Mi Fit GR (v3.5.2) – Η ελληνική έκδοση διαχείρισης του Mi Band σας τώρα χωρίς εγγραφή!

Όσοι έχετε Mi Band 2 ή το 3, είναι σίγουρο ότι ξέρετε πια και την ελληνική έκδοση του Mi Fit που σας δίνω κάτι χρόνια τώρα. Μαζί με την βελτιωμένη έκδοση του Mi Fit με τα έξτρα χαρακτηριστικά σε σχέση με την αντίστοιχη απλή του Playstore, πρώτοι εδώ είδατε το ελληνικό firmware για το Mi Band 2 και μετά μέσω του Kirill για το Mi Band 3. Βέβαια από σήμερα, 11/10/2018 σας έχω νέο βελτιωμένο ελληνικό firmware κατασκευασμένο ειδικά για το iTechNews.gr, από τον δημιουργό του ελληνικού firmware για το Mi Band 2. Οπότε όπως καταλαβαίνετε ένας χρήστης με εμπειρία σε firmware που μας έδωσε για το 2 και είχαμε για πρώτη φορά Ελληνικά εκεί και εγώ που σας δίνω την βελτιωμένη εφαρμογή του Mi Fit εδώ και 3 χρόνια, έχουμε τον τέλειο συνδυασμό!

Αναμένω να μου δώσουν και ελληνικό firmware για το Amazfit Bip στο άμεσο μέλλον πια και εάν υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που μπορούμε να την κάνουμε ελληνική, εννοείται θα προσπαθήσω να βρω κάποιον που να ξέρει να μας την κάνει και να πάρετε το αντίστοιχο firmware πάντα δωρεάν. Το firmware είναι έτοιμο, ήδη δύο άτομα το έχουν, απλώς πρέπει να τελειοποιηθεί η μετάφραση. Μιας λοιπόν και έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό το Mi Band 3, αλλά και όπου να ‘ναι θα έρθει και η βελτιωμένη έκδοση η Hey, είπα να σπάσω το θέμα του Mi Fit, έτσι ώστε να μην μπερδεύονται οι χρήστες με τις εκδόσεις. Αρχικώς θα το μοιράσω σε Mi Band 2 – Mi Band 3 και όταν θα προστεθούν και τα υπόλοιπα firmware ή gadget ή μπούνε και αυτά μέσα.

Εάν ψάχνετε πληροφορίες για τα Mi Band, όπως πως να βάλετε το τελευταίο firmware στο Mi Band σας, θα τις βρείτε πια εδώ: Mi Band 2Mi Band 3Mi Band 3 NFC

Αυθεντικά προγράμματα

  • Εάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ.
  • Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που πάντα είναι πιο πρόσφατη από αυτή του playstore.

 

 

Αυθεντική έκδοση vs Ελληνική

Θα με ρωτήσετε γιατί να βάλω την ελληνική και να μην βάλω την αυθεντική του Playstore? Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι κανείς δεν σας υποχρεώνει. Οι διαφορές της ελληνικής από την αυθεντική είναι οι φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά, δείχνει ποιος σας καλεί στην οθόνη του Mi Band σας, όπως και για τα μηνύματα. Μπορείτε να βάλετε όσες εφαρμογές θέλετε να σας ειδοποιούν μέσω του Mi Band. Υποστηρίζει Google Fit. Γνωστά προβλήματα είναι με την οθόνη ξεκλειδώματος που κρασάρει στην μετάφραση και ο χάρτης της Google που τελευταία πια δεν φαίνεται, γιατί μάλλον το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για να φτιάξω το τελικό αρχείο που παίρνετε, κάτι αλλάζει στον κώδικα και τον απενεργοποιεί. Ψάχνω όμως εναλλακτικές….

 

Ελληνική έκδοση Mi Fit

Για να ξέρετε ότι έχετε πραγματικά την δικιά μου έκδοση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το σχετικά της εφαρμογής. Σε όλες τις εκδόσεις, θα βρείτε την Ελληνική σημαία. Εάν δεν την έχετε, δεν έχετε δικιά μου έκδοση. Υπόψιν για να την βάλετε, πρέπει πρώτα να έχετε σβήσει του Playstore ή όποια άλλη έκδοση έχετε. Επίσης είσοδος στην custom ελληνική έκδοση γίνεται κανονικά μόνο μέσω του Mi λογαριασμού σας, αν και πιο κάτω αναφέρετε ένας τρόπος και με τον Google λογαριασμό. Με όποια άλλη μέθοδο μάλλον δεν θα συνδεθείτε. Επίσης, εφόσον εγκατασταθεί σωστά η εφαρμογή, αυτό πρέπει να βλέπετε όταν την τρέχετε

Υπόψιν ότι δίνω για το Mi Band 3, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και για το Mi Band 2!

Επίσης είσοδος στην custom ελληνική έκδοση γίνεται κανονικά μόνο μέσω του Mi λογαριασμού σας. Με όποια άλλη μέθοδο μπορεί να μην συνδεθείτε, αν και έχει αναφερθεί ένας τρόπος μέσω Google

Σύνδεση Google λογαριασμού με την custom ελληνική εφαρμογή

Φίλος του itechnews.gr έγραψε στα σχόλια μία λύση που βρήκε πως μπορεί κάποιος να συνδεθεί με την εφαρμογή που σας δίνω με τον Google λογαριασμό του. Σας την παραθέτω όπως την δίνει:

Pavlos Mavroeidis

Καλησπέρα γιατρέ να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην πολύ σπουδαία δουλειά που κάνεις.
Λόγω αποθήκευσης τρεξίματος 1,5 χρόνου με mi band 2 σε λογαριασμό της Google έψαχνα να δω πως θα συνδυάσω τα δικά σου τα καλούδια (ελληνικό fw) τελικά τα κατάφερα λοιπον μπαίνω στο ψητό, έχουμε κάνει εγκατάσταση ft fw res που έχουμε κλείνουμε το Bluetooth και προχωράμε στην εγκατάσταση του mi fit (original) προχωράμε σε σύνδεση με τον Google λογαριασμό ανοίγει η εφαρμογή και μας ζητά να ανοίξουμε το Bluetooth εμείς πατάμε όχι. Διαγράφουμε την εφαρμογή χωρίς να πατήσουμε τίποτα άλλο και προχωράμε στην εγκατάσταση του ελληνικού mi fit κάνουμε log in με Google account και βλέπουμε ότι συνδέεται κανονικά ανοίγουμε το Bluetooth και είμαστε έτοιμοι (τώρα αν δεν μπορεί να προχωρήσει σε συγχρονισμό διαγράφουμε το mi band κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο μας ανοίγουμε το mi fit και προχωράμε σε προσθήκη mi band και είμαστε ok)…
Ελπίζω να βοήθησα αρκετά καλή επιτυχία και πάλι συγχαρητήρια doctor….

Τον ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά του!

Πως κατεβάζω το Mi Fit!?

Για να κατεβάσετε το Mi Fit που σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο Download Now! Τίποτα άλλο!

 

 

Υπόψιν η έκδοση 3.5.2 περιέχει μέσα το νέο ελληνικό firmware για το Mi Band 3, v 2.0.0.4, οπότε εγκαθιστώντας το θα σας το ενημερώσει αυτόματα. Εάν δεν το κάνει, το περνάτε χειροκίνητα όπως σας δείχνω στο θέμα του Mi Band 3.

Λόγω bug που έχει εμφανιστεί τελευταία στο Mi Fit, δεν δείχνει το όνομα αυτού που σας καλεί. Προσωρινή λύση σε αυτό είναι να εγκαταστήσετε μαζί το Mi Bandage από το Playstore. Έτσι ακόμα και να ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα αυτό στο μέλλον, εσείς δεν θα το καταλάβετε

 

Mi Fit 3.5.2 GR με το ελληνικό firmware
1879 Downloads
Mi Fit 3.5.2 GR με ελληνικό firmware για το AmazFit Bip
2307 Downloads
Mi Fit 3.5.0 GR με το νέο βελτιωμένο ελληνικό firmware 1.6.0.16
588 Downloads

 

Εάν θέλετε να κάνετε εσείς κάποιες αλλαγές στην εφαρμογή, ακολουθείτε τον οδηγό εδώ: Custom Mi Fit – Πως να φέρετε την διάσημη αυτή εφαρμογή στα μέτρα σας

Για να βάλετε το τελευταίο firmware στο Mi Band σας, πατάτε στα link δίπλα – Mi Band 2Mi Band 3Mi Band 3 NFC

 

International Mi Fit version for Mi Band 2 or Mi Band 3

For my international friends that use my custom version of Mi Fit, either you have Mi Band 2 or Mi Band 3, you can use the same Mi Fit app that you will find below. For Mi Band 3 owners, the Mi Fit version includes the latest english firmware from Kirill and the weather notification will be in english. In order to connect with the app, you must use your Mi account. If you use Google or Facebook, there is a big change you will get an error message. Just press Download Now and install the app!

 

Mi Fit 3.4.6 GR EN firmware
211 Downloads

 

Ας γίνουμε μία παρέα

Σας δίνω τον QR κωδικό μου που βγάζει το Mi Fit για να γίνουμε μία παρέα. Εάν κάποιος θέλει να προσθέσει τον δικό του εδώ, ας μου στείλει την εικόνα στο email του site να τον προσθέσω.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα