Γιορτή της μητέρας – Δείτε το doodle που διάλεξε για την σημερινή γιορτή!

Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας. Κάθε χρόνο τον Μάιο, την δεύτερη Κυριακή του μήνα, γιορτάζουμε σίγουρα μία από τις πιο σημαντικές εορτές μέσα στον χρόνο. Έτσι με την ευκαιρία θέλω να πω και από εδώ Χρόνια Πολλά στη μητέρα μου, αλλά και στη γυναίκα μου που είναι και αυτή μητέρα!

Όπως και με την 25η Μαρτίου, έτσι και σήμερα η Google από το πρωί εάν μπείτε στην αρχική της σελίδα μας εμφανίζει μία εικόνα, ένα doodle σχετικό με την σημερινή εορτή. Το Doodle που διάλεξε σήμερα είναι το εξής:

Γιορτή της μητέρας - google doodle

Αυτό που βλέπουμε στο doodle είναι μία πάπια με τα έξι παπάκια της, να τα καθοδηγεί και να τα προστατεύει. Όπως καταλαβαίνετε η έννοια της μαμάς, της μητέρας υπάρχει παντού, σε ζώα και ανθρώπους, με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά! Σας ευχαριστούμε μαμάδες!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα