Κινητό – Δείτε για ποιο μέλος του σώματός μας ευθύνεται που μεγαλώνει!!!

Μοίρασε την γνώση...

Μπορεί τα κινητά να χαρακτηρίζονται ως προέκταση του χεριού μας σύμφωνα όμως με νέα έρευνα μπορούν πράγματι να το προεκτείνουν. Όπως υποστηρίζει η νέα μελέτη της O2, 1 στους 20 ενήλικες στο Ηνωμένο Βασίλειο πιστεύει ότι ο ένας από τους δύο αντίχειρες του είναι μεγαλύτερος από τον άλλο, εξαιτίας της συνεχούς χρήσης των οθονών αφής των smartphones.

Το ένα τρίτο μάλιστα των χρηστών αναφέρει πως έχει παρατηρήσει αλλαγή στη φυσιολογία των δακτύλων του. Σχεδόν 4.000 άτομα αναφέρουν πως έχουν παρατηρήσει αλλαγές και στα άλλα τους δάκτυλα μετά από χρόνια χρήστη κινητών με οθόνες αφής.


Η έρευνα ισχυρίζεται επιπλέον πως δύο στους πέντε συμμετέχοντες αναμένουν στο μέλλον να παρατηρήσουν κι άλλες αλλαγές στο σώμα τους.

Ο γίγαντας των τηλεπικοινωνιών, Telefonica, υποστήριξε σε δήλωσή της ότι οι μεγάλοι αντίχειρες θα μπορούσαν να οφείλονται στην ανηλεή προπόνηση στην οποία επιδίδονται καθημερινά όσοι είναι αναγκασμένοι να παλέψουν με τις πιο μεγάλες συσκευές, τα γνωστά fablet –κάτι ανάμεσα σε κινητό και τηλέφωνο- που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας.


Μάλιστα οι ερωτηθέντες που πιστεύουν πως ο αντίχειράς τους είναι μεγαλύτερος χάρη στη συνεχή χρήση του κινητού, υπολογίζουν την «επέκταση» κατά μέσο όρο, σε 15%.

Η Nina Bibby, διευθύντρια Marketing, της θυγατρική της Telefonica, O2, σημείωσε ότι είναι «πλέον ευρέως αποδεκτό ότι τα smartphones έχουν γίνει επέκτασή του χεριού μας. Είναι πλέον δύσκολο να ξεχωρίσουμε που σταματούν τα χέρια μας και που ξεκινά η συσκευή. Εξαιτίας αυτού, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σώμα μας αλλάζει διακριτικά για να προσαρμοστεί στα ισχύοντα δεδομένα της ζωής μας».

Δεκτικός στο παραπάνω συμπέρασμα είναι και ο θεραπευτής, Nicola Goldsmith. «Οι μύες του αντίχειρά μας είναι εξαιρετικά πολύπλοκοι και βρίσκονται τόσο στη βάση του όσο και στο βραχίονα. Μια συνεχής ολίσθηση του αντίχειρα θα μπορούσε να προσθέσει μυϊκή δύναμη και ως εκ τούτου να μεγαλώνει τους μύες αυτούς».

Προσφορά! – Αποκτήστε το τελευταίο μοντέλο του VORKE Z7 TV Box με Android 9.0, 4GB RAM, 32/64GB ROM από 35€ με το κουπόνι μας από το Geekbuying

Ωστόσο η Carley King, επαγγελματική σύμβουλος στην Chartered Society of Physiotherapy, ανέφερε ότι ένας μεγαλύτερος αντίχειρας θα μπορούσε απλά να εξαρτάται κι από το πιο χέρι χρησιμοποιεί καθένας περισσότερο σε κάθε εργασία.

«Η αυξημένη χρήση μιας συγκεκριμένης ομάδας μυών θα μπορούσε να οδηγήσει στην αύξηση της μυϊκής μάζας καθώς και σε μια διαφορά στο μέγεθος του αντίχειρα, αλλά θα μπορούσε να οφείλεται απλά στο πιο χέρι κυριαρχεί στις διάφορες εργασίες που πραγματοποιούμε» σημειώνει.

Ο King συμπλήρωσε μάλιστα πως μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η σκέψη μιας επαναλαμβανόμενης κίνησης. Το να σέρνουμε τον αντίχειρα πάνω στην οθόνη συνεχώς θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν τραυματισμό που οφείλεται στην επανάληψη (Repetitive Strain Injury-RSI). Γι αυτό και συστήνει στους χρήστες να κάνουν συχνά διαλείμματα και να αλλάζουν τον τρόπο που κρατούν το κινητό τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα…


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com