Δυνατότητα απόκρυψης των σχολίων από προεπιλογή, σε νέα δοκιμή που έκανε το YouTube!

Το YouTube δοκιμάζει μία νέα επιλογή που θα πρέπει οι χρήστες να κάνουν κλικ πριν δουν τα σχόλια.

Το τμήμα σχολίων του YouTube μπορεί να είναι ένα μείγμα ανάμεσα σε μια ζώνη πολέμου και στην Άγρια Δύση. Μετάφραση: Ο τόπος μπορεί να είναι επικίνδυνος. Έτσι, αντί να σας αναγκάζει να διαβάζετε το κομμάτι που ο New Statesman χαρακτηρίζει ως “το χειρότερο του διαδικτύου”, το YouTube επεξεργάζεται ένα νέο χαρακτηριστικό που θα αποκρύψει τα σχόλια από προεπιλογή.

Το YouTube δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη κάτι επίσημα, αλλά επιβεβαίωσε τη δοκιμή σε μια δήλωση προς την TechCrunch την Παρασκευή που μας πέρασε. “Αυτό είναι ένα από τα πολλά μικρά πειράματα που τρέχουμε συνεχώς στο YouTube και θα εξετάσουμε ευρύτερα τις κυλιόμενες λειτουργίες με βάση τα σχόλια σχετικά με αυτά τα πειράματα”, ανέφερε η ιστοσελίδα που ανήκει στην Google στη δημοσίευση. Οι προγραμματιστές της XDA είχαν εντοπίσει την δοκιμασία στην Ινδία την περασμένη Τετάρτη.

Θα πρέπει να μεταβείτε στα κουμπιά εμπλοκής και τα συνιστώμενα βίντεο για να βρείτε τώρα την ενότητα σχολίων σε Android και iOS, αλλά η νέα δοκιμή αποκρύπτει πλήρως την ενότητα των σχολίων. Τα σχόλια θα είναι προσβάσιμα κάνοντας κλικ σε ένα νέο εικονίδιο, κάτω από το βίντεο. Τα σχόλια θα μπορούσαν επίσης να βρεθούν μεταβαίνοντας στα παρελθόντα συνιστώμενα βίντεο, όπως πριν, αλλά θα πρέπει να πατήσετε για να τα δείτε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα