Προσφορά: USB UV Anti Fly Mosquito Killer Lamp – Ένας οικολογικός “δολοφόνος” κουνουπιών για τις ζεστές ημέρες που έρχονται με μόλις 8.99$….

Μοίρασε την γνώση...

Μπορεί να είναι τέλη Μαΐου, αλλά έχετε ακόμα λίγο καιρό, μιας και οι παραγγελίες με το priority του Banggood πχ έρχονται σε 2 εβδομάδες! Οπότε για τις επικείμενες επιθέσεις των κουνουπιών του καλοκαιριού και όχι μόνο, προλαβαίνετε οριακά! Για την δουλειά αυτή σας βρήκα ένα οικολογικό “δολοφόνο” κουνουπιών, τον USB UV Anti Fly Mosquito Killer Lamp από το Banggood όπως τον αναφέρει. Επίσης λόγο τιμής (8.99$), επειδή είναι χαμηλή, δεν έχετε φόβο για τελωνείο φυσικά!

banner

Ο οικολογικός “δολοφόνος” κουνουπιών KLY-188 δουλεύει με φωτοκαταλυτικό μοβ/μπλε φως, που τραβάει τα κουνούπια που είναι μέσα στο δωμάτιο και τα σκοτώνει τελείως οικολογικά, χωρίς πρόβλημα. Τα κουνούπια παγιδεύονται μέσα στη συσκευή και δεν μπορούν να φύγουν. Στο κάτω μέρος υπάρχει υποδοχή που μαζεύονται τα σκοτωμένα κουνούπια, όπου μετά πολύ εύκολα μπορείτε να την αφαιρέσετε από την συσκευή και να τα απομακρύνεται.

Διαφήμιση

Η συσκευή υποστηρίζει φόρτιση από USB, καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια κατά την διάρκεια της νύκτας. Χρειάζεται για ρεύμα DV 5V 1A, ενώ φέρει καλώδιο 1080mm για να το συνδέσετε με κάποια παροχή ρεύματος. Η ισχύ του είναι τα 5W και δουλεύει με τάση ρεύματος 110 – 220V.

Google news

Τον οικολογικό “δολοφόνο” κουνουπιών KLY-188 μπορείτε να τον αποκτήσετε από το Coolicool στα 15.99$ ή από το Banggood στα 8.99$ μόνο! Βιαστείτε για να μην τρέχετε μετά για επικίνδυνα χημικά αντικουνουπικά!

ZTE Many GEOs Tomtop WW

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Προσφορά: USB UV Anti Fly Mosquito Killer Lamp – Ένας οικολογικός “δολοφόνος” κουνουπιών για τις ζεστές ημέρες που έρχονται με μόλις 8.99$….”

  1. saabis9

    Που είναι το κουπόνι για το αντικουνοπικό ?
    USB UV Anti Fly Mosquito Killer Lamp

    1. Δεν γράφω κάπου για κουπόνι. Σε προσφορά είναι…

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram