Προσφορά: Εκπαιδευτικό ξύλινο σιδηρόδρομο 50 τεμαχίων για παιδιά μόνο 34€!

Κατ’ αρχάς να επισημάνω ότι έχω πάρει παιχνίδια από Κίνα για τον γιο μου, συγκεκριμένα Minecraft, μιας και εδώ είναι πανάκριβα, αλλά και δεν υπάρχει η ποικιλία που υπάρχει έξω. Οπότε δεν θα σας πρότεινα κάτι που δεν έχω δοκιμάσει πρώτος. Οπότε όταν είδα αυτό το ξύλινο εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά άνω των 3 ετών και με τιμή μόνο 34€, είπα να μια ωραία ευκαιρία για αρκετούς γονείς να πάρουν κάτι ωραίο που θα τους βγει και οικονομικά. Υπόψιν, στο skroutz που το κοίταξα, Εδώ Ελλάδα αντίστοιχα περίπου πακέτα ξεκινάνε από 70€ και ανεβαίνουν!

Η όλη συσκευασία όπως σας είπα αποτελείται από 50 κομμάτια, είναι από ξύλο που έχει βαφτεί με μη τοξικά χρώματα για παιδιά και είναι πολύχρωμο.

Χαρακτηριστικά:
– Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να χτίσουν τον δικό τους αστικό παράδεισο.
– Το παιχνίδι προσομοίωσης σκηνής είναι η καλύτερη επιλογή για το παιδί σας να χρησιμοποιεί τη φαντασία του, τη δημιουργικότητα και την ικανότητα οικοδόμησης χώρου.
– Λαμβάνοντας υπόψη το ρόλο του δρόμου, βοηθάει για την αναγνώριση των χαρακτηριστικών της πόλης.

Προειδοποίηση: Το παιχνίδια αποτελείτε από μικρά εξαρτήματα, οπότε δεν συνιστάτε για ηλικίες κάτω των 3 ετών, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος πνιγμού.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα