Τα παρατράγουδα της τεχνολογίας – Κάμερα της τροχαίας πιάνει περιστέρι να πετά πάνω από το όριο ταχύτητας στη Γερμανία και διερευνάτε εάν θα πληρώσει πρόστιμο 25€!

Ήταν ένα ήσυχο μεσημέρι στο Μπόχολτ της Γερμανίας και τίποτα δεν φαινόταν πως θα χαλάσει την ηρεμία αυτής της πόλης.

Όλα αυτά τουλάχιστον ίσχυαν μέχρι που μια κάμερα της Τροχαίας, στο δυτικό τμήμα της χώρας κοντά στην Ολλανδία, εντόπισε ένα περιστέρι να πετά με 45 χιλιόμετρα σε κατοικημένη περιοχή που το όριο της ταχύτητας είναι μόλις 30 χιλιόμετρα.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Φλεβάρη, το υλικό ωστόσο έφτασε στα χέρια των Αρχών την περασμένη εβδομάδα. Η εικόνα δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ενώ από τότε έχει γίνει viral.

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες το πρόστιμο που θα επιβάλλονταν σε αυτόν που έκανε την παρανομία θα ήταν περίπου 25 ευρώ.

Οι οδηγοί γενικά έχουν ένα περιθώριο 3 χιλιομέτρων, ωστόσο στην περίπτωση αυτή πρόκειται για 12 χιλιόμετρα πάνω από το όριο. Το περιστέρι που έκανε την παράβαση δεν έτρεχε μόνο αλλά παράλληλα πραγματοποιούσε πορεία που εύκολα θα συγκρούονταν με οχήματα ή πεζούς.

Προσφορά! WLtoys A959-B – Αποκτήστε το φοβερό RC αυτοκίνητο από την Γερμανική αποθήκη του TomTop σε Flash Sales με μόλις 56€!

Ένας τοπικός αξιωματούχος δήλωσε πως πρόκειται για ένα τρελό περιστέρι, διευκρίνισε ωστόσο πως προφανώς δεν μπορεί να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο στο πουλί, αφού μάλλον λογικά δεν θα το πληρώσει.

Στη σελίδα που διατηρεί στο facebook ο δήμος του Μπόχολτ αναρτήθηκε το εξής μήνυμα τις προάλλες: «Το πώς και το αν στο περιστέρι θα επιβληθεί ποινή για την πράξη του μένει να διερευνηθεί».

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.
Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα