Φορτιστές και καλώδια από την Choetech που πρέπει να αποκτήσουμε

Όλοι νομίζω συμφωνούμε ότι τα σημερινά έξυπνα κινητά τηλέφωνα έχουν πραγματικά φοβερές δυνατότητες. Εκτός βέβαια, από την αυτονομία της μπαταρίας τους. Ο μέσος χρόνος αυτονομίας, ανάλογα με το μοντέλο και τις συνθήκες, κυμαίνεται από μια ως δύο μέρες, το πολύ. Για να μην ξεμείνουμε από τηλέφωνο λοιπόν, έχουμε δύο επιλογές: Να κουβαλάμε τον φορτιστή του κινητού συνέχεια μαζί μας ή να έχουμε αφήσει στα μέρη που συχνάζουμε συνήθως (σπίτι, εργασία, εξοχικό, αυτοκίνητο κ.λπ.), εφεδρικούς φορτιστές και καλώδια. Η δεύτερη επιλογή είναι νομίζω πιο πρακτική. Αν συνυπολογίσουμε ότι σχεδόν κάθε μέλος της οικογένειας διαθέτει από ένα κινητό, καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται επειγόντως να προμηθευτούμε μερικούς έξτρα φορτιστές και καλώδια!

Σε αυτή την ιστοσελίδα, όπως ξέρετε, είμαστε φαν της εταιρείας Choetech. Πρόκειται για μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων φόρτισης, ενσύρματης ή ασύρματης. Για να έχουμε λοιπόν το κεφάλι μας ήσυχο θα προτιμήσουμε να επιλέξουμε τα προϊόντα της! Για σήμερα έχω επιλέξει να σας παρουσιάσω δύο φορτιστές, έναν πρίζας τοίχου και έναν αυτοκινήτου, καθώς και ένα σετ καλωδίων φόρτισης. Διάλεξα τα συγκεκριμένα μοντέλα, από την πραγματικά μεγάλη ποικιλία που διαθέτει η Choetech, γιατί είναι πολύ λειτουργικά. Συγκεκριμένα οι φορτιστές είναι διπλοί οπότε μπορούμε να φορτίζουμε συγχρόνως δύο κινητά και τα καλώδια είναι 2 σε 1, αφού διαθέτουν θύρα micro USB και type C. Ας τα δούμε λίγο καλύτερα:

Q32U Universal 36W QC 3.0 Dual USB Wall Charger: Πρόκειται για έναν φορτιστή πρίζας τοίχου συνολικής ισχύος 36W. Με αυτόν μπορούμε να φορτίσουμε συγχρόνως δύο κινητά συμβατά με την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Qualcomm Quick Charge 3.0. Να σημειώσουμε ότι δεν βρίσκεται εύκολα φορτιστής που να φορτίζει συγχρόνως δύο κινητά με ταχεία φόρτιση. Ο φορτιστής διαθέτει προς τα πίσω συμβατότητα και με την τεχνολογία Qualcomm Quick Charge 2.0. Η ισχύς εξόδου και από τις δύο θύρες είναι 5V–3A (Max) ή 9V–2A (Max) ή 12V–1.5A (Max). Έτσι μπορεί να φορτίσει  οποιοδήποτε κινητό, ακόμα κι αν δεν διαθέτει αυτό την τεχνολογία Quick Charge, με μέγιστη ισχύ 15W (5V–3A). Λειτουργήσει αυτόματα σε δίκτυο 220 V ή 110 V. Ακόμα έχει όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας CE, FCC και ROHS. Τώρα μπορούμε να τον αποκτήσουμε σε πολύ χαμηλή τιμή αφού βρίσκεται σε προσφορά!

C0051 30W Dual USB Car Charger: Είναι ένας φορτιστής αυτοκινήτου συνολικής ισχύος 30W. Με αυτόν μπορούμε να φορτίσουμε συγχρόνως δύο κινητά. Η μία θύρα του είναι συμβατή με την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Qualcomm Quick Charge 3.0. Η άλλη μπορεί να φορτίσει  οποιοδήποτε κινητό με μέγιστη ισχύ 12 W (5V—2.4A). Λειτουργεί αυτόματα σε όχημα 12 V ή 24 V. Διαθέτει κυκλώματα ασφαλείας για προστασία από υπερθέρμανση και υπερφόρτιση. Ακόμα διαθέτει ειδική αυτόματη διάταξη με ανεξάρτητη ηλεκτρική ασφάλεια, για επιπλέον προστασία. Τέλος διαθέτει μπλε φωτισμό μέσα στις θύρες USΒ, για εύκολη χρήση ακόμα και στο σκοτάδι.

MIX00021 2-Pack 2 in 1 USB Type C+Micro USB Cable: Πρόκειται για ένα σετ δύο καλωδίων φόρτισης USB, 2 σε 1, Type C και Micro USB. Διαθέτουν δηλαδή ενσωματωμένο μετατροπέα από Micro USB σε Type C. Τα καλώδια είναι κατάλληλα για φόρτιση αλά και για μεταφορά δεδομένων. Η κατασκευή τους είναι πολύ ποιοτική, με ανθεκτικά δεσίματα για τους ακροδέκτες οι οποίοι είναι αλουμινένιοι και επιχρυσωμένοι στις άκρες, για καλύτερη αγωγιμότητα. Παρόλο που η πλαστική επικάλυψη των καλωδίων είναι σκληρή για να μην φθείρονται εύκολα ούτε να κόβονται, παραμένουν εύκαμπτα, προσφέροντας μεγάλη ευκολία στη χρήση. Το ένα έχει μήκος 1.2 μέτρα και το άλλο είναι τύπου σπιράλ, με μήκος 30 εκατοστά. Το δεύτερο είναι πολύ πρακτικό για χρήση με power bank ή στο αυτοκίνητο, αφού δεν μπερδεύεται. Τώρα αυτό το σετ πωλείται με έκπτωση 42%.

Νομίζω ότι και τα τρία προϊόντα αξίζουν την προσοχή μας. Τρέξτε να τα παραγγείλετε όσο ακόμα υπάρχει στοκ!

Και μην ξεχνάτε! Όλα τα προϊόντα της Choetech διαθέτουν όλες τις διεθνής πιστοποιήσεις και έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας μέχρι 18 μηνών από την εταιρεία. Τέλος η Choetech προσφέρει δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές πάνω από 20,00 $.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! [email protected] Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati.

Σχετικά άρθρα