Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ροή του Netflix στα κινητά, μπορεί ξαφνικά να μοιάζει πολύ όπως αυτή του Instagram!

Μετά την επιτυχή αύξηση του κοινού των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και του Ηνωμένου Βασιλείου, φαίνεται ότι το Netflix έχει στρέψει την προσοχή της σε άλλα θέματα, καθώς ορισμένοι χρήστες διαπίστωσαν ότι η ροή νέων του Netflix στο κινητό, μοιάζει κατά πολύ με ένα κομμάτι της εφαρμογής του Instagram.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία συνεχούς ροής δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή μια νέα λειτουργία που λέγεται ‘Extras’ στην εφαρμογή για κινητά, η οποία φέρνει μαζί trailers, φωτογραφίες και ειδοποιήσεις για επερχόμενες εκπομπές, μέσα από ένα social media-like fashion.

Οι χρήστες που περιλαμβάνονται στην ομάδα δοκιμών, μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία μέσω ενός αποκλειστικού κουμπιού – αλλά μην ανησυχείτε, δεν αντικαθιστά κανένα από τα άλλα στοιχεία της εφαρμογής.

“Έχουμε δοκιμάσει μια σειρά από πρόσθετα βίντεο στην εφαρμογή μας για κινητά, για να βοηθήσουμε τους συνδρομητές να συνδεθούν πλήρως με τους τίτλους που αγαπούν και να ανακαλύψουν νέους που θα παρακολουθήσουν”, δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix στη Variety σε μια δήλωση.

“Αυτές οι δοκιμές συνήθως διαφέρουν σε χρονικό διάστημα και ανά περιοχή και μπορεί να μην γίνουν μόνιμες.”

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα