Έρχονται τα “Dark Modes” σε Browsers και Ιστοσελίδες!

Εάν σας αρέσει το κείμενό σας να είναι λευκό σε μαύρο φόντο, τότε σας έχουμε καλά νέα!

Έφτασε η μεγάλη στιγμή που οι Browsers θα υποστηρίζουν το Dark Mode! Η Apple δημιούργησε υποστήριξη σκοτεινού χρώματος τρόπου λειτουργίας στο πρόγραμμα περιήγησης Safari για MacOS και η Mozilla ακολούθησε το ίδιο με τον Firefox. Τώρα, όμως, οι δυνατότητες του Dark Mode έρχονται και στο Google Chrome, στο νέο Edge της Microsoft και στο Safari της Apple σε iPhones και iPads!

Το Dark Mode είναι το μεγάλο θέμα των τελευταίων ημερών. Σε μερικούς απλά αρέσει ο τρόπος που φαίνεται, αλλά δεν είναι μόνο για ομορφιά και αυτό οι άνθρωποι που εργάζονται τη νύχτα μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Η όλη υποστήριξη του προγράμματος περιήγησης που υπάρχει δείχνει ότι ο ιστός δε θα μείνει μόνο πίσω από την κίνηση αυτή του Dark Mode.

Η προσθήκη υποστήριξης του Dark Mode σε όλες τις βάσεις υπολογιστών είναι αρκετά περίπλοκη, ακόμη και όταν λειτουργικά συστήματα όπως το MacOS και τα Windows ήδη προσφέρουν μια επιλογή Dark Mode υψηλού επιπέδου. Αυτό γίνεται κατανοητό αν ρίξετε μια ματιά στις λεπτομέρειες σχετικά με την αναδιαμόρφωση των εικονιδίων και τα κουμπιά επαναμορφοποίησης στο προσεκτικά διαμορφωμένο Dark Mode της Apple.

Η υποστήριξη του Dark Mode διαμορφώνεται ως εξής:

Το Safari στο MacOS εφάρμοσε το Dark Mode το Μάρτιο.

Ο Firefox πρόσθεσε την υποστήριξη του Dark Mode τον Μάιο.

Το Chrome της Google κυκλοφόρησε την υποστήριξη Dark Mode στη beta έκδοση του Chrome την Πέμπτη που μας πέρασε. Οι λειτουργίες beta κυκλοφορούν στην κύρια έκδοση του Chrome και μπορούν να το έχουν όλοι περίπου έξι εβδομάδες μετά την έκδοση beta.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας “Couple Unboxing” και να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα