκανα pair με το band αλλα αμέσως μετά δεν προχώρησε στην ενημέρωση του firmware όπως φένεται στο video , και οταν πατάω μέσα απο την εφαρμογή για ενημέρωση μου λεέι οτι έχει την τελευταία έκδοση . Έχουμε κάποιο βήμα που δεν έχω κάνει ? Ευχαριστώ πολύ

  1. Θα έχει ήδη ίδιο ή πιο μετά firmware στο mi band σου. Περνάς το firmware χειροκίνητα όπως δείχνω στο πρώτο βίντεο στο θέμα με το Mi Band 3

   1. pantelhs

    Αα λογικό , ευχαριστώ και πάλι και καλή χρονιά!

 13. Alexandros013

  Καλησπερα και καλη χρονια. Η εκδοση 3.5.6 ποτε θα ειναι διαθεσιμη; Επισης, καταπληκτική δουλεια, συνεχιστε ετσι!

   1. Alexandros013

    Συγγνωμη, 3.5.5 εκδοση Mi Fit και firmware v2.2.0.14 που εχει πλεον στο Band και τον διαδρομο*

 14. Nikos Panagiotidis

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ με την καινούργια firmware φτιάξατε όλα τα προβλήματα όπως και ένα που είχα εγώ δεν εμφανίζε την επαφή όταν καλούσε κάποιος .. σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας να μας βοηθάτε!

 15. Ang Oik

  Καλησπερα,θα ηθελα μια βοηθεια περι του mi band 3.εχω το mi band 3 και το εχω εγκαταστησει συμφωνα με τον οδηγο σας και ολα λειτουργουσαν αψογα μεχρι προχτες που το κινητο μου (xiaomi mi a2) αναβαθμιστηκε σε android pie.τοτε αυτο το οποιο παρατηρησα ειναι οτι δν γινεται να συνδεθουν κινητο και band,εχετε να προτεινεται τπτ για να το συνδεσω?

  1. Απο κι άλλον άκουσα το ίδιο πρόβλημα με ίδιο κινητό και αναβάθμιση. Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache του Bluetooth και εάν δδν πιάσει φυσ8ει η rom

 16. Dimitris Pep

  Καλησπερα,

  Ψάχνω έκδοση του MiFit που να δίνει ειδοποιήσεις με δόνηση στο MiBand 2 με το ελληνικο firmware. Δυστυχώς όλες οι εφαρμογές δε κάνουν το Mi Band να έχει δόνηση και επιπλέον δε μπορώ να πάρω τις ειδοποιήσεις από το Mi Home. Ολα αυτά σε MIUI 10, Redmi Note 5 AI.

  1. Γιατί η έκδοση που έχω εδώ, εφόσον έχεις ενεργοποιήσει τις αντίστοιχες επιλογές, δεν δονεί το 2!?

   1. Dimitris Pep

    Δυστυχώς όχι. Μόνο στις κλήσεις λειτουργεί η δόνηση. Έχω κάνει όλα τα βήματα (απενεργοποίηση battery saver, τρέξιμο στο backround, autostart) και πάλι τίποτα. Δοκιμαζοντας παλιότερες είχα καταλήξει σε μια (δε θυμαμαι πια) που λειτουργούσε κανονικά εκτός από την εφαρμογή Mi Home που για κάποιο λόγο δεν λαμβανα ειδοποίηση με δόνηση. Σε παλιότερο τηλέφωνο μου (LG G3) δεν είχα παρόμοιο θέμα.

    Που μπορώ να βρω όλες τις ελληνικές εκδόσεις του Mi Fit μαζεμένες;

    1. Δεν υπάρχουν, τις έχω διαγράψει. Κρατάω μόνο την τελευταία προς διάθεση.

 17. fever24

  Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Κατέβασα την εφαρμογή “Mi Fit 3.5.3 GR με το ελληνικό firmware” και την πέρασα στο κινητό. Έκανα τη σύνδεση με το mi band 3, ωστόσο δεν έκανε κάποιο update και παραμένει η γλώσσα στα κινέζικα! Έκανα κάτι λάθος;

  1. Θα πρέπει να έχεις ήδη το τελευταίο firmware στα κινέζικα, οπότε ακολουθείς την διαδικασία με το notify όπως την δείχνω στο βίντεο

 18. TRITS16

  Eκανα ακριβως οτι λεει αλλα δεν μπορει να συνδεθει με google acount η v3,5,3.Περασα την εκδοση σας στο κινητο εκανα εγκατασταση απο το play store το οriginal mifit εκανα κανονικα εγγραφη με google acount χωρις να ενεργοποιησω το bluetooth διαγραφη της original και εγκατασταση τηε v3.5.3 αλλα δεν συνδεεται κανει load για παντα…Δεν ξερω τι κανω λαθος…??

  1. Το κόλπο αυτό δεν πιάνει πάντα. Κανονικά οι custom εκδόσεις συνδέονται μόνο με τον Mi λογαριασμό

 19. sakis122

  Χρειάζομαι βοήθεια, έχω το mi band 3 global version και πέρασα την 3.4.6 mi fit εκδοση στα ελληνικα, και την v2.0.0.4 mi band 3 . Πως μπορώ να γυρίσω πίσω στην αγγλική version?
  Ευχαριστώ.

   1. sakis122

    θελω firmware αγγλικό.
    ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

    1. Θα μπεις στο geekdoing.com να κατεβάσεις το τελευταίο. Το περνάς με το notify

     1. sakis122

      Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, το ξανάλλαξα , απλά μου έβγαζε τα τονισμένα γράμματα με ? για αυτό ήθελα να το αλλάξω . Και πάλι μπράβο για την δουλειά σου!

     2. Γι’ αυτό υπήρχε λύση που την δίνω ακριβώς πριν τα firmware, εάν κοιτάξεις

 20. Tony

  Καλησπέρα, πριν κάνα δικό βδομάδες περίπου, κατέβασα την 3.5.2 από τη ν 3.5.0 που είχα, και παρατήρησα το εξής θέμα, από 20+ μέρες που κραταγε η μπαταρία με την έκδοση 3.5.0. Τώρα
  με τη έκδοση 3.5.2 μπαταρία κράτησε λιγότερο από το μισό, 11 μέρες, τώρα είμαι στην δεύτερη φόρτηση και αυτή τη στιγμή μέρα από 7 μέρες η μπαταρία είναι άρτιο 37%. Δεν έχω κάνει τίποτα παραπάνω σε χρήση από ότι κάνω πάντα.
  Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό το θεματάκι?

 21. Thomas kukukali

  Έχω το redmi note4.Βάζω την εφαρμογή στις διπλοτυπες εφαρμογές για να συνχρονισει με τον άλλο λογαριασμό που έχω στο mifit αλλά βγάζει σφάλμα.Το δοκίμασα και με την official αλλά κάνει τα ίδια.Καμμία ιδέα;

 22. Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

  Περασα το καινουριο App στο κινιτο και εκανε μονο του το Update και Resources Αλλα τα
  τα ελληνικά έχουν μεγάλη γραμματοσειρα και μερικα είναι ‘?’

  1. Δοκίμασε να βάλει το αρχείο που δίνω ακριβώς πριν τα firmware. Είναι για την δικιά σου περίπτωση

   1. NEKTARIOS IRONMAN

    Maddoctor καντε κατι και για το Amazing Bip

    1. Παιδιά δεν εξαρτάται από εμένα. Ελπίζω πριν τις γιορτές να σας το δώσω, τουλάχιστον ότι είναι έτοιμο. Απλώς έμαθα ετοιμάζει και κάτι καινούργιο που θα προστεθεί, οπότε πρέπει να δοκιμαστεί. Ο SantaX μας έχει μάθει σε ωραία μοναδικά κόλπα όπως είναι το ποσοστό της μπαταρίας που πρώτος έβγαλε στο Mi Band 3. Λίγη υπομονή και κάτι θα έχω τις επόμενες ημέρες

    2. Τελικά κάτι θα σας εχω σήμερα ..

   2. tryf87

    μου το κάνει και έμενα αυτό με το ? στα ελληνικά

   3. tryf87

    μου το κάνει και έμενα αυτό με το ? στα ελληνικά σε mi band3

 23. ioannis sinodinos

  Αγόρασα το miband3 και έκανα ότι λέει το Video, παρατηρώ όμως ότι το notify συγχρονιζει μόνο την πρώτη φορά και μετά παρότι κάνω disable and re-enable τo mifit και τo notify δυστυχώς δεν συγχρονιζει….πρέπει να ξαναεγκαταστήσω την εφαρμογή για να συγχρονίσει …..κάποια λύση? Το κινητό είναι pocophone.
  Eυχαριστώ πολύ.

  1. Εγώ για να σας δώσω τις διαφορετικες οθόνες, τις φλασαρα μεσω του notify, την μία πίσω από την άλλη στο καπάκι, χωρίς πρόβλημα. Εσένα γιατί στο κάνει δεν ξέρω.

   1. ioannis sinodinos

    Δεν έχω πρόβλημα με τις εικονες τις εχω περάσει, το προβλημα είναι μετά που το notify δεν βλέπει το mi band…

    1. Κλείνε (kill) την εφαρμογή και ξαναδοκίμαζε

   2. Nikosk

    Το κάνει και σε μένα. Για να περάσω τα τρία αρχεία έκανα απεγκατάσταση-εγκατασταση τρεις φορές. Μετά επειδή το ξανάκανε το απεγκστεστησα αφου δεν το χρειάζομαι άλλο, αν και μου άρεσε.
    Το μόνο πρόβλημα (Εκτός από αυτό με τους χάρτες που αναφέρεις και εσυ) είναι πως δεν λειτουργεί πλήρως το “εύρεση συσκευης” την βρίσκει άλλα δεν παράγει ήχο . Έχεις γιατρέ μου καμμιά ιδέα?

    1. Στην επιλογή στην εφαρμογή, επιλέγεις τον ήχο κλήσης και δουλεύει

     1. Nikosk

      Τόσο απλό, Είναι οκ τώρα. Το μόνο που δεν πείραξα απ’ το πρωί που το ανακάλυψα. Ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση.

 24. tiktis

  καλησπερα εχω το mi band 2 και εχω βαλει την τελευταια εκδοση Mi Fit GR (v3.5.3) η αναγνωριση δουλευη κανονικα στα ελληνικα.
  υπαρχει περιπτωση στο μελλον να βγει καποια νεοτερη εκδοση που να φαινονται και τα μηνυματα ολογραφως απο viber mesenger istangram κ.τ.λ στα ελληνικα; χωρις την βοηθεια δευτερου προγραμματος .

  1. tiktis

   ξεχασα να ενημερωσω την ημερομηνια δεν την δειχνει στα ελληνικα.

   1. Μόνο αν βάλεις το ελληνικό firmware που δίνω εδώ και δύο χρόνια θα την δεις στα ελληνικά.

    1. tiktis

     έβαλα το ελληνικό firmware και την δείχνει στα ελληνικά, ευχαριστώ πολύ!!!

    2. tiktis

     Αν βγει νεα ενημερωση του mi fit από το play store θα μπορέσει να γίνει η αναβάθμιση ή δεν θα πρέπει να την κάνω γιατί θα χάσω την αναγνώριση κλήσης.

     1. Οι αναβαθμίσεις γίνονται χειροκίνητα επίτηδες, γιατί εάν γίνονταν αυτόματα, θα σου έβαζε και το αντίστοιχο κινέζικο firmware, οπότε το Mi Band σου θα γινόταν πάλι κινέζικο. Επίσης ήδη υπάρχει η 3.5.4 εδώ και κάποιες ημέρες, αλλά διαβάζω παντού ότι χρησιμοποιεί συνέχεια το GPS και δημιουργεί έτσι μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας, οπότε είπα να περιμένω να βγει κάποια έκδοση με ουσιαστική αλλαγή.

 25. Makis Vou

  Καλημερα στην παρεα.γιατρε μου κατοχος απο χτες του bip…..εγουμε εκει γιατρικο για να ΄΄μιλησει΄΄ ελληνικα?

  1. Τις επόμενες ημέρες θα το έχετε….

 26. giannis lev

  Καλησπερα,

  εχω βαλει στο mi band 3 την εκδοση 3.4.6 και υλικολογισμικο 1.5.0.2 greek αλλα το band μου βγαζει αγγλικα . τι μπορω να κανω;

  επισης η λειτουργια καιρου στο band δεν μου λειτουργει . αντιθετος αν συνδεθω απο το gadgetbridge μου λειτουργει κανονικα ο καιρος .

  βοηθεια ! :}

  1. Βάλε το τελευταίο mi fit. Έχεις παλιό και firmware και mi fit. Ο καιρός εχει πρόβλημα απ’ όταν άλλαξε η ώρα

   1. giannis lev

    οταν βαζω το τελευταιο Mi fit οι μισοι χαρακτηρες στα ελληνικα ειναι εσφαλμενοι. πχ καλ?μερ? , μ?νυμ? . και η γραμματοσειρα μεγαλυτερη απο το κανονικο .

    1. Βάλε το αρχείο που δίνω πριν το firmware που λέω ότι διορθώνει αυτά τα προβλήματα

 27. adinows

  Καλησπερα.
  1)Περασα απο το Notify την δικια σας V3.5.3 με 2.0.0.4 αλλα επειδη αλλαξε η γραμματοσειρα που ειχα (miband3_SimplerGr.res) την ξανα εβαλα μετα…

  2)Τωρα αυτοματα το Mifit προσπαθει να κανει ενημερωση Λογισμικου αλλα λεει αδυναμια ενημερωσης στο 99% και το band εχει βγει εκτος συνδεσης μονιμα μηνυμα στην οθονη του..
  Θελω να ρωτησω ποια ειναι τα σωστα βηματα και τι διαφορες θα εχει απο το το 3.5.2?

  1. Εάν εχεις το 2.0.0.4 με τα σωστά res, δεν χρειάζεται να κάνει ενημερωση το mi fit 3.5.3 που δίνω. Για να προσπαθεί, κάτι δεν έχει περαστεί σωστά. Ή άστο να κάνει την ενημέρωση ή περνα τα εσύ με το notify

  2. adinows

   Τελικα το πηρε το update με τα πολλα…Αλλα η γραμματοσειρα που μου βγαζει εχει στην 3η επιλογη οθονης βγαζει κινεζικα την ημερα.

   1. adinows

    Τελικα με επαναγκατασταση λυθηκε το προβλημα.
    Τι διαφορες απο τα προηγουμενα δεν εχω καταλαβει…

   2. Ποια οθόνη διάλεξες, γιατί εχω φωτογραφία απ’ ολες και δεν πρόσεξα πουθενά κινέζικα!?

    1. adinows

     Anodina η Dewberry…δεν το κρατησα περασα το Simple και ολα οκ.
     Εχω ρωτησει 3 φορες τι διαφορα εχει με το 3.5.3τα προηγουμενα….Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις.

     1. Γιατί νομίζεις ότι γράφουν και οι κινέζοι… Εμφανισιακά τιποτα. Λενε διορθώνουν bugs.

  3. Michalis Petrou

   Καλησπέρα γιατρέ, έκανα update το V3.5.3 με fw2.0.0.4 και έχασα την ελληνική φωνή!

 28. ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΡΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

  Καλημέρα! Μόλις πέρασα την 3.5.2 και εγώ το εξής θέμα.

  Μου εμφανιζει ? αντι για φωνήεντα με τόνο στα ελληνικά. Δηλαδή κάπως έτσι: καλημ?ρα αντι για Καλημέρα.

  το πιο βασικό πρόβλημα όμως είναι ότι η γραμματοσειρά στην οθόνη ειναι κάπως μεγαλύτερη και αποκόπτεται το πρώτο γράμμα της ημερομηνίας. Δηλαδή δείχνει: 0/11 Σα – αντί για 10/11 Σα .

  Είμαι ο μόνος που έχω τέτοιο θέμα στο mi band 3 ?

  1. Περασε το αρχειο διόρθωσης που δίνω πριν τα firmware με το notify

   1. John Mp

    Γιατρέ που είναι το αρχείο διόρθωσης που αναφέρεις? Έχω το ίδιο πρόβλημα.

    1. Ακριβώς πριν τα firmware στο θέμα του Mi Band 3

     1. John Mp

      Ευχαριστώ πολύ

 29. jt

  Καλημέρα σας, χρειάζεται να απεγκαταστήσω την εφαρμογή mi fit έκδοση 3.5.3 του Google store που έχω ήδη για να εγκαταστήσω το ελληνικό formware?

  1. Εάν περασεις το firmware με το notify, όχι

 30. killmisterleft

  Καλημέρα!
  Θέλω να ρωτήσω, αν μπορώ μετά την εγκατάσταση του firmware και αφού πάνε όλα καλά, αν χρειάζεται η εφαρμογή Notify;
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

  1. Μπορείς ή να το απενεργοποιήσεις (έχει σχετική επιλογή, για τις ειδοποιήσεις) ή να το διαγράψεις. Δεν χρειάζεται άλλο για τώρα.

 31. 92702689 Sardelis

  Στην οθόνη καιρού εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος
  “Συνδεθείτε με την εφαρμογή”
  Ότι κ να έχω κάνει δεν φτιάχνει..
  Τελευταία έκδοση fw ελληνική με res44..
  Έκδοση 3.5.3 ελληνική mifit

  1. Το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε με την αλλαγή ώρας και δεν έχει φτιάξει από τότε. Μία προσωρινή λύση είναι να ορίσεις την ώρα στο κινητό με GMT +2 και όχι αυτόματα και να περιμένεις να συγχρονιστεί. Πρέπει να το φτιάξουν οι κινέζοι, αλλιώς θα βλέπεις αυτό το μήνυμα ανά καιρούς

 32. Sakarelosdimitris

  Καλημέρα σε όλους. έχω εγκαταστήσει το mi fit 3.5.2 και έχω δοκιμάσει 3-4 γραμματοσειρές από αυτές που είναι διαθέσιμες. Όλα δουλεύουν τέλεια Μια παρατήρηση – ερώτηση μόνο να κάνω: Ενώ στο mi fit (και στο 3.5.0 και στο 3.5.2 πλέον) έχω ορίσει χρονικό διάστημα για καρδιακούς παλμούς 30 λεπτά, τα δεδομένα που συλλέγονται είναι ανά 5λεπτο. Προσωπικά κάνω 10000-13000 βήματα κάθε μέρα. Οπότε είναι θέμα εφαρμογής, είναι θέμα firmware, ή μήπως το mi band 3 θεωρεί ότι μονίμως είμαι σε άσκηση και κάνει μόνο του πιο συχνά μετρήσεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατρέ

 33. Gio Tsiou

  Καλησπέρα κ από μένα. Καταρχάς να πω Ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια που μας προσφέρεται τις υπηρεσίες σας 🙂 . Εγω εχω το εξής θέμα. Ακολουθησα ολα τα βηματα, αγόρασα κ κατέβασα το band pro, έβαλα το mifit τελευταία έκδοση κτλ. Το θέμα είναι πως όταν κάνω download το αρχείο .081 μου βγάζει σφάλμα. Είτε το ανοίγω απευθείας με το pro είτε το κατεβάζω κ το επιλέγω σαν αρχειο να ανοίξει, μου γράφει σφάλμα κ δεν αναβαθμίζει από το 1.02.59. Έκανα απεγκαταστάσεις επανεκκινησεις κτλ αλλα καθε φορά το ίδιο. 1.0.2.59 κ στην αναβάθμιση για .82 γράφει σφάλμα.

  1. Τα αρχεία αυτά και τα λινκ είναι εκεί εδώ και πολύ καιρό, τα έχουν κατεβάσει πολύ κόσμος, οπότε θεωρώ απίθανο να είναι λάθος από τον σέρβερ της Google που τα έχω αποθηκευμένα. Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση στον ρούτερ σου ή στο κινητό και να ξαναδοκιμάσεις.

   1. Gio Tsiou

    Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Τα δοκιμασα όλα. Τελικά βρήκα λύση,δεν έχει να κάνει με επανεκκίνηση κτλ. Το αρχείο κατεβαίνει με όνομα mili_pro_81_gr.fw , αν μετονομαστεί σε mili_pro.fw περναει κανονικα. Τουλάχιστον έτσι δούλεψε σε μένα.

 34. evil92

  Καλησπέρα! Είχα περασμένη την προηγούμε έκδοση, οταν έβαλα το Mi Fit 3.5.2 πέρασε μόνο του το Firmware 1.8.0.0 Δεν χρείαζεται να βάλω τα αλλα 2 αρχεία ετσι ; (το fw και το res)

  1. Εφόσον βλέπεις ότι στις φωτό, όχι

 35. Παναγιώτης Παπαδημητρίου

  Καλημερα γιατρε μου εβαλα σημερα την τελεθταια εκδοση 3.5.2 που εδωσες και να σου αναφερω μερικα bug
  1) οταν κανεις σαρωση κωδικου φιλου παει και κρασαρει η εφαρμογη
  2) κανει στιγμιαια update χωρις στην ουσια να κανει τπτ

  αυτα τα 2

  1. 1) Εμένα πάντως και χθες είχα request φίλων. Θα το δω…
   2) Updates, τι ενημερώνει?

   1. Παναγιώτης Παπαδημητρίου

    Τπτ είναι στιγμιαίο το update..

 36. pavlos kastanoulias

  Καλημέρα Doctor, κατέβασα την τελευταία έκδοση 3.5.2 (ήταν μόνο 1 αρχείο), την έκανα εγκατάσταση, ενημέρωση πηγών και άνοιξε κανονικά, όμως σε κάθε λέξη λείπει ένα γράμμα κάθε φορά (έχει ερωτηματικό), την πέρασα 2 φορές με το ίδιο αποτέλεσμα, Μου λείπει κάποιο αρχείο, με προηγούμενες εκδόσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα, Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  1. Θα πας στο θέμα του Mi Band 3 και θα περάσεις χειροκίνητα το αρχείο που δίνω πριν το firmware που λέει ότι διορθώνει τέτοια θέματα. Κάτι δεν είχε περαστεί σωστά στην προηγούμενη έκδοση ή είχες μείνει με τα italic.

   1. pavlos kastanoulias

    Ευχάριστώ πολύ το κοιτάζω άμεσα 🙂

    1. pavlos kastanoulias

     Όλα οκ για ακόμα μια φορά είχες δίκιο ευχαριστώ πολύ

     1. Τίποτα. Βασικό είναι ότι λύθηκε το πρόβλημα άμεσα 😉

 37. kyr987

  τα αρχεία για την εκδοσή Mi Fit 3.5.0 GR ποια είναι ? αυτά που πρέπει να βάλω μονός .

  1. Εννοείσ firmware? Το 3.5.0 είχε το 1.6.0.16

   1. kyr987

    ναι . προσπάθησα να βάλω Mi Band 3 Ελληνικά resources by SantaX – Simple . μετά την εγκατάσταση του 3,5,0 και τώρα δεν συνδέετε με το κινητό . και λέω αν μπορώ να περάσω τα 3 αρχεία του firmware ξεχωριστά ενα ενα

    1. Η 1.8.0.0 έχει μόνο δύο. Τα αρχεία του 1.6.0.16 έχουν αφαιρεθεί και έχει μείνει μόνο ότι χρειάζεται.

     1. kyr987

      μόλις πέρασα τα αρχεία Mili_wuhan_16016_no_italic_itechnews.ft για το νέο βελτιωμένο ελληνικό firmware (ΧΩΡΙΣ italic)

      Mili_wuhan_16016_itechnews.fw για το νέο βελτιωμένο ελληνικό firmware

      Mili_wuhan_16016_itechnews.res για το νέο βελτιωμένο ελληνικό firmware
      πού βρήκα από προηγούμενο αθρόο . και λειτουργιά κανονικά.

     2. kyr987

      τρέχω την εκδοσή 3,5,0 στο κινητό , πρέπει να τρέχω και την 1,8,0,0 στο Mi Band 3 ? η ειναι καλα με την 1,6,0,16? επίσης η 1,6,0,16 έχει λύση το πρόβλημα με την χαμηλή μπαταριά ?

     3. Bug δεν υπάρχει από την προηγούμενη έκδοση.

     4. kyr987

      ευχαριστώ πολύ

 38. chris_ls5

  Γιατρέ καλησπέρα!! Εχω την 4.5.2 έκδοση για το mi fit και το 1.8.0.0 firmware μου εμφανιζει κανονικά τον καιρό εκτός απο τον τρεχων καιρο. Δηλαδη μου εμφανιζει μονο τον σημερινό. Τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστεί; Ευχαριστώ πολύ!!

  1. Από χθες που άλλαξε η ώρα αναφερονται προβλήματα. Υπομονή θα φτιάξουν

   1. chris_ls5

    Παντα ειχα αυτο το πρόβλημα. Μήπως πρεπει να αλλαξω κάποια ρύθμιση. Στην αρχη μετα την αναβάθμιση φαινόταν. Εδω και λιγες ωρες ομως οχι. Εχεις καποια ιδέα;;

    1. Προσπάθησε να ορίσεις την τοποθεσία χειροκίνητα και δες εάν το κάνει και πάλι. Επίσης στην 3.5.2 σας δίνω την δυνατότητα να παίρνει τα δεδομένα του καιρού από άλλο σέρβερ και όχι από το accuweather που γίνεται κανονικά

     1. chris_ls5

      Να ορισω την τοποθεσία χειροκίνητα μέσα στην εφαρμογη του mi fit η καπου αλλου;; Να εχω για παραδειγμα ανοιχτο το gps συνέχεια; Για την ιστορια έχω το redmi note 5.

     2. Μέσα από το mi fit

 39. intziok

  Καλησπέρα, μια ερώτηση. Τα 2 αρχεια (.fw και και .res ) τα έχω βρει , το τρίτο που λέτε το αρχείο .ft που το βρίσκουμε;

  1. Τα firmware είναι στο θέμα του mi band. Η τελευταία 1.8.0.0 είναι δύο αρχεία μόνο. Η προηγούμενη ήταν τρία

   1. intziok

    Σ’ευχαριστώ πολύ, κατέβασα και το σημερινό mi fit που έβαλες αλλά δεν με συνδέει ( με google) .Τι κάνω λάθος;

    1. Εγώ προτείνω μόνο τον Mi λογαριασμό. Μέσα στο άρθρο γράφω πως ένας χρήστης συνδέθηκε μέσω Google. Πάλι οι custom εκδόσεις είναι πολύ πιο πιθανό να συνδεθούν μόνο μέσω mi λογαριασμού

 40. ktsiaras

  3.5.2
  καλήμερα ο καιρός δεν έχει δεδομένα ότι και αν έκανα
  υπάρχει λύση??
  δοκίμασα τα πάντα

  1. Κάτι γράφω μέσα στο άρθρο…..Δες τις ρυθμίσεις της εφαρμογής 😉

   1. ktsiaras

    όλα ειναι σωστά
    ήρθε τελικά μετά από 15 λεπτά μόνο του !!!!!!

    1. Panos Vazos

     Και εγώ έχω προβλημα με τον καιρό, έχω δώσει όλα τα δικαιώματα αλλά τίποτα

     1. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που είναι στις ρυθμίσεις του κινητού και δες μήπως έχει απενεργοποιηθεί κάτι. Εάν απενεργοποιηθεί το gps πχ, δεν έχει καιρό.

 41. Georgios Anastasopoulos

  Για να κατεβάσω την 3.5.2 πρέπει να διαγράψω την 3.5.0 εντελώς από το κινητό μου?? Μετά θα υπάρχουν όλα τα δεδομένα μου?
  Και μετά να συνδεθώ με το mi account??

  1. Εάν δεν περάσει από πάνω γιατί έκανα διάφορες δοκιμές με την ψηφιακή υπογραφή της εφαρμογής, απλώς διαγράφεις την παλιά, χωρίς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ άλλο και περνάς την νέα. Τα στοιχεία είναι όλα στον Mi λογαριασμό σου, δεν χάνεις τίποτα.

   1. Georgios Anastasopoulos

    Ναι,δεν με άφηνε να την περάσω..
    Έγινε, ευχαριστώ!

 42. Tomtomtom

  Καλησπέρα περασα με διαφορετικη σειρά τα αρχεία και τωρα εχει κολλησει στο update το my band. Τι μπορώ να κανω. Ευχαριστώ

   1. Tomtomtom

    Εβαλα πρωτα το res και τωρα δεν μπαίνει το fw

    1. Δοκίμασε κάπως να το περάσεις. Κάνε επανεκκίνηση το κινητό, δοκίμασε με άλλο κινητό, κάπως

 43. Mixahlll

  Μπορω να πω πως εχει πολλα bugs…οπως τελειώνει πολυ γρηγορα η μπαταρία,οταν ειναι απο 20% και κατω συνδέετε και ξεσυνδέεται,η ωρα ειναι καπως ετσι 2 3 : 2 0 και λεει μονο την ωρα στα 2 thems στο αλλο ειναι κανονικα η ωρα ( σε εκεινο που εχει και τα βήματα) αλλα την ημερομηνία 22/10 το πρωτο 2αρη το εχει κομμένο οπως και το δευτ το τ,δεν εχει ποια μεγαλη εμβέλεια μεταξυ κινητου και ρολογιου…ειμαι στο δωματιο μου αφήνω το κινητο και παω στο διπλα ακριβώς δωμάτιο και αποσυνδέετα τοσο χαλια…οι παλμοι δεν μετριούνται καλα αλλα δεν ξερω αμα φταίει αυτο,στον καιρο λεει πολλες φορες 0°,μετα λεει νεφελώδης με λιακ ή λιακάδα με νεφ τωρα για χιονια δεν ξερω τι θα λεει….ελπίζω να τα φτιάξετε τα bugs στο επόμενο.Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Αμα βρω κιαλλο bug θα το αναφερω

  1. Η θερμοκρασία όπως έχω πει είναι από το mi fit που τραβάει τα δεδομένα από το accuweather, οπότε θα πρέπει να μιλήσεις με την εταιρεία που φτιάχνει την εφαρμογή. Κομμένη ημερομηνία δεν έχω προσέξει να έχει κάπου. Εάν το είδες κάπου, στείλε μου ένα printscreen να το δω και εγώ και ο δημιουργός του firmware να φτιαχτεί άμεσα. Για το πόσο γρήγορα τελειώνει η μπαταρία έχει σχέση με ο τι εσύ έχεις ενεργοποιήσει. Όσο πιο πολλές ειδοποιήσεις και μετρήσεις ορίζεις από το Mi fit να κάνει, τόσο πιο γρήγορα τελειώνει η μπαταρία. Αποσυνδέσεις με το τελευταίο firmware δεν μου έχει κάνει, φτάνοντας στο 1% μάλιστα, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς είδες και πως τις κατάλαβες. Επίσης η κάθε οθόνη δείχνει συγκεκριμένα πράγματα. Έτσι η μία είναι μόνο η ώρα, η άλλη είναι ώρα και ημερομηνία από κάτω και η τρίτη, που είναι η μεσαία, δείχνει τα πάντα και χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον προσωπικά.

   1. Mixahlll

    Που μπορω να στα στειλω?

 44. achristoforos

  Γεια χαρά και από εμένα. Έκανα τα βήματα αλλά μου βγάζει αδυναμία σύνδεσης. Για να συνδεθεί το τηλέφωνο πρέπει να το συνδέσω πρώτα με το gadgetbridge και μετά να συνδεθεί με το mi fit. Τι μπορώ να κάνω;

  1. Ανάποδα. Πρώτα Mi fit και μετά gadgetbridge, αλλά καλύτερα για εμένα είναι το notify που δίνω στο άρθρο

 45. ntsigris

  Κατέβασα το Mi Band 3.5.0 με το ελληνικό firmware αλλά δεν μου άλλαξε και πολλά στη γλώσσα. Στη συνέχεια κατεβάζετε το Notify & Fitness και πέρασα με την σειρά: πρώτα το αρχείο .fw που εγκαταστάθηκε σωστά, μετά το αρχείο .res που και αυτό εγκαταστάθηκε σωστά. Κατά την εγκατάσταση του αρχείου .ft και μόλις έφτασε στο 10%, η εγκατάσταση σταμάτησε και το Mi band εμφάνισε την οθόνη σύζευξης. Από εκεί και μετά η οθόνη δεν αλλάζει και δεν μπορεί να συνδεθεί με το Mi Fit. Το έβαλα να φορτίσει και δείχνει κανονικά την μπαταρία και την ώρα και ενδιάμεσα βγάζει ερωτηματικά… Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα ή το κλαίω???

  1. Καλημέρα. Πρέπει να περάσεις με κάποιο τρόπο και το τρίτο αρχείο για να τα βλέπεις σωστά. Οπότε ξαναδοκιμάζεις είτε πάλι με το Notify, είτε με το Gadgetbridge.

   1. ntsigris

    Δεν μπορεί να συνδεθεί με κανένα τρόπο, τα δοκίμασα όλα. Στο Mi Fit φαίνεται ότι είναι σε σύζευξη μεν, αλλά δεν μπορεί να κάνει update κανένα αρχείο. Διάβασα ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 2 με το ίδιο πρόβλημα. Ο ένας ανέβασε το πρόβλημα αυτό στο xiaomi forum, για τον δεύτερο δεν μπορώ να θυμηθώ που το διάβασα. Πώς μπορώ να περάσω το τρίτο αρχείο, από την στιγμή που το bamd δεν μπορεί να συνδεθεί???

    1. Μεσω notify δεν συνδέεται? Για να συνδεθεί το notify το κάνει είτε μέσω mi fit, είτε και μόνο του. Αν το mi fit είναι συνδεδεμένο όπως λες, δοκίμασε όπως κάνω στο βίντεο να περάσεις το τρίτο αρχείο.

  2. Poseidvn

   Δοκίμασε αυτό…..Βγάλε το custom Mi fit και βάλε από το playstore την official εφαρμογή.Κάνε pair και εφόσον γίνει η σύνδεση φυσιολογικά θα σου κάνει μια αναβάθμιση.Από κει και πέρα ξαναβάζεις τα αρχεία του γιατρού.Ελπίζω να δουλέψει.

 46. Kostas Barbis

  Γιατρέ καλημέρα όλα καλά με την γραμματοσειρά

 47. Andromeda_7

  Μετά την αναβάθμιση σε ελληνικά και αναγνώριση κλήσης στο mi band2 η εφαρμογή στο πεδιο ” ύπνος προηγούμενης ημέρας ” δεν εμφανίζει ποσα λεπτά είσαι ξύπνιος, δείχνει μόνιμα 0 λεπτά εμφανίζει διάρκεια μονο από βαθύ και ο ελαφρύ ύπνο…. ενω πρώτα το έδειχνε. Υπάρχει κάποια εξήγηση ωια το πρόβλημα

 48. Panos Sgatz

  Αν υπάρχει τρόπος δώσε μας το αυθεντικό .ft αρχείο με την original γραμματοσειρά γιατί έτσι όπως είναι τώρα, έχει χαθεί πλήρως η δυνατότητα στους χρήστες να βάλουν οποιοδήποτε άλλο custom firmware αν το θελήσουν. Βγαίνουν αλλά αντί άλλων τα γράμματα…

  1. Θα κοιτάξω να σας το δώσω αύριο

   1. Panos Sgatz

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατρέ!

  2. Pavlos Mavroeidis

   Καλησπέρα γιατρέ να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην πολύ σπουδαία δουλειά που κάνεις.
   Λόγω αποθήκευσης τρεξίματος 1,5 χρόνου με mi band 2 σε λογαριασμό της Google έψαχνα να δω πως θα συνδυάσω τα δικά σου τα καλούδια (ελληνικό fw) τελικά τα κατάφερα λοιπον μπαίνω στο ψητό, έχουμε κάνει εγκατάσταση ft fw res που έχουμε κλείνουμε το Bluetooth και προχωράμε στην εγκατάσταση του mi fit (original) προχωράμε σε σύνδεση με τον Google λογαριασμό ανοίγει η εφαρμογή και μας ζητά να ανοίξουμε το Bluetooth εμείς πατάμε όχι. Διαγράφουμε την εφαρμογή χωρίς να πατήσουμε τίποτα άλλο και προχωράμε στην εγκατάσταση του ελληνικού mi fit κάνουμε log in με Google account και βλέπουμε ότι συνδέεται κανονικά ανοίγουμε το Bluetooth και είμαστε έτοιμοι (τώρα αν δεν μπορεί να προχωρήσει σε συγχρονισμό διαγράφουμε το mi band κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο μας ανοίγουμε το mi fit και προχωράμε σε προσθήκη mi band και είμαστε ok)…
   Ελπίζω να βοήθησα αρκετά καλή επιτυχία και πάλι συγχαρητήρια doctor….

   1. Μπράβο σου….θα προστεθεί στο άρθρο φυσικά γιατί είμαι σίγουρος ότι ενδιοαφέρει πολλούς!

 49. Kostas Barbis

  Τελικά το band μου έκλεισε με την οθόνη να δείχνει 11% ύστερα από κανένα 4ωρο από την στιγμή που το έδειξε για πρώτη φορά

 50. Δυστυχώς δεν δουλεύει καλά… στον καιρό μου έβγαζε μηδέν βαθμούς C με μέγιστη 21 και ελάχιστη 17 και στο μετρητη καρδιακών παλμών δεν μπορούσε να μετρήσει εύκολα… όπως με την προηγούμενη version. Επίσης το ουρανός και ήλιος τα έβγαζε μισά και με ???? … τι να πω κρίμα. Καλύτερα να αγόραζα την global εκδοχή.Έβαλα geekdoing και ειναι καλύτερα.

  1. Μου φαίνεται δεν έχεις βάλει σωστά και τα τρία αρχεία. Ο καιρός φαίνεται μια χαρά με την custom εφαρμογή. Οι πληροφορίες του καιρού είναι από το accuweather. Εάν δεν δώσεις σωστά τα δικαιώματα, θα βλέπεις άλλα ντ’ άλλων.

   1. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά τα έβαλα και τα τρία αρχεία…πρώτα το frw μετά rs και τέλος το ft. Όσο για τον καιρό από το notify & fitness το ρύθμισα. Επίσης κατέβασα τα αρχεία αστον υπολογιστή και τα μετέφερα στο κινητο διότι απ ευθείας από το κινητό δεν τα κατέβαζε… δεν ξέρω. Δεν έρω τα πέρασα δύο φορές και πάλι τίποτα..

    1. Δηλαδή δεν τρέχεις την 3.5.0 που σας δίνω? Για βάλτη…

 51. Kostas Barbis

  20:43 και ακόμα το ποσοστό της μπαταρίας είναι στο 11 % με ανά 3 λεπτά μικρές δονήσεις και συνεχίζω……………..

 52. Kostas Barbis

  Συνεχίζουν οι αποσυνδέσεις κάθε 3-4 λεπτά και ενώ η μπαταρία φαίνεται να είναι στο, 11% αν είναι κ πραγματικό αυτό που βλέπω

 53. Kostas Barbis

  Προς ενημέρωση σου γιατρέ είμαι ακόμη στο 11 % μου έχει κάνει τέσσερις ειδοποίησεις αποσύνδεσης αυτή τη φορά με το εικονίδιο του Bluetooth

 54. Kostas Barbis

  Επίσης θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμα. Επειδή είμαι και γω από αυτούς που δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη γραμματοσειρά εγώ έκανα αυτό κ νομίζω πως κάπως έφτιαξε. Πήγα εδώ https://geekdoing.com/threads/custom-resources-v40-light-themes.193/ και παίζοντας με τα θέματα αυτά ναι μεν τα γράμματα είναι πλαγιαστά αλλά φαίνονται καλύτερα. Διαπιστωνοντας αυτό ξανά έβαλα το παλιό. res του γιατρού κ έτσι κάπως η σειρά διορθώθηκε. Δεν έχετε παρά να το κάνει όποιος θέλει για να δω αν έχω δίκιο

 55. Kostas Barbis

  Καλησπέρα σε όλους. Γιατρέ προς ενημέρωση σου καθώς κ όλων έχω να πω πως μάλλον το του 16%της μπαταρίας διορθώθηκε. Με το που έφτασα στο 16% δονηθηκε κ είδα το μήνυμα της προειδοποίησης για φόρτιση. Αυτή τη στιγμή είμαι στο 11% και δεν μου έχει κάνει καμία αποσύνδεση.

  1. Αυτά είναι φοβερά νέα, καθότι ήδη δοκιμάζω άλλη έκδοση που έλυνε το πρόβλημα. Βάση αυτό που μου λες όμως φαίνεται ότι λύνεται. Θα το προσθέσω στην ενημερωση του άρθρου, με τ’ όνομα σου, αφού είσαι ο πρώτος που μου το αναφέρει!

   1. Kostas Barbis

    Πέρα από αυτό βασικά το δικό σου όνομα πρέπει να μπει γιατί είσαι αυτός που το έλυσε. Σε ευχαριστώ όπως πιστεύω κ τα άλλα παιδιά την σπουδαία δουλειά που κάνεις. Δεν μένει παρά κ οι υπόλοιποι να το επιβεβαιώσουν. Έχω βγάλει κ φωτό απλά δεν βρήκα το τρόπο για να την ανεβάσω. Αν θέλεις μπορώ να σου την στείλω σε mail

    1. Αν δεις, το άρθρο ενημερώθηκε με το σχόλιό σου και τ’ ονομά σου. Μπορείς να την στείλεις στο email του site -> [email protected]

     1. Kostas Barbis

      Μόλις σου την έστειλα

  2. Lsd Power

   Γιατρέ μου μια ερώτηση παρακαλώ. Οι χάρτες τελικά στην καρτέλα “Προπόνηση” δουλεύουν ή όχι;; θα γίνει κάποια στιγμή κ αλλαγή της γραμματοσειρας η θα μείνουν αυτά τα πλάγια γράμματα;; ευχαριστώ πολύ!!!

  3. Lsd Power

   Γιατρέ μου μια ερώτηση παρακαλώ. Οι χάρτες τελικά στην καρτέλα «Προπόνηση» δουλεύουν ή όχι;; θα γίνει κάποια στιγμή κ αλλαγή της γραμματοσειρας η θα μείνουν αυτά τα πλάγια γράμματα;; ευχαριστώ πολύ!!

 56. Giannis Nikou

  Γιατρε μου, ευχασριστω πολυ για το καινουργιο Ελληνικο fw στην εκδοση 3.5.0! Δυσκολευτηκα λιγο με το Notify καθως δεν μου περασε κατευθειαν τα αρχεια αλλα εκανα 5-6 προσπαθειες για update.

  Συνεχισε την καλη δουλεια!

 57. psofimis

  Δεν μπορώ να κατεβάσω το mi fit, πατώ λήψη όμως δεν κατεβαίνει.τα αλλά αρχεία τα κατέβασα κανονικά

  1. Εχει ήδη κατέβει 733 φορές. Κάτι δεν κάνεις σωστά 😉

 58. Θάνοε Πάσπας

  Μπραβο γιατρε, καταπληκτικη δουλεια! Σ ευχαριστουμε πολυ για ολα! Κατατοπιστικοτατος στις οδηγιες ακομη μια φορα. Εκδοση 1.6 πλεον και φαινεται να λειτουργει αψογα. Μενει μονο να τσεκαρω το bug του 16%.
  Παρακληση κ απο μενα αν μπορουμε σε επομενο update να αλλαξουμε την italic.
  Σου στειλα αιτημα κ στο mi fit.
  Keep Going Maddoctor!

  1. Στην έκδοση που έχετε υπάρχει…για λίγο ακόμα 😉

 59. Κωνσταντίνος

  Καλό φαίνεται αλλά το έβγαλα γιατί μου έβγαζε οπου ειχε (ι, η) ερωτηματικό (?) και στην ημερομηνία στην αρχική μου την έκοβε παντος πολύ καλή προσπάθεια

  1. Δεν εχεις περάσει τότε και τα τρία αρχεία

   1. Κωνσταντίνος

    Έβαλα το mi fit και μου εκανε μονο του update θα το δοκιμάσω να τα περάσω χειροκίνητα ευχαριστώ πολύ

    1. Κωνσταντίνος

     Έχεις δίκιο το πέρασα χειροκίνητα και είναι πολύ ωραία μπράβο συγχαρητήρια για την προσπάθεια να σε καλά σ’ευχαριστώ

 60. zoox

  εβαλα και τα 3 αρχεια αλλα δεν μου αρεσει η γραμματοσειρα η πλαγια μπως μπορω να ξανα βαλω την παλια που ειχε

  1. Θα πρέπει να βάλεις τα δύο παλιά αρχεία από το site του Kirill + να βρεις το αυθεντικό αρχείο για τα fonts από το Mi Fit του 3.4.6. Πάντως επειδή βλέπω σε πολλούς δεν σας άρεσαν τα italic, το συζητάω με τον δημιουργό του να το διορθώσουμε στην επόμενη έκδοση

   1. Panos Sgatz

    Καλό είναι να αλλάξει γιατί είναι η μόνη παραφωνία σε αυτή την μαγική δουλειά που έκανες γιατρέ. Ειδικά το σκέτο ρολόι με την τεράστια γραμματοσειρά ήταν για εμάς που έχουμε πια θέμα όρασης ήταν τέλειο!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ γιατρε

   2. Dimitris Bountouris

    Ναι, τα italic δεν άρεσαν ούτε σε εμένα. Μάλιστα, σε ειδοποίηση που μου ήρθε για μήνυμα SMS, είχε italic τους καθαρά ελληνικούς χαρακτήρες και κανονικούς του διεθνείς…

 61. Γειά σας,
  Ακολούθησα τις οδηγίες αλλά δεν ολοκληρώνεται. Δεν παιρνάει το Mili_wuhan_16016_itechnews.fw ενώ το βλέπει valid. Τα άλλα δύο αρχεία τα πέρασε. Χρησιμοποίησα και τις εναλλακτικές μεθόδους του Notify & Fitness χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως δεν είναι κατάλληλο αυτό το fw για την NFC version?
  Αγοράστηκε από το GearBest και έχει την Κινέζικη 1.2.0.30 fw.
  Mi MIX, Android 8.0.0, MIUI 10.0 Global stable, Γλώσσα λειτουργικού English (US).

  1. Έχει Mi Band 3 NFC? Όχι δεν κάνει, είναι μόνο για το απλό. Μπορεί όμως να βρεθεί κάτι για εσένα, καθότι όλα τα υπολογίζουμε. Ερώτηση, το NFC σου δουλεύει Ελλάδα?

   1. Λογικά δεν πρέπει να δουλεύει εδώ το NFC, αλλά αυτό έτυχε να πάρω….!
    Και τελικά δεν μπορώ καθόλου να το χρησιμοποιήσω αφού εμφανίζει Κινέζικα.

    1. Από που το πήρες? Είναι σίγουρα η έκδοση με το NFC? Στο Mi Fit πρέπει να βλέπεις στα κινέζικα μία έξτρα επιλογή στην τρίτη σελίδα εκεί που μπαίνεις για να ρυθμίσεις κλήσεις, sms και κτλ, γιατί δεν την έχω μεταφράσει, στην 3.5.0 αυτό. Την βλέπεις?

     1. Όπως είπα και στην αρχή το πήρα από το GearBest.
      Το Mi Fit στα paired devices το βλέπει σαν [Mi Band 3 NFC].
      Δεν βλέπω τίποτε σε Κινέζικα. Όπως είπα και στην αρχή η Γλώσσα του λειτουργικού είναι English (US), οπότε και το Mi Fit εμφανίζεται στα Αγγλικά.

     2. Θα κοιτάξω να δω τι μπορεί να γίνει μαζί σου. Επειδή δεν υπάρχει άλλος, είναι λίγο δύσκολο.

  1. Μην περιμένετε να γίνει κάτι με τα iPhone. Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το περάσεις μέσω κάποιου android κινητού και μετά να βάλεις το τελευταίο mi fit και να καταργήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις

 62. vakreouzis

  Καλησπερα. Εμενα ετυχε να κρασαρει το τηλεφωνο την ωρα που περνουσα το 1)Mili_wuhan_16016_itechnews.fw και τωρα το band εχει ελληνικα αλλα με καποια γραμματα ως “?”. Αμα κανω ολη τη διαδικασια απο την αρχη υπαρχει περιπτωση να επανελθει η συσκευη; Προσπαθησα και με την εφαρμογη σας του MiFit αλλα δε με συνδεει με τιποτα .

  1. Εάν βλέπεις ελληνικά αλλά με ?, τότε μένει να περάσεις και τ’ άλλα δύο αρχεία χειροκίνητα μέσω του Notify στο Mi Band 3 και θα φτιάξει.

  2. vakreouzis

   Αυτη τη στιγμη αρνειται να μου συνδεθει με την εφαρμογη Νοtify και δε μου δεχεται τη δευτερη ενημερωση. Παρακαλω οπως μου απαντησετε το συντομοτερο. Ευχαριστω

   1. Τρέξε πρώτα το mi fit να συνδεθεί με το κινητό, μετά στο καπάκι το Notify και θα το δει το Mi Band. Δεν θέλει άγχος…

 63. SpyrosG

  Την έχω την εφαρμογή με την ελληνική σημαία, http://prntscr.com/l55uiy (φωτοproof) αλλα, ΔΕΝ…τι βλακεία έχω κάνει; φταίαει το ο,τι συνδέθηκα με google αντί mi acc?

  1. SpyrosG

   μόλις έκανα και επαναφορά εργ. στο band, μπήκα και με τον mi κωδ. πάλι τίποτα, είναι σαν να βάζω του playstore, παρ όλο που στο κινητό διαβάζει την δική σας αλλά οχι στο band

  2. Οι custom εφαρμογές συνήθως δεν συνδέονται μέσω Google αλλά μέσω του Mi λογαριασμού. Γι’ αυτό μου φάνηκε περίεργο. Για δοκίμασε μέσω του Mi.

   1. SpyrosG

    Το δοκίμασα και αυτό, μπήκα με τον mi..και επαναφορά στο band έκανα..πάλι αγγλική βάζει, ενώ στο κινητό είναι η δική σας, στο βανδ είναι λες και δεν άλλαξε ποτέ

    1. Το Mi Band για να δείξει στα ελληνικά το μενού πρέπει να έχει περαστεί το νέο βελτιωμένο ελληνικό firmware, μέσω Notify καλύτερα για να περαστούν σωστά και τα τρία αρχεία. Εάν μιλάς για την εφαρμογή, το Mi Fit δείχνει την γλώσσα του κινητού.

 64. george_4

  Το πέρασα πάνω απο την 3.4.6 GR. Eμφανίζει κάποια ? σε ελληνικά γράμματα. Να το περάσω πάλι με το Notify & Fitness ;

  1. Μάλλον δεν περνάει αυτόματα το αρχείο με τα fonts, οπότε ναι θέλει με το notify

   1. george_4

    Eνημερωνω και εγώ με την σειρά μου ότι δούλεψαν τα fonts όταν έκανα εγκατάσταση του notify and fitness (με τα τρία αρχεία ξεχωριστά)) όταν διαπίστωσα ότι δεν δούλευαν με την εγκατάσταση του mi fit 3.5 GR

 65. SpyrosG

  Καλημέρα, μέχρι τώρα είχα του play store την εφαρμογή, έκανα κατάργηση συζευξης και διέγραψα την εφαρμογή (ήμουν συνδεδεμένος με τον google κωδ. μου και το ίδιο έκανα και με το δικό σου apk) έβαλα το δικό σου apk και ήταν λες και δεν άλλαξε τίποτα…ούτε ενημερώσεις ζήτησε ούτε τίποτα..απλά σύζευξη και έτοιμος..μόνο που είναι ακόμα στα αγγλικά..βασικά είναι λες και έχω ακόμα του play store..

  1. Στο σχετικά της εφαρμογής έχεις την ελληνική σημαία?

    1. SpyrosG

     στου band το info όμως δε βλέπω αλλαγή, δε θα έπρεπε να λέει κιριλ κλπ κλπ;

     1. Δες τις φωτογραφίες που έχω στο θέμα, δες το βίντεο. Το χαρακτηριστικό της εφαρμογής που δίνω τα τελευταία χρόνια είναι η ελληνική σημαία στο Σχετικά της εφαρμογής. Εάν δεν το βλέπεις, έχεις άλλη εφαρμογή. Κατέβασε την εφαρμογή 3.5.0 για το 3, σβήσε αυτή που έχεις χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο και βάλε την δικιά μου

 66. Kostas Barbis

  Καλημέρα .εξαιρετική δουλειά.Κάτι που παρατήρησα.Όταν κάνεις ” εύρεση συσκευής ” το κινητό δεν χτυπάει . Μπορεί να διορθωθεί ?

  1. Πήγαινε στο Mi Fit στην αντίστοιχη επιλογή και βάλε τον ήχο κλήσης που έχεις. Θα δεις ότι θα χτυπάει 😉

   1. Kostas Barbis

    Οκ όλα καλά.Ερώτηση ………
    Δεν μπορεί να φτιαχτεί στο να κάνει ” Μπιπ ” ?

    1. Μπορείς να βάλεις ήχο κλήσης (Όχι προεπειλεγμένος ήχος κλήσης) που να είναι ένα απλό Beep.

  2. Kostas Barbis

   Όπως αντί για την τελεία στην ημερομηνία της αρχικής οθόνης μπορεί να μπεί το διαχωριστικό αυτό ( / ) ?

   1. Αυτό θα πρέπει να το συζητήσω με τον δημιουργό του firmware, γιατί τώρα κοιτάμε το bug του 16% εάν το διορθώσαμε τελικά.

 67. Paris Stamatakis

  Εξαιρετικό το Mi Fit 3.5.0. Μόνο παράπονο οτι πάλι δεν φαίνεται η δραστηριότητα στο Google Maps.

  Το fw 1.6.0.16 κάνει και για το MiBand 2?

  Πολύ καλή δουλεία κάνετε!

  1. Όχι λυπάμαι, μόνο για το 3. Υπάρχει μόνο το firmware του Santax που σας το έχω πρωτοδώσει πριν 1.5-2 χρόνια για να φαίνεται στα ελληνικά η ώρα, όπως και το κόλπο που σας γράφω εδώ για να βλέπεις, σε συνδυασμό με την custom έκδοση, ποιος σε καλεί.

  2. dnomikos

   Θα βγει σήμερα – αύριο στην Ελληνική κοινότητα της Xiaomi, ένα νέο αρχείο του firmware και συγκεκριμένα τα fonts για το Mi Band2 που λύνει το πρόβλημα με τις τονισμένες επαφές στην αναγνώριση κλήσης. Αυτό θα το περάσεις με το GadgetBridge με οποιοδήποτε οδηγό σε βολεύει σαν αναφορά και θα βλέπεις σωστά τις επαφές ανεξάρτητα τι Mi Fit χρησιμοποιείς φτάνει να ειναι custom για να εχεις αναγνώριση κλήσης ανεξάρτητα της γλώσσας του κινητού.

 68. Pit Back

  Καλησπέρα Mad! Υπάρχει τρόπος να επαναφέρουμε την προηγούμενη γραμματοσειρά καθώς στην 3.5.0 τα γράμματα φαίνονται πλαγιαστα και οι αριθμοί κανονικοί..?

  1. Όχι, είναι θέμα firmware. Θα πρέπει να φτιαχτεί εκ νέου.

 69. IOANNIS BAROUTAS

  γιατρε και σε μενα ερωτηματικα στην 3.5.0 ,το εχω κανει ενημερωση ωπος λες αλλα τα ιδια

  1. Αν δεις το βίντεο που μόλις ανέβασα, βλέπετε όλοι ότι και το Google Fit δουλεύει και οι ενημερώσεις του καιρού είναι στα ελληνικά. Κάτι δεν έχεις ρυθμίσει σωστά.

 70. george_4

  To mi band 3 γιατί δεν φαινεται καθόλου στις ρυθμίσεις του bluetooth ενώ δείοχνει ότι δουλεύει μέσα στο mi fit ;

  1. Το mi band 3 διαχειρίζεται από την εφαρμογή μόνο. Το bluetooth είναι απλώς το μέσο σύνδεσης των δύο μερών

 71. Fotis G

  Πήρα το mi band 3 και έκανα μάλλον το λάθος να βάλω την εφαρμογή του Playstore. Με αυτή την έκδοση κατάφερε και συγχρονίστηκε το mi band, έβγαζε όμως πάλι κινέζικα. Την απεγκατέστησα από το κινητό και εγκατέστησα την 3.4.6. Όσες φορές και αν προσπάθησα να συγχρονίσω με την νέα έκδοση δεν τα κατάφερα. Έκανα και επανεκκίνηση το κινητό 2 φορές, αλλά τίποτα. Λες και έχει κολλήσει στην 1η. Πως κάνουμε reboot ή επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων το mi band 3, μπας και ξεκολλήσει;

  1. Log-in κάνεις με τον mi λογαριασμό σου, σωστά?

 72. Grigoris Nt

  Καλημέρα, έκανα upgrade στην τελευταία έκδοση (3.5) για το mi band 3, με αποτέλεσμα να χάσω την υποστήριξη των ελληνικών. Υπάρχει δυνατότητα να κάνω downgrade στην προηγούμενη έκδοση??

  1. Το ότι η 3.5.0 είχε το αγγλικό firmware δεν το είδες. Λοιπόν ή βάζεις μέσω gadgetbridge γο προηγούμενο firmware από τον kirill, ή περιμένεις λιγάκι και θα σας έχω νέο ελληνικό firmware με έξτρα χαρακτηριστικά από το αυθεντικό σε μερικές ημέρες. Τώρα γίνονται δοκιμές και διορθώσεις….

 73. Stefan Stathopoulos

  Καλησπέρα,
  Έχω βάλει το MiFit 3.4.6.8 (Αλγορ. 1,1,14) και το Firmware 1.5.0.2 (HW V0.18.3.2)
  Αν και όλα είναι στα Ελληνικά στον Καιρό βλέπω κάτω από τις θερμοκρασίες ένα ερωτιματικό ? σε κουτάκι.
  Πως μπορώ να το διορθώσω ;

  1. 3.4.6.8 beta? Αυτή την είχα δώσει ΜΟΝΟ για να περαστεί το firmware. Βάλε την 3.4.6 stable και θα φτιάξει

   1. Stefan Stathopoulos

    Έβαλα το 3.4.6 (με τον ίδιο αλγόριθμο και την Ελληνική σημαία) αλλά το θέμα παραμένει.
    Μήπως φταίει το firmware;

    1. Δες τις ρυθμίσεις για gps για την εφαρμογή και κάνε refresh στη πρώτη σελίδα. Θα φτιάξει. Οι ενημερώσεις του καιρού είναι θέμα εφαρμογής, όχι firmware

 74. IOANNIS BAROUTAS

  βαζω ελληνικα αλλα οταν το συνδεω μα το iphone γυρναει σατ κινεζικα τι να κανω?

  1. Πρέπει να έχεις την ίδια έκδοση Mi Fit με αυτή που αντιστοιχεί με το firmware που βάζεις. Γενικώς με τα iPhone υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να βάλεις ότι θέλεις όπως στα android.

 75. george_4

  Γεια σας…
  Πέρασα την τελευταία έκδοση mi fit και μου έβγαζε κινέζικα όποτε πέρασα μετά την έκδοση από το geekdoing με το gadjetbrige και μου έβγαλε ελληνικά.
  Πώς μπορώ όμως να εγκαταστήσω πάλι το mi fit ;
  Υπάρχει κανένας τρόπος reset στο miband ώστε να ξαναφορτωθει το mi fit ;

  1. Για να μην έχεις πρόβλημα θα βάλεις την 3.4.6 που υπάρχει εδώ.

  2. george_4

   To mi band 3 γιατί δεν φαινεται καθόλου στις ρυθμίσεις του bluetooth ενώ δείοχνει ότι δουλεύει μέσα στο mi fit ;

   1. Γιατί το Mi Band 3 το συνδέουμε με το κινητό ΜΟΝΟ μεσω του mi fit και όχι μεσω του bluetooth του κινητού. Όταν το συνδέσεις ετσι με επιτυχία, θα το δεις στις συνδεδεμένες συσκευ3ς του ΒΤ

 76. menios hondro

  Καλησπέρα! Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης της εφαρμογής mifit έτσι ώστε στο ξυπνητήρι (alarm) να έχουμε δυνατότητα να ρυθμίσουμε το snooze time? Τώρα είναι συνεχώς στα 10 λεπτά. Καλό θα ήταν να μπορούσε ο καθένας να το κάνει όσο επιθυμεί.

  1. Δεν ξέρω εάν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

 77. Paris Stamatakis

  Καλημέρα, για το Mi Band 2 αναφέρετε πάνω την έκδοση Mi Fit 3.4.4 GR με το 1.3.0.4 ελληνικό firmware. Τι εννοείτε αναφέροντας το ελληνικό Firmware (κάτι που δεν γράφετε στην 3.4.6)?

  Επίσης, βλέπω άρθρο-οδηγό ως τελευταίο FW το 1.0.2.81 την 1/4 και από εκεί και πέρα τίποτα. Τώρα βλέπω εδώ μια αναφορά στο 1.3.0.4. Τελικά ποιο είναι το τελευταίο FW και ποια η τελευταία stable έκδοση του Mi Fit GR?

  Μπορείτε να φτιάξετε μια λίστα με όλες τις εκδόσεις σε FW και MiFit GR από την πιο πρόσφατη στην πιο παλιά;

   1. Paris Stamatakis

    Στο MiFit 3.4.4 GR δεν εμφανίζει τον χάρτη της διαδρομής στη δραστηριότητα (απλά ένα λευκό φόντο) και δεν υπάρχει επιλογή σύνδεσης με το Google Fit. Μπορείτε να προτείνετε την έκδοση που δουλεύουν όλα σωστά;

    1. Το Google Fit σε μένα δουλεύει μια χαρά. Οι χάρτες δουλεύουν ενίοται

 78. alx ioa

  καλημερα γιατρε. πες μου λιγο σε παρακαλω σε mi band 2 πια εκδοση πρεπει να βαλω για να βλεπω τις κλησεις στο ρολογακι. ποιος με καλει δηλαδη να φαινετε στο ρολοι.? ευχαριστω

  1. Βάζεις την τελευταία και αφού συνδεθεί πας στις επιλογές του mi band 2 και ενεργοποιείς τις ειδοποιήσεις για κλήσεις και sms. Έχεις κάνει όπως εχω πρωτοπει, το κόλπο με τα κινέζικα για να βλέπεις σωστά ελληνικά, εκτός των τονισμένων ελπίζω!?

   1. alx ioa

    λοιπον εβαλα την 3,4,6 και δεν ανοιγει. συνδεομαι με google account γυριζει γυριζει δεν ανοιγει η εφαρμογη..!! κατεβασα απο το playstore τν εφαρμογη εκει ανοιγει ολα κανονικα συνδεω το ρολογακι ενεργοποιω τις κλησεις απο το μενου του αλλα μονο χτυπαει/ δεν μου δειχνει ποιος με καλει..

    1. Οι custom εφαρμογές δουλεύουν μόνο με τον mi λογαριασμό. Αναφερεται και μεσα στο άρθρο πιο πάνω. Του playstore εχει τις μισές δυνατότητες από την ελληνική έκδοση.

     1. alx ioa

      ωραια συνδεθηκε με mi account.. μου βγαζει τις επαφες μου στα κινεζικα γραμματα.. πως το κανω να φαινονται στα ελληνικα γιατρε??

     2. Διάβασε στο άρθρο, εχει σχετικό οδηγό 😉

     3. alx ioa

      διαβασα .. περασα την 1.0.2.81. ρε φιλε.. ειναι περασμενη την βλεπω απο την εφαρμογη και παλι κινεζικα μου τα βγαζει τα ελληνικα γραμματα στις κλησεις..!! γιατι αυτο? δωσε μια καλη οδηγια..! χρησιμοποιω το mi fit 3.4.6

     4. Για το Mi Band 2 σου είπα υπάρχει οδηγός μέσα στο άρθρο. Πρέπει να κάνεις μία συγκεκριμένη διαδικασία μία φορά -> https://itechnews.gr/2017/01/%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-mi-band-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5/

     5. alx ioa

      δεν υπαρχει η γλωσσα που λες στις γλωσες του κινητου. samsung s7 edge εχω. κατεβασα και morelocal2 ουτε παλι..!!

     6. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, λυπάμαι. Κάπως πρέπει να γυρίσει στα κινέζικα, για να ενημερωθεί το Mi Band 2, ώστε μετά που θα το γυρίσεις στα ελληνικά, να τα βλέπεις.

 79. Paris Tat

  Καλησπέρα, αγόρασα πριν περίπου ένα 10ημερο το mi band 3, πέρασα κανονικά τα ελληνικά και την εφαρμογή σας (έκδοση 3.4.6) . Η μπαταρία έφτασε για πρώτη φορά 16 % σήμερα και άρχισε να δονείται κάθε λίγη ώρα ,χωρίς λόγο και να αποσυνδέεται από το Bluetooth συνεχώς . Μπορείτε να βοηθήσετε;

  1. Είναι γνωστό bug του ελληνικού firmware. Με το που πέφτει η μπαταρία στα 16%, αρχίζει αποσυνδέσεις, οπότε το παρακολουθείς. Το φορτίζεις και φτιάχνει

   1. Paris Tat

    Έγινε, ευχαριστώ πολύ!

 80. Tony

  καλησπέρα και πάλι, έχω ένα προβληματάκι, κατέβασα την 3.5.0 Μήπως και φτιάχτηκε ο συγχρονισμός με το Google fit.
  Κατέβασε κανονικά το λογισμικό, μου έκανε το ρολόι αγγλικό, και σταμάτησε εκεί, δεν έκανε ενημέρωση πηγών όπως όταν κατέβασα την 3.4.6 και μετά έβγαλε το σήμα του Bluetooth στο ρολόι ότι δεν είναι συνδεδεμένο. Και δεν γινόταν τίποτα. Κατέβασα πάλι την 3.4.6 και για να κάνει συνδεση αναγκάστηκα και έκανα επανεκκίνηση στο τηλέφωνο, μέσα συνδέθηκε και έκανε συγχρονισμό, αλλά δεν μου ενημέρωσε το ρολόι για να γίνει πάλι ελληνικό, ουτρ πήγες, ούτε λογισμικό ενημέρωσε. Τη κάνουμε από δω και πέρα, πως του βάζω πάλι τα ελληνικά??

  1. Το ελληνικό firmware του 3.4.6 είναι πιο παλιό από του 3.5.0. Άρα για να βάλεις τα ελληνικά πάλι, γίνεται είτε με Gadgetbridge είτε με το Notify and Fitness. Εναλλακτικά, κατέβασε από το site του Kirill τα resources μόνο που λέει στο λινκ που δίνω και πέρνα τα με το gadgetbridge ή το notify. Λογικά είναι η ίδια έκδοση με αυτά που έχεις ήδη για να μην περάστηκαν αυτόματα.

   1. Tony

    Αν σου πω οτι δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που λες??
    Θα το αφήσω έτσι, ας είναι μισο Αγγλικά και μισό ελληνικά όπως είμαι τώρα (στον καιρό εμφανίζει κάποια γράμματα στα ελληνικά και κάποια σύμβολα όλα με έλ ένα κενό μεταξύ τους), μην το κάνω χειρότερα δεν δεν δουλεψει. Τώρα που είναι όπως στα αγγλικά ποια εφαρμογή να κρατήσω στο κινητό? Έχω την 3.4.6 τώρα, να βάλω την 3.5.0, έχει κατι παραπάνω ή να κρατησω αυτή?
    Υ.Γ. Να μπαινω συχνά εδώ? Θα γίνει κάποια στιγμή στα ελληνικά και να περάσει έτσι ευκολα όπως την πρώτη φορά ή να μην τρέφω ελπίδες?

    1. Άφησε την τελευταία. Εγώ θα συνεχίσω να φτιάχνω νέες εκδόσεις με τις γνωστές βελτιώσεις στο Mi Fit, πλήρως εξελληνισμένο, απλώς δεν ξέρω τι θα γίνει με το ελληνικό firmware. Εάν δεν ξεκινήσει να φτιάχνει άλλο ο Kirill, δεν έχω πως να σας δώσω εγώ, εκτός εάν προσπαθήσω ν’ ασχοληθώ, που το βλέπω δύσκολο. Το να μπαίνεις εδώ ή όχι, το itechnews δεν είναι μόνο το mi fit, αλλά έχει ειδήσεις, προσφορές, παρουσιάσεις, κουπόνια, αλλά και τις άλλες εφαρμογές της Xiaomi που όσο μπορώ προσπαθώ να τις υποστηρίξω. Όπως αποφασίσεις, εμείς εδώ είμαστε 😉

     1. Tony

      Όλα καλά τα προϊόντα της χιαομι, αλλά για να αποκτήσουμε και κάτι άλλο θα περιμένουμε να αυξισει τους μισθούς η κυβέρνηση!!! Χαχα
      Τώρα όσο για αυτό που έχω, μαλάκια μου που τη πείραξα, μια χαρά δούλευε στην αρχή, τώρα που το παρακολουθώ νομίζω δεν μετράει καν τα βήματα, τώρα που γράφω κάνω τότε γύρο γύρο και αυτό τίποτα, ενώ πριν άλλαζε αυτόματα και στη εφαρμογή καθώς περπατούσα, έκτως αν μετράει και τα εμφανίσει όλα μαζί και στο ρολόι και στην εφαρμογή!!

 81. Dimitris Bountouris

  Να περιμένουμε ελληνική έκδοση της 3.5.0; Γιατί η ανάρτηση-οδηγός “Custom Mi Fit” μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους. Και ο ένας είναι αρνητικός… 😉

  1. Τι εννοείς ελληνική έκδοση της 3.5.0? Η εφαρμογή είναι 100% ελληνική, με ελληνικές φωνές, χωρίς πρόβλημα στην εγκατάσταση και με το Google Fit να δουλεύει, αλλά με αγγλικό firmware. Ο οδηγός ανέβηκε για να δείξει σε όποιον θέλει τι παρεμβάσεις κάνω στην εφαρμογή και μπορείτε να κάνετε και εσείς, όποιος θέλει με δικιά του ευθύνη όπως γράφω. Το αρνητικός δεν το καταλαβαίνω…

   1. Dimitris Bountouris

    “Mi Fit 3.5.0 EN firmware by Kirill
    (Υπόψιν περιέχει αγγλικό firmware, ΟΧΙ ελληνικό)”

    Κατάλαβα ότι πρόκειται για Αγγλική, αγγλόφωνη έκδοση, sorry!

    1. Όχι, ελληνικό Mi Fit είναι, απλώς επισημαίνω ότι έχει μέσα το αγγλικό firmware του Kirill γιατί ελληνικό δεν έχει φτιάξει ακόμα. Δυστυχώς η μόνη λύση για την 3.5.0 που σας είχα δώσει ήταν να περιέχει το τελευταίο firmware, οπότε αναγκαστικά μπήκε το τελευταίο αγγλικό που έχει δώσει ο Kirill. Το επισημαίνω για να μην γίνει καμία παρεξήγηση και μετά έρθει κάποιος και με ρωτάει γιατί έγινε αγγλικό το Mi Band του 😉

    2. Διόρθωσα και το κείμενο ώστε να μην ξαναδημιουργηθεί ανάλογη παρεξήγηση. Ευχαριστώ για την επισήμανση 🙂

   2. Dimitris Bountouris

    Το θέμα με τους χάρτες δεν άλλαξε, σωστά;

    1. Όχι δυστυχώς, αυτό δεν μπόρεσα να το φτιάξω.

 82. Tony

  Διευκρίνηση προηγούμενου μηνύματος, τώρα που το ξαναβλέπω το καιρός είναι στα ελληνικά, και όχι με ερωτηματικά.
  Το Google fit λέγει άλλο αριθμό βημάτων πλησίον με του mi band αλλά όχι τον ίδιο αριθμό, ο καρδιακός ρυθμός άφαντος, και τα δεδομένα ύπνου δεν ξέρω αν μπορούν να εμφανιστούν καν στο Google fit.

 83. Tony

  Καλησπέρα και από μένα, έχω το mi band 3 με το που το πήρα κατέβασα τη 3.4.4 και όλα καλά, όλα ελληνικά, ακόμα και ο καιρός!!! Μετά έβαλα την 3.4.6 και πλέων ο καιρός έχει ερωτηματικά!!! Να βάλω πάλι τη 3.4.4???
  Μια ακόμη ερώτηση, συνέδεσα τι Google fit, νομίζω συνδέθηκε δλδ γιατί τώρα λέγει απλά αποσύνδεση, με ρώτησε με ποιο λογαριασμό να συνδεθώ και τόσο, τίποτε άλλο, πότε όμως περνάνε το δεδομένα από εδώ στο Google fit? Στη αρχή νόμιζα πως πέρασαν και ενημερωνόταν κανονικά αλλά τίποτα, το κάθε ένα μετράει από μόνο του, ούτε τα βήματα ούτε και ο καρδιακός παλιός συγχρονίζονται, θετική μήπως πολλές ώρες για να συγχρονιστουν ή έχει κάνα άλλο κόλπο που δεν το ανακάλυψα άτομα?

  1. Κάνε μία ενημέρωση και θα φτιάξει. Όσο για το Google fit συνδέθηκε.

   1. Tony

    Τώρα είδα τη απάντηση, το γράφω εδώ λοιπόν.
    Διευκρίνηση προηγούμενου μηνύματος, τώρα που το ξαναβλέπω το καιρός είναι στα ελληνικά, και όχι με ερωτηματικά.
    Το Google fit λέγει άλλο αριθμό βημάτων πλησίον με του mi band αλλά όχι τον ίδιο αριθμό, ο καρδιακός ρυθμός άφαντος, και τα δεδομένα ύπνου δεν ξέρω αν μπορούν να εμφανιστούν καν στο Google fit.

    1. Ωραία, άλλα με τον καιρό είναι οκ. Τώρα το τι δείχνει το Google fit δεν ξέρω καθόλου

     1. Tony

      Σήμερα το Google fit, νομίζω δε έχει συγχρονίζει καθόλου, ότι μετράει απο μόνο του το κινητό!!
      Χθες συνχρονησε μόνο τα βήματα και αυτά όχι ακριβώς, έχει μια διαφορά 300-400 βήματα, τα άλλα δεδομένα δεν εμφανίζονται καθόλου!!
      Με λίγα λόγια ο συγχρονισμός είναι χάλια!!!
      Θα περιμένω κάνα δυο μέρες ακόμα, μήπως συντονίζουν κάθε τέλος του μήνα, χαχαχα

 84. Giannhs Karapas

  Γιατρέ μου υπάρχει κανένας τρόπος να ξανά βάλω την προηγούμενη έκδοση από την 3.5.0 γιατί το έχω αγγλικά τώρα

  1. Την κατεβάζεις και την εγκαθιστάς, για την εφαρμογή.

   1. Dimitris Bountouris

    Θέλει απεγκατάσταση η πρώτα η 3.5.0!

    1. Λογικά όχι, παιρνάς την παλιά έκδοση από πάνω. Εάν σου βγάλει μήνυμα λάθους, τότε απλώς την σβύνεις

 85. sotiriad

  καλησπέρα, ευχαριστω και εγω για τον χρονο και κοπο σας.
  Μια ερωτηση εχω , υπαρχει τροπος να αλλαξεις την ωρα και μετα το μεσημερι να δειχνει 15:30 αντι για 03:30 ?

  1. Άλλαξε στο κινητό σου την ώρα και βγάλε την προβολή της 24ώρης. Θα διορθωθεί και στο mi band

   1. sotiriad

    ευχαριστω , η αλλαγη εγινε 🙂

 86. Nikos1992

  Καλησπέρα κατέβασα το πρόγραμμα για το mi band 3 αλλά πάω να κάνω log in και όλο φορτώνει και δεν με βάζει

  1. Θα πρέπει να κάνεις log-in μόνο με τον Mi λογαριασμό σου. Με ότι άλλο δεν θα σε αφήσει.

   1. Nikos1992

    Εντέλει με έβαλε, αλλά δεν είναι ελληνικά

    1. Μήπως η γλώσσα του κινητού είναι στ’ αγγλικά? Το mi fit φαίνεται στη γλώσσα του κινητού σου

 87. Sakarelosdimitris

  Μετά από μια εβδομάδα χρήσης του MI Band 3 μοιρών να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την ελληνική έκδοση ( 3.4.6) . Ακόμη και τα διαλυτικά στα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά. Όμως στο 16% αρχίζει να δονείται κάθε τρεις και λίγο. Μπορεί να διορθωθεί αυτό;

  1. Έχουν βγει κάμποσες εκδόσεις του firmware που όλες το έχουν. Λίγο δύσκολο υποθέτω….

 88. Giannis Nikou

  Καλησπερα, βρεθηκε καποια λυση για την 3.5.0 με τα Ελληνικα? Ευχαριστουμε.

  1. Δυστυχώς η μόνη λύση είναι να έχεις το καινούργιο firmware. Μόνο έτσι σταματάει. Άρα ή περιμένουμε τον Kirill ή θ’ ασχοληθώ εγώ. Εξάλλου για τα resources έχει οδηγό στο φόρουμ του πως να τα φτιάξεις και μου έχει πει εδώ και καιρό με τι πρόγραμμα πειράζει το firmware. Για να δούμε εάν θα καταφέρω κάτι….

  2. kmayas d.

   Έχει βγει το 4.5.0 με το νεο firrmwere εδώ και μια βδομάδα στο Ελληνικο Xiaomi φορουμ. Και γω δεν το πηρα χαμπαρι γιατί δεν πολυμπαίνω εκεί αλλα το διαβασα στο Ελληνικό φορουμ του kirill που το έγραψε καποιος στην τελευταία σελίδα
   Και το μι φιτ το ιδιο φαίνεται αλλα έχει άλλες πορτοκαλί εικόνες

   1. Το ξέρω φίλε μου. Πήρανε την δουλειά που έχω κάνει τόσα χρόνια που σας δίνω την custom έκδοση του Mi Fit, τον οδηγό που έχω βάλει στο site του kirill και φτιάξανε μία ίδια εφαρμογή. Βέβαια η δικιά τους δεν έχει πρόβλημα γιατί έχει το τελευταίο firmware, που παρόλο που τους το ζήτησα ευγενικά να το περιλάβω και εγώ στην έκδοση που σας δίνω ώστε να μην έχει πρόβλημα και να δουλεύει κανονικά, αλλά μου το αρνηθήκανε κατηγορηματικά! Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει καθόλου τι θα γίνουν οι χρήστες εδώ, αρκεί να πηγαίνετε στο ελληνικό fan club (υπόψιν fan club είναι επίσημα και όχι φόρουμ. Φόρουμ είναι ΜΟΝΟ το en.miui), να δείχνει ότι έχουν κίνηση.

    1. dnomikos

     Γιατί δεν έγραψες και τον πραγματικό λόγο που δεν σου δόθηκε η άδεια να χρησιμοποιήσεις το firmware; Μήπως γιατί πριν λίγο καιρό έκανες ολόκληρη φασαρία και απαίτησες να κατεβάσουμε από το φόρουμ μας μια αθώα εικόνα με ένα χέρι και ένα Mi band 3 γιατί ήταν το δικό σου και υπήρχε θέμα πνευματικών δικαιωμάτων; Και δεν μπήκες καν στο κόπο να ζητήσεις συγγνώμη για αυτό το περιστατικό τουλάχιστον ετεροχρονισμένα την ώρα που ζήτησες το firmware. Θα ήταν τιμή μας να χρησιμοποιήσει το firmware που βγάλαμε ο οποιοσδήποτε βγάζει δικό Mi Fit όπως και ο stratosGR σε myphone και άλλοι πολλοί, αλλά εσύ με το ιστορικό σου προς το παρόν δεν το αξίζεις.

     Αλήθεια, πια δουλειά σου πήραμε “που κάνεις τόσα χρόνια”; Ποιός σε βοήθησε στα πρώτα σου βήματα που δεν ήξερες να κάνεις ούτε compile; Που ανδρώθηκες στο συγκεκριμένο αντικείμενο; Νομίζω ότι θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός σε τέτοια θέματα.

     Ευχαριστώ

     1. Δεν θυμάμαι ποτέ [b]ΔΗΜΟΣΙΑ[/b] να κατηγόρησα κάποιον για κάτι, όπως κάνετε συνέχεια μαζί μου παντού, απ’ όταν έφυγα από το ελληνικό fan club της Xiaomi. Όσο για την εικόνα, είχα πει στον αίτιο κατ’ ιδία ΠΑΝΤΑ και ποτέ ΔΗΜΟΣΙΑ όπως κάνετε εσείς, ότι ναι δεν είναι σωστό και θα έπρεπε πρώτα να με ρωτήσει και θα είχε το οκ φυσικά. Μήπως θέλεις να σου ανεβάσω printscreen από την συνομιλία μου τότε να δεις τι του είχα πει, αφού μου λες ότι τα κρατάς, να το προσθέσεις και αυτό, για να δεις ότι δεν ισχύουν όλα αυτά που με κατηγορείτε άλλη μία φορά ΔΗΜΟΣΙΑ! Απλώς να ρωτούσε όπως έκανα και εγώ τώρα, χωρίς να το πάρω με το έτσι θέλω και να βάλω απλώς για παραπομπή σ’ εσάς και να το χρησιμοποιήσω. Είπα να είμαι σωστός όπως ζήτησα να γίνει τότε, αλλά εσείς μου απαντήσατε σκεπτόμενοι με άλλο τρόπο. Μάλλον μόνο το δημόσια καταλαβαίνετε εσείς και όχι το πολιτισμένα με προσωπικό μήνυμα. Αυτά για την περίφημη εικόνα….
      Όσο για την δουλειά, ναι, εάν θυμάμαι καλά τόσα χρόνια εγώ την έδινα στο fan club. Βέβαια αυτά πριν φύγω και χαρακτηριστεί σαν Me Tarzan you Tzein μετάφραση, γιατί όσο ήμουν εκεί και έφερνα κίνηση, ήταν καλά. Με το που έφυγα, εννοείται δεν ήταν καλή η δουλειά μου. Ανδρώθηκα όπως λες γιατί έπρεπε. Είχα φέρει πρώτος τον ρούτερ και η εφαρμογή ήταν στα κινέζικα. Οπότε έκατσα, διάβασα και έμαθα να κάνω decompile και compile για να μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Ναι, ένα λινκ από ένα βίντεο τι να δω για να κάνω ότι κάνω, μου το είχε δώσει ο Δημήτρης, συμφωνώ. Και είπα, αφού κάνω εγώ την δουλειά μου, γιατί να μην την δώσω και σε άλλους να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους, όπως κάνω και τώρα και θα συνεχίσω να κάνω, γιατί δεν σκοπεύω να ξεκουραστώ, ανεξάρτητα ότι κάνω τρεις δουλειές για να καταφέρνω τα όποια έξοδα με αποτέλεσμα να έχω ελάχιστο χρόνο να ασχοληθώ με ότι δίνω τόσα χρόνια.

     2. Α και κάτι άλλο, ΟΛΑ τα μηνύματα πάντα περνούσαν από έγκριση, από την έναρξη του iTechNews.gr, εφόσον δεν χαρακτηρίζονταν σαν spam από το Akismet. Δεν χρειάζεται να τα γράφεις τρεις φορές….

     3. dnomikos

      Προς Maddoctor
      Σεπτέμβριος 27, 2018 στα 09:29

      Απάντησα δημόσια γιατί με το print-screen που μου έδωσε το μέλος, φάνηκε καθαρά ότι το έφαγε το μαύρο σκοτάδι ενώ δημοσίευσες άλλα με τον ίδιο χρόνο σύνταξης. Το ότι τα έγραψα στο GeekDoing ήταν για να σε αναγκάσω να δημοσιεύσεις το μήνυμα ή να λάβεις θέση. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζεσαι να δημοσιεύσεις οποιαδήποτε αναφορά σε κάποιο site μπορεί με το δικό σου σκεπτικό “να σου φάει” το traffic. Εκτός από αυτό, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ που βγήκες δημόσια και έβγαλες τα άπλυτα στη φόρα ότι δεν σου δώσαμε το firmware και το τράβηξες και άλλο ότι και καλά σου πήραμε την δουλειά σου τους οδηγούς σου δλδ την αντιγράψαμε κλπ κλπ και δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντήσω. Για να μην σου υπενθυμίσω και άλλα πολλά και γίνουμε ρόμπα!!!

      Και φτιάξε και λίγο τη σελίδα σου. Δεν είμαι παιδάκι να πατάω τρεεις φορές το μήνυμα για να φύγει. Απλά κολάει

      Οι χρήστες που μας βλέπουν, αυτοί θα είναι οι τελικοί κριτές!

     4. Δημήτρη, διάβασε τι γράφω πρώτα και μετά απάντα, όλα τα μηνύματα εφόσον δεν χαρακτηριστούν αυτόματα SPAM όπως γίνεται με το δικό σου, μπαίνουν σε λίστα αναμονής, όπως και του φίλου μας. Όπως σου έγραψα και στο geekdoing, όταν βλέπω μία αξιόλογη δουλειά Έλληνα, την αναφέρω. Έτσι έχω αναφέρει στο παρελθόν σε άρθρο του Mi Fit την δουλειά του Lousou, όπου μέσω του gadgetbridge μπορούσες να εγκαταστήσεις ελληνικό firmware στο Mi Band 2. Και δεν έχω κανένα λόγο να φοβάμαι να μου φάτε traffic. Έχω δηλώσει πολλάκις ότι αυτό που κάνω, το κάνω γιατί γουστάρω, όχι για το traffic. Ναι έχω adfly και διαφημίσεις και χορηγούς, γιατί το site και όχι blog, έχει έξοδα και κάπως πρέπει να πληρωθούν. Εξάλλου και το fan club έχει διαφημίσεις, χορηγούς και μέλη VIP που πληρώνουν συνδρομή. Και συμφωνώ με την τελευταία πρόταση, οπότε σταματήστε επιτέλους ν’ ασχολήστε μαζί μου και να με κατηγορείτε ή μειώνετε δημόσια και αφήστε τους χρήστες ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν.

     5. dnomikos

      Άλλη έννοια δεν είχα, να ασχολούμαι μαζί σου. Το ύφος γραφής και αρθρογράφησης, σε βάθος χρόνου λέει πολλά σε ένα γυμνασμένο μάτι για τον συγγραφέα, για αυτό λοιπόν, ΕΣΥ σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μας και να βγάζεις στη φόρα πράγματα που δεν πρέπει για να καλύψεις τα λάθη σου. Και άλλη φορά όταν δίνεις προγράμματα, να τα δοκιμάζεις πρώτα εξονυχιστικά. Ειδικά για συσκευές που το παραμικρό λάθος οδηγεί σε ανεπανόρθωτο brick!!!

      Τώρα ξερεις εσύ…. πάρε το firmware, αλλαξε 5 λεξούλες, γέμισέ το by Maddoctor και δώστο.

     6. Και όμως αυτό κάνετε συνέχεια…. Και κάτι άλλο, μιας και είσαι γνώστης, ξέρεις πολύ καλά ότι το Mi Fit ΔΕΝ μπορεί να μπρικάρει όπως λές το Mi Band, μόνο ένα λάθος firmware μπορεί να το κάνει. Για να λέμε σωστά τα πράγματα….. 😉

 89. Vaggelis

  Ναι όντως γιατρέ,κάθε φορά που μπαίνουμε στο mi fit κάνει ενημέρωση υλικό λογισμικού,βρες μια λύση.

 90. Sifis Kafkalas

  Καλησπέρα
  Κατέβασα την 3.5.0 Gr όμως κάθε φορά που μπαίνω στην εφαρμογή κάνει αναβάθμιση το firmware.
  Κάτι να προτείνετε για αυτό.
  Ευχαριστώ.

  1. Giannhs Karapas

   Και εγώ μια από τα ίδια φίλε μου. Στο τέλος αγανάκτησα και έβαλα τη κανονική από το play store κάι εκανε αναβάθμιση και όλα καλά πάλι αλλά είναι κινέζικα. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει

  2. Giannhs Karapas

   Πρέπει να φταει η ελληνική γιατί στη κανονική όλα πήγαν καλά πάντως.

  3. Papasmetal

   Έβαλα ξανά 3.4.6…ολα καλά δεν έχασα κατι

 91. Giannhs Karapas

  Γιατρέ μου έβαλα τη τελευταία αναβάθμιση σε 2 ρολογακια. Έσβησα τη προ τελευταία που είχα και έβαλα αυτή και μόλις τελείωνε η αναβάθμιση υλικό λογισμικού έκανα πάλι αναβάθμιση γύρο στις 9 φορές το έκανε αυτό και στο τέλος την έσβησα και πέρασα τη κανονική εφαρμογή και μου τα ξανά έκανε κινέζικα. Το έπαθε κανείς άλλος αυτό;; παίζει τίποτα;;

 92. Lsd Power

  Γιατρέ μου, αυτή η έκδοση mi Fit που ανέβασες, έχει ενσωματωμένο το ελληνικό firmware?? Είναι η 1.6.0.16??

  1. Όχι δυστυχώς δεν έχει πιο νέο firmware. Έχει το τελευταίο του Kirill. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι αυτή την στιγμή έχει πολύ δουλειά και δεν θα μπορέσει άμεσα να μας δώσει νέα έκδοση. Η 3.5.0 περιέχει το τελευταίο ελληνικό firmware του Kirill για το Mi Band 3 και το τελευταίο ελληνικό firmware για το Mi Band 2.

 93. Anastasios Grigoriadis

  Ρε φίλε κατέβασε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής σου πάω να κάνω login mi fit λογαριασμό και μου λέει ότι δεν υπάρχει γιατί γίνεται αυτό?? Και χωρίς login δε μπαίνεις στην εφαρμογή

  1. Τι ακριβώς δεν υπάρχει? Γιατί βλέπω 64 downloads…

 94. Vaggelis

  Γιατρε καλησπερα,ετυχε να αγορασω την global version του mi band 3,δηλαδη ηρθε με αγγλικο manual κτλ.Δεν εβαλα καμια αλλη εφαρμογη αλλα αμεσως το δικο σου mi fit και ολα δουλευουν ρολοι.Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι,τι θα γινει εαν διαγραξω τη δικια σου εγαρμογη και βαλω αυτη του play store,εφοσον το ρολοι ειναι ηδη global.

  1. Η 3.5.0 έχει άλλο firmware οπότε ενδέχεται να στο κάνει κινέζικο. Αύριο θα δώσω την νεα έκδοση με το τελευταίο firmware του kirill

 95. Lsd Power

  Γιατρέ μου μια ερώτηση. Ποια η διαφορά να περνάς τις πηγές κ το firmware με το Notify, από να τα περνάς με το Gadget bridge?

  1. Καμία. Χρησιμοποιείς ότι σε βολεύει.

 96. Andreas Papalos

  Καλησπέρα
  Ποτέ θα βγει η καινούρια έκδοση;

  1. Σήμερα βγήκε η 3.5.0. Περιμένω να δω εάν θα αναβαθμίσει το firmware ο kirill. Του έστειλα μήνυμα το πρωί. Ελπίζω μέσα στην ημέρα να σας πω.

 97. Pashalis Sarafis

  Καλησπέρα έχω περάσει την ελληνική έκδοση όλα εντάξει το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις από κλήσης και εφαρμογές άμα κατεβάσω ξανά το οφισιαλ απ’ γίνεται να έχω αγγλικά χωρίς να αλλάξει η γλώσσα του κινητού;

  1. Δες τις επιλογές του ελληνικού mi fit. Αν βάλεις του playstore θα γίνει κινέζικο το mi band

   1. Pashalis Sarafis

    Ευχαριστώ τα βρήκα όλα κάτι ακόμα υπάρχει ελληνικό μι φιτ για άι φοουν και αν ναι πρέπει να περαστεί πρώτα το φιρμ από ανδροιντ ;

 98. Mixahlll

  Καλησπερα. Σημερα πηρα το mi band και θελω να εγκαταστήσω το ελληνικο filmwear…. κατεβασα το mi fit απο αυτη την σελίδα και το gadgetbrige συνδέθηκε το mi band στο gadgetbrige και στο mi fit αλλα οταν ανοιγω το band μου λεει connect to app to update…εκανα τα παντα αλλα τπτ…Μπορείτε να με βοηθήσετε
  ?

  1. Mixahlll

   Τωρα δεν συνδέετε πουθενα…απλα μου λεει connect to app to update

  2. Το mi band 3 γίνεται ελληνικό ή αυτόματα από την 3.4.6 ή εάν δεν γίνεται, μέσω gadgetbridge εγκαθιστώντας χειροκίνητα το firmware+resources από το site του kirill.

   1. Mixahlll

    Ωραια…κατεβασα την έκδοση 3.4.6 αλλα ακομα στα αγγλικα ειναι… πρεπει να κανω και κατι αλλο?

     1. Mixahlll

      Οχι…λοιπών ακου…το εκανα χειροκίνητα δλδ πηγα στο site του kirill κατεβασα το filmwear και τις πηγες…μεχρι εκει τελεια γινετε το update και μου λεει την ημερομηνία κανονικα σα ελληνικα ΑΛΛΑ δεν μπορω να κανω slide down

     2. Mixahlll

      Ευχαριστω για ολα το βρήκα και θα σας πω πως το εκανα γιατι ειδα και αλλα σχολια να λενε δεν μπορω να κανω slide down στο band…πηγαίνετε στην εφαρμογή mi fit στο προφίλ πατατε πανω στο mi band 3 πηγαίνετε τερμα κατω και πατατε κατάργηση ζεύγους. Και μετα ξανα κανετε ζεύγος με των ιδιο τροπο.

     3. Mixahlll

      Και τωρα θελω να ρωτησω και κατι αλλο….Αμα διαγράψω την εφαρμογή αυτη και παω να κατεβασω την αυθεντική θα παει παλι στα αγγλικα?

 99. rafail

  Καλησπέρα. Είμαι και εγώ ένας ευτυχής νέος κάτοχος του mi band 3 με ελληνικά. Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας με όλες τις οδηγίες.

  Το μόνο που δεν μου λειτουργεί (αφού πέρασα το τελευταίο ελληνικό firmware και την δική σου εφαρμογή με την ελληνική σημαία) είναι τα ερωτηματικά στον καιρό. Έκανα κάποιο λάθος;

  1. Εφόσον έχεις το ελληνικό Mi Fit, δεν πρέπει να έχεις ?? στις ειδοποιήσεις του καιρού. Κάνε μία ενημέρωση του Mi Band 3 μέσω της εφαρμογής και θα φύγουν.

 100. Pepe21

  Καλησπερα, περασα την οfficial εκδοση του fit …εχω το band 3 κανω απεγκατασταση το fit..κατεβασα την ελληνικη εκδοση 3.4.6 περαστηκε κανονικα..και οταν παω να κανω συνδεση μεσω (gmail) κολλαει στο παρακαλω περιμενετε..

 101. liakosb

  Γεια σας και από μένα έβαλα την ελληνική mi fit αλλά είχα και εγώ πριν περάσει την official δεν περνάει αυτόματα το ελληνικό.firmware και με το gadzetbridge δεν το βρίσκει με τίποτα για να το περάσω, υπάρχει λύση για unistall την official η κάποιος άλλος τρόπος;

  1. Notify & fitness. Μόνο χειροκίνητα πια

   1. liakosb

    ευχαριστω για την απαντηση,Kαταρχην εχει τα κινεζικα Το προσπαθησα με την αποθηκευμενο greek firmware ,to notify το βλεπει σαν invalid προσπαθω να βαλω το official (firmware μετα recource και μετα ta fonts,και μετα απο πολλες προσπαθειεςτελικα το επανεφερα στην κινεζικη.

    1. Για το mi band 3, πρέπει να τα κατεβάσεις από το site του kirill.

 102. Lsd Power

  Γιατρέ μου μια ερώτηση. Τώρα που έχω συνδέσει το band 3 με το mi Fit το δικό σου, αν κατεβάσω από το store το Notify&fitness for Mi band και το συνδέσω, θα έχω θέμα; θα τρέχει κακονικα;;

  1. Κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δύο εκδόσεις Mi Fit δεν μπορείς να έχεις, την δικιά μου και του Playstore.

 103. George Koinas

  Καλημέρα σας. Έχω το εξής πρόβλημα με το band 3. Έχω το MI FIT 3.4.6 ενώ στο ρολόι έχω περάσει το ελληνικό Firmware 1.5.0.2. Όταν ανοίγω το MI FIT μου γράφει “Γίνεται σύνδεση” αλλά δυστυχώς δεν συνδέεται. Όταν τώρα ανοίγω το Gadgetbridge και συνδεθώ (συνδέεται κανονικά με αυτό), μετά ανοίξω το MI FIT τότε συνδέεται κανονικά. Κάνω τη δουλειά μου και έτσι , απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει λύση να μπορώ να συνδεθώ στο MI FIT χωρίς να ανοίξω πριν και συνδεθώ με το Gadgetbridge. Προσπάθησα να κάνω απεγκατάσταση στο GadgetBridge, αλλά ούτε και έτσι συνδέθηκα MI FIT. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  1. Προσπάθησε να σβύσεις και τις δύο εφαρμογές (μόνο σβυσιμο, όχι unbind), καθαρισμό από την ασφάλεια της miui για παλιά αρχεία, επανεκκίνηση, εγκατάσταση ελληνικού mi fit μόνο και τρέξτο με κλειστό το ΒΤ.

   1. George Koinas

    Σ’ ευχαριστώ. Έκανα ότι είπες απλά προσθέτω ένα ακόμα βήμα. Κάνεις κατάργηση σύζευξης μέσα στο Μi Fit και ξανακάνεις νεα σύζευξη για να ξαναβρείς το band 3.

 104. LostEchoes

  Καλημέρα και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε !

  Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουμε (με τα Ελληνικά) κάτι και για το Amazfit Cor.

  https://us.amazfit.com/shop/cor?variant=368906

  Ξέρω ότι δεν έχει τόσο μεγάλη βάση χρηστών όσο τα Mi Band, αλλά είναι μια όμορφη συσκευή και αρκετά “δίκαιη” τώρα που έχει πέσει η τιμή της.
  Το πρόβλημα, προφανώς είναι το κλασικό, με τα τονισμένα φωνήεντα και το τελικό σίγμα “ς” που εμφανίζονται ως ερωτηματικά (“?”).
  Σε επικοινωνία μου (μέσω feedback form) με την Xiaomi, μου είπαν ότι προς το παρόν δεν υπάρχει υποστήριξη, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον… κλπ, κλπ.

  Καλοδεχούμενη κάθε προσπάθεια / σχόλιο / κλπ.

  1. Όπως έχω πει πολλάκις, τα firmware δεν τα φτιάχνω εγώ. Του 3 είναι του kirill και του 2 είναι του Santax. Από τον Santax περιμενω για το Amazfit bip το ελληνικό firmware μόλις μου το ετοιμάσει. Υποθέτω θα μπορεί και για το core. Θα πρέπει να δει εάν γίνεται και πόσο θα μου κοστίσει. Όταν θα έχω κάτι θα σας πω

 105. Chris Andrian

  Καλησπέρα και από εμένα…σήμερα μου ήρθε το band 3 αν και δεν τα είχα σε υπόληψη τα fit γενικά μόλις το είδα το ερωτεύτηκα….. ακολούθησα της οδηγίες σου και όλα πηγαν τέλεια… συγχαρητήρια για την δουλειά σου και την υπομονή σου……

 106. Sotiris Dervishis

  Καλησπέρα η έκδοση 3.4.7 πότε θα είναι διαθέσιμη

   1. Lsd Power

    Γιατρέ μου, απλά για ενημέρωση, εμείς που έχουμε την 3.4.6, μόλις ετοιμάσεις την 3.4.7 και την κατεβάσουμε, με ποιον τρόπο την περνάμε; κάνουμε απεγκατασταση την 3.4.6 ή απλώς την περνάμε από πάνω;;

    1. Την περνάς από πάνω. Υπόψιν, εάν κατάλαβα καλά, η 3.4.7 αναβαθμίζει το firmware σε 1.5.0.7, οπότε εάν ισχύει αυτό, πρώτα θα βγει το νέο ελληνικό firmware και μετά θα σας δώσω την νέα έκδοση.

     1. Lsd Power

      Τέλεια. Σ ευχαριστώ πολύ και μακάρι στην καινούργια να διορθωθεί αυτό το bug με την μπαταρία του 16%…

     2. g_pavlidis

      Καλησπέρα
      Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για όλα το ρολογαάκι πετάει με την εφαρμογή σου και το ελληνικό firmware του Kirill
      Εγώ έχω την έκδοση 3.4.6 με τo firmware 1.5.0.7
      Η έκδοση 3.4.7 έχει από ότι είδα τo firmware
      1.6.0.16

     3. Υπόψιν χθες βράδυ βγήκε 3.4.8 στο Mi market. Εάν κατάλαβα καλά εχει νέο firmware μέσα, οπότε αφού ελληνοποιηθεί, θα δω και εγώ την εφαρμογή

 107. Vaggelis

  Καλησπερα γιατρε,με λιγα λογια επειδη ειμαι ασχετος απο τεχνολοφια,αφου παρω το band 3,δεν κατεβαζω την εφαρμογη fit του playstore αλλα την 3.4.16 που εχεις εδω,την κανω εγκατασταση με τον ιδιο τροπο του βιντεο σου και εν τελει θα εχω πλεον ελληνικα?

 108. billdion

  Συγχαρητηρια πρωτα για την δουλεια σου σε ευχαριστω πολυ μολις εφτιαξα κ εγω το miband 3. Αλλα με καψωναρε λιγο γτ μολισ βγηκε σημερα το μεσημερι η νεα εκδοση mifit 3.4.7! εγω ακολουθησα τον οδηγο σου για εκδοση 3.4.6 ολα ωραια κ καλα με android κινιτο γτ εχω ios. κατεβαζω που λες mifit στο ios παω κανω συζευξη κ τσουπ ξανα κινεζικα! ξανα περναω το gr firmware ξανα συζευξη στο ios ξανα κινεζικα! μη τα πολυλογω τη ψιλιαστικα κ κοιταω την εκδοση κ βλεπω 3.4.7! το μπαντ μια χαρα στα Ελληνικα αλλα ακομη δεν παιζει με το iphone! Γιατρε περιμενουμε το firmware!! 🙂 🙂 🙂

  1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αναφορικά με κινητά iPhone, έχω πει να απενεργοποιείται η αυτόματη ενημέρωση του Mi Fit γιατί θα γίνεται ακριβώς αυτό. Εάν θέλεις να βάλεις το τελευταίο ελληνικό firmware, θα πρέπει να βρεις ένα κινητό android και μέσω του gadgetbridge να του περάσεις firmware+resources. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να βάλεις όμως και προηγούμενη έκδοση Mi Fit, αλλιώς θα ξαναγίνει πάλι κινέζικο. Όσο για το νέο firmware, θα πρέπει να περιμένουμε τον kirill να το βγάλει, δεν το βγάζω εγώ.

 109. Sakarelosdimitris

  καλησπέρα mad doctor. Κατέβασα την έκδοση 3.4.6 την έκανα εγκατάσταση αλλά όταν πάω να συνδέσω τον λογαριασμό μου βγάζει μήνυμα “περιμένετε μια στιγμή” και μένει εκεί όση ώρα κι αν περιμένω. Τι ίδιο με την 3.4.4 και την αγγλική 3.4.6. Κάποια βοήθεια;

  1. Στο mi λογαριασμό σου όταν πας να συνδεθείς το βγάζει, γιατί μόνο μ’ αυτόν δουλεύει η εφαρμογή!?

   1. Sakarelosdimitris

    Δεν είχα λογαριασμό κι έφτιαξα με το MI fit από το play store. Με εκείνη την εφαρμογή έμπαινα κανονικά. Τώρα με το ελληνικό κολλάει

    1. Sakarelosdimitris

     Άκυρο. Στην εφαρμογή του play store χρησιμοποιούσα τον λογαριασμό Google ενώ η ελληνική χρειάζεται λογαριασμό MI. Έφτιαξα έναν κι όλα είναι τέλεια. Ευχαριστώ πολύ!!!!

 110. Giannako

  Αγαπητε maddoctor κατι πηρε το ματι μου οτι βρηκε η εκδοση 3.4.7. Θα μας κανεις αυτο το δωρο να την παρουμενη και μεις οι GRappιδες;;

  1. Πράγματι, μόλις βγήκε. Να βρω χρόνο να σας το φτιάξω.

 111. Giannako

  Συγχαρητηρια καταρχας για την πολυ καλη δουλεια.. Ενα προβλγματακι.. Εγω βαλει ελκηνικες εκδοσεις και ελληνικο απ το καινουριο ολα κομπλε αλλα δεν μπορω να προσθεσω φιλους!! Εσεις μπορειτε;

   1. Giannako

    Οι φιλοι μου δεν εχουν το ελληνικο αππ μηπως φταει αυτο; εσυ αυτους που εχεις κανει εχουν το ελληνικο; επειδη με 2 φιλους προσπαθησα και ουτε μπορουν να μου στειλουν αιτημα ουτε να τους στειλω.. Ενω τους βρισκει κανονικα

    1. Εγώ έχω βάλει τον qr κωδικό μου και δέχομαι όποιον μου κάνει αίτημα. Εάν υπάρχει ασυμβατότητα δεν το ξερω. Ας βάλουν την ελληνική εφαρμογή, μα είναι καλύτερη από αυτή στο playstore και δες.

 112. Lsd Power

  Doctor την Ελληνική 3.4.6 με προεγκατεστημενο το ελληνικό firmware που μπορώ να την κατεβασω; νομίζω την είχες available πριν λίγες μέρες εδώ, έτσι δεν είναι;

  1. H 3.4.6 που είναι εδώ, είναι με το ελληνικό firmware

 113. Vasilis Plousis

  Μπράβο πολύ καλή δουλειά. Μελλοντικά αν γίνεται βέβαια και μπορείτε να κοιτάξετε να κάνετε το cardio πιο εύχρηστο. Δηλαδή αν το επιλέγω να μένει αναμμένο για όση ώρα τρέχω ας πούμε και να προστεθεί ταυτόχρονα και χρονόμετρο 😉

  1. Αυτό που λες είναι θέμα κατασκευαστών, όχι δικό μου. Εγώ απλώς μεταφράζω το λίγο που έχει μείνει πια αμετάφραστο στην εφαρμογή και το ενισχύω λίγο.

   1. Vasilis Plousis

    Ναι το ξέρω γι αυτό βάζω και την φατσούλα… Μελλοντικά αν μπορέσεις να το πας ένα βήμα παραπέρα στις τροποποιήσεις. Να σαι καλά…

    1. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας απλός γιατρός και όχι προγραμματιστής. Εάν βρω πάντως κάτι και μπορώ να την βελτιώσω ακόμα περισσότερο την εφαρμογή, εννοείται θα το κάνω.

     1. Dim Pap

      Ούτε σε μένα εμφανίζεται πια η προσθήκη λογαριασμού για Google Fit… Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο bug;

     2. Τι να πω. Σε μένα προστίθεται κανονικά. Για σβύσε μόνο την εφαρμογή, καθαρισμός από την ασφάλεια, επανεκκινηση, εγκατάσταση του mi fit και δοκιμάζεις

 114. Chaos Star

  Θυμάμαι κάποια στιγμή μπορούσαμε να συνδέσουμε το mi fit με το Google fit. Πλέον δεν βρίσκω την επιλογή αυτή. Ξέρουμε κάτι για αυτό?

 115. Angelos D

  Maddoctor, καταρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για την υπέροχη δουλειά που έχεις κάνει ώστε να φέρεις το Mi Band 3 στα μέτρα μας. Έκανα δώρο σε ένα φίλο μου ένα τέτοιο Band αλλά είδα πως έχει Iphone, άρα iOS. Έψαξα στην σελίδα αυτή αλλά βρίσκω μόνο έκδοση της εφαρμογής σε Android. Υπάρχει τέτοιου είδους δυνατότητα για iOS, ή έστω κάτι παρόμοιο για τον φίλο μου; Μου φαίνεται θα πάει άκλαφτο το δώρο 😀

  1. Chaos Star

   Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ. Θέλω να το κάνω δώρο σε ένα φίλο που έχει ios αλλά δεν ξέρω αν δουλέψει. Σκέφτηκα να το συνδέσω πρώτα στο κινητό μου να πάρει όλες τις αναβαθμίσεις και μετά να του το δώσω να το συνδέσει στο iPhone. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχει

   1. Εάν απενεργοποιήσει τις ενημερώσεις του mi fit από το Apple store, θα είναι μια χαρά. Όταν βγαίνει νέο firmware, θα του το περνάς εσύ.

 116. Lsd Power

  Γιατρέ μου μια ερώτηση για το mi Fit στο mi band 3. Υπάρχει και νεότερο firmware από το 3.4.6 που δίνεις παραπάνω ή αυτό είναι το τελευταίο με όλες τις βελτιώσεις;;

  1. Lsd Power

   Εννοώ app αντί για firmware που έγραψα..

    1. Lsd Power

     Σ ευχαριστώ πολύ!! Αν βγει κάποια νεότερη, ενημέρωσε μας!! Συγχαρητήρια και πάλι doctor!!

 117. Dimitris Bountouris

  2 θέματα, αφού πρώτα σε ευχαριστήσω για τη δουλειά που κάνεις, γιατί το ξεχνάμε:

  1ον) Τι εναλλακτική υπάρχει για τη μη εμφάνιση των χαρτών στις δραστηριότητες; Ίσως η Αγγλική έκδοση ή η επίσημη; Με την επίσημη δεν υπάρχουν Αγγλικά;

  2ον) Με τη φωνή που έπρεπε να είναι Ελληνική αλλά βγαίνει αγγλική, τι γίνεται;

  1. Με την φωνή, μεσα είναι τα ελληνικά αρχεία και δεν βρίσκω που είναι τ’ αγγλικά. Βρήκα ένα φάκελο κρυμμένο και μένει να δω μήπως είναι αυτό.
   Με τους χάρτες δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά. Η Google χρεώνει το api και δεν μένουμε Κίνα για τον άλλο χάρτη. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία.

   1. Dimitris Bountouris

    Σβήνοντας την ελληνική και περνώντας την official από το Playstore, λύνεται το θέμα του χάρτη. Τα μηνύματα και τα ελληνικά γράμματα φαίνονται, τα τηλέφωνα όμως όχι. Και η φωνή στις δραστηριότητες αγγλική.

 118. vasilis xampilomatis

  Στην δραστηριότητα δεν μου εμφανίζει την πορεία μου στον χάρτη.

   1. Dimitris Bountouris

    Μπορούμε δλδ έστω και με χρέωση να το έχουμε;

    1. Mixahlll

     Καλησπερα γιατρε… εμαθα οτι ανεβασες την εκδοση 3.5 και ειπα να την κατεβασω…την κατεβασα ολα καλα εκανε και αναβάθμιση λογισμικού αλλα τα την ωρα και τα γραμματα μου τα δείχνει μεγαλα…οπως και μου δειχνει ερωτηματικά.

     1. Δυστυχώς δεν περνάει σωστά και τα τρία αρχεία το mi fit. Καλύτερα πέρνα τα χειροκίνητα με το notify όπως δείχνω στο βίντεο

     2. Mixahlll

      Ολα καλα. Το εκανα. Αλλα… την ωρα την δείχνει περίεργα… οι αριθμοί ειναι πολυ απομακρυσμένοι…και θα ηθελα να ρωτησω τι bugs φτιάχτηκαν

     3. Έβαλες και τα τρία? Γιατί εμένα τα δείχνει μια χαρά.

     4. Mixahlll

      Εβαλα το 2/2 filmware και το font αποτο notify

 119. Dimitris Lampadariou

  Καλησπέρα! Εχω κατεβάσει το mi fit που υπάρχει στο link αλλά δεν μου κάνει update το firmwere. Διάβασα το άρθρο είδα και το βίντεο αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Κάποια βοήθεια;

  1. Εάν δεν στο κάνει, όπως γράφω μέσα στο άρθρο, έχεις ήδη το τελευταίο firmware, οπότε πρέπει να το περάσεις χειροκίνητα με το gadgetbridge.

   1. Dimitris Lampadariou

    Ναι μάλλον αυτό έγινε γιατί πρώτα έβαλα το official και μου έκανε update. Τέλεια θα δοκιμάσω ν το κάνω χειροκίνητα. Ευχαριστώ πολυ!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram