Vodafone – Για όποιον ενδιαφέρετε η εταιρεία έχει ξεκινήσει προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα!

Σε προσλήψεις προσωπικού που θα στελεχώσουν την Ομάδα Ready, αλλά και άλλες θέσεις στα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδα, προχωρά η εταιρεία, σύμφωνα με τον διευθυντή λιανικών πωλήσεων της Vodafone Ελλάδας, κ. Αλμπέρτο Μπουρλά. 

Η Ομάδα Ready εξειδικεύεται σε θέματα τεχνολογίας και προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης τόσο στο κατάστημα όσο και στον χώρο του πελάτη. Όπως αναφέρει ο κ. Μπουρλάς, «αναζητούμε ανθρώπους που έχουν πάθος με την τεχνολογία και την εξυπηρέτηση του πελάτη».

«Χρειαζόμαστε ανθρώπους με μεράκι, που έχουν την θέληση, αλλά και την ικανότητα επικοινωνίας της τεχνολογίας με απλό και κατανοητό τρόπο, τόσο στους πελάτες  όσο και στους συναδέλφους στο κατάστημα» συνεχίζει.

Σύμφωνα με τον διευθυντή λιανικών πωλήσεων της Vodafone Ελλάδας, ο Ειδικός της Ομάδας Ready είναι το πρώτο πρόσωπο που συναντά κανείς σε ένα κατάστημα Vodafone και αυτό που θα καθοδηγήσει και θα συμβουλεύσει τον πελάτη, βοηθώντας τον να καταλήξει στη λύση που ταιριάζει περισσότερο στις δικές του ανάγκες.

Επίσης, οι Ειδικοί της Ομάδας Ready δεν μένουν μόνο μέσα στα όρια του καταστήματος, αλλά για να προσφέρουν μια συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης, επισκέπτονται και τον χώρο του πελάτη, ακόμη και την επιχείρησή του. Τέλος, υπηρεσίες και συμβουλές παρέχονται στους πελάτες και ψηφιακά μέσω του Virtual Support & Virtual Shop.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουρλά, δεν αποτελεί προϋπόθεση η κατοχή πτυχίου τεχνολογίας ή οι γνώσεις στην επισκευή hardware. Αντίθετα, η εμπειρία στις πωλήσεις και η διάθεσή για εκμάθηση της φιλοσοφίας εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone, καθώς και τα αγγλικά, θα συνεκτιμηθούν θετικά.

Προσφορά! Ziyoujiguang T18 – Αποκτήστε το ηλεκτρικό αναδιπλούμενο ποδήλατο από την Γερμανική αποθήκη του Tomtop με μόλις 350€ στο Flash Sales που έχει

Σύμφωνα με την Vodafone, η εταιρεία αναζητεί Ειδικούς για την Ομάδα Ready τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, αλλά και σε αρκετά νησιά.

Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές στις οποίες η Vodafone αναζητεί ειδικούς για την Ομάδα Ready εδώ

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν την αίτηση τους και το βιογραφικό τους μπορούν να το κάνουν εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram