Μπορούμε να βλέπουμε βίντεο στο Verge και στο Stratos και να περνάμε ασύρματα τα Watch faces? Ναι!! (Περιλαμβάνει αναλυτικό βίντεο οδηγό)

Μοίρασε την γνώση...

[wpedon id=”8068″]Πάμε-πάμε…. σας έχω δουλειά για το Σαββατοκύριακο!!!

banner

Άλλος ένας οδηγός βήμα-βήμα που μόνο εδώ θα βρείτε!
Σήμερα θα μάθουμε πως να περνάμε ασύρματα και χωρίς να έχουμε “ανάγκη” το PC και τα καλώδια, πως να περνάμε Watch faces στα Stratos, Verge, και Bip.
Εδώ θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συνδρομητή Νίκο Μαθιουδάκη που… αυτός το βρήκε το δοκίμασε και με ενημέρωσε, ώστε να περάσει σε όλους σας.

Διαφήμιση

Το έχω πει 100 φορές και θα το πω όσες χρειαστεί για να το εμπεδόσουμε κανείς δεν ξέρει τα πάντα και πως η γνώση πρέπει να μοιράζεται!!
Δεν ήθελα να σας αφήσω όμως μόνο με αυτό και θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε αναπαραγωγή βίντεο στα Amazfit Verge και Stratos.
Εύχομαι καλή διασκέδαση και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας.
Σας παραθέτω τα απαραίτητα Link.
Amazfitwatchfaces
Site: https://amazfitwatchfaces.com/
App from Playstore

Google news

Amazmod
https://github.com/AmazMod/AmazMod (Για το ρολόι)
App from Playstore

Banggood WW Wondershare WW

Vlc player apk
https://get.videolan.org/vlc-android/1.0.0/mips/VLC.apk

Ας δούμε το βίντεο και τα λέμε πιο κάτω…


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο iTechNews και στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram