Αποκτήστε πρώτοι την νέα ζυγαριά της Xiaomi 2 σε φοβερή τιμή! XIAOMI 2.0 Intelligent bluetooth Weight Scale Smart APP Control Precision Weight Scale LED Display Fitness Yoga Support Android IOS.

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι ξέρουμε πως στις προπαραγγελίες οι τιμές είναι χαμηλές. Εδώ όμως σας έχω και κουπόνι στην τιμή της προπαραγγελίας!!!!!

XIAOMI 2.0 Intelligent bluetooth Weight Scale Smart APP Control Precision Weight Scale LED Display Fitness Yoga Support Android IOS σε τιμή;;; 31,39€ κομπλέ με τα μεταφορικά!!! από το Banggood με το κουπόνι 76e6df  και με δωρεάν Priority direct mail για να μην υπάρχει κανένα θέμα με το τελωνείο.


link: https://www.banggood.com/custlink/m33DcklHmK

Ας δούμε όμως περί τίνος πρόκριτε.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο iTechNews και στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com