Διαγωνισμός – Κερδίστε 50€ σε δωροπειταγή από το Android Club® και το Uniqueshop.gr!

Το Android Club είναι μία Ελληνική ομάδα στο Facebook όπου είναι πολύ γνωστή, με πάνω από 12000 μέλη, ενώ γίνεται ακόμα πιο γνωστή καθημερινώς, με νέα αλλά και βοήθεια προς τα μέλη της. Πρόσφατα επίσης δημιούργησαν και ομάδα για αγγελίες, για όποιον ενδιαφέρεται.

Δεν έχει περάσει πάρα πολύ καιρός, που σας είχα γράψει για τον πρώτο διαγωνισμό της ομάδας, ενώ μόλις χθες ανακοίνωσαν και τον δεύτερο, που είναι ακόμα καλύτερος!

Και ο δεύτερος διαγωνισμός🎁 γίνεται σε συνεργασία με το κατάστημα Uniqueshop (2109329869), με δώρο αυτή την φορά μία δωροεπιταγή αξίας 50€!

Ας δούμε όμως τι χρειάζεται να κάνετε για να συμμετέχετε και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε!

 

🎁Διαγωνισμός🎁

  1. Κοινοποιήστε τον διαγωνισμό
  2. Προσθέστε στην ομάδα Android Club ® 3 φίλους σας και κάντε τους tag στην ανάρτηση του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός τρέχει από τις 31 Μαΐου έως και τις 30 Ιουνίου.

Η κλήρωση του μεγάλου νικητή θα γίνει την 1η Ιουλίου και ο νικητής θ’ ανακοινωθεί στην σελίδα της ομάδας του Android Club ®

Καλή επιτυχία σε όλους!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα