ΕΥΔΑΠ – Γραφτείτε στο e-EYDAP και μπείτε στην Ψηφιακή Εποχή αποφεύγοντας πια την γραφειοκρατία!

Η ΕΥΔΑΠ θέτει τέρμα στη γραφειοκρατία και εγκαινιάζει το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή, παρέχοντας μια σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών που κάνουν τη ζωή των πελατών της… πανεύκολη! Επισκεφτείτε την εταιρική της ιστοσελίδα και διεκπεραιώστε άμεσα και απλά το αίτημα σας!

Το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή για την ΕΥΔΑΠ σημαίνει την ανάπτυξη και διάθεση μέσω της εταιρικής της ιστοσελίδας μιας σειράς ηλεκτρονικών υπηρεσιών που καθιστούν πιο εύκολη, πιο αποτελεσματική και πιο γρήγορη την επικοινωνία με τον πελάτη και τη διεκπεραίωση των αιτημάτων του.

Κάνοντας εγγραφή στο e-EYDAP, μπορείτε μεταξύ πολλών άλλων να:

  • Αποκτήσετε πρόσβαση στους λογαριασμούς όλων των παροχών σας με μία μόνο εγγραφή
  • Επιλέξετε τη λήψη Ηλεκτρονικού Λογαριασμού (e-bill) καταργώντας τον έντυπο, εφόσον το επιθυμείτε
  • Ενημερώνεστε χωρίς χρέωση για την έκδοση λογαριασμού με email ή και sms
  • Ενημερώνεστε χωρίς χρέωση για μεγάλες καταναλώσεις των παροχών σας με email ή και sms
  • Διορθώσετε τα στοιχεία των παροχών σας, σε περίπτωση μεταβολής τους
  • Υποβάλλεται αίτημα για την υπαγωγή σας στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο(ΕΕΤ) και σε ειδικά τιμολόγια (φιλανθρωπικό, επαγγελματικό, πολυτεκνικό, υπερηλίκων)

1. Για να πραγματοποιήσουμε εγγραφή στο e-EYDAP πηγαίνουμε στο επίσημο website της ΕΥΔΑΠ  (https://www.eydap.gr/el/Home/)  και επιλέγουμε στην αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο για το e-bill.

2. Επιλέγουμε εγγραφή νέου χρήστη και μεταφερόμαστε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Εκεί θα εισάγουμε τους κωδικούς μας taxis net ώστε να γίνει η αυθεντικοποίηση των στοιχείων μας.

3. Αφού γίνει η ταυτοποίησή μας προχωράμε στη φόρμα ΕΓΓΡΑΦΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Στην φόρμα συμπλήρωσης θα μας ζητηθεί να εισάγουμε τα στοιχεία μας όπως κι έναν κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιούμε για να εισερχόμαστε στην ιστοσελίδα

4. Επίσης, Θα μας ζητηθεί να δηλώσουμε τους Αριθμούς Μητρώου ΕΥΔΑΠ σε ακίνητα στα οποία είμαστε ιδιοκτήτες και έχουμε εκμισθώσει, είμαστε ιδιοκτήτες και δεν έχουμε εκμισθώσει ή είμαστε ένοικοι. Εισάγουμε Αριθμούς Μητρώου ΕΥΔΑΠ σε όλα τα πεδία που μας αφορούν. Πατάμε ΑΠΟΣΤΟΛΗ και η εγγραφή μας επιβεβαιώνεται μέσω μηνύματος στην οθόνη μας όπως και μέσω ενός email επιβεβαίωσης το οποίο θα σταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσαμε κατά την εγγραφή μας.

Κατά την Εγγραφή μας στο σύστημα e-EYDAP, υπάρχουν δύο ειδικές υπό-περιπτώσεις που μπορεί να συναντήσουμε:

Α. Στην περίπτωση που κατά την Εγγραφή Νέου Χρήστη ο ΑΦΜ μας δε βρεθεί καταχωρημένος στην ΕΥΔΑΠ, θα χρειαστεί να κάνουμε Διόρθωση Στοιχείων ώστε να  καταχωρηθεί ο ΑΦΜ μας και τα στοιχεία του ακινήτου που μας ενδιαφέρει

Προσφορά: Εκπαιδευτικό ξύλινο σιδηρόδρομο 50 τεμαχίων για παιδιά μόνο 34€!

Β. Στην περίπτωση που οι παροχές που καταχωρήσαμε δεν αντιστοιχούνται πλήρως με τις παροχές που έχει καταχωρημένες στο σύστημα η ΕΥΔΑΠ, τότε προχωράμε σε διόρθωση στοιχείων και καταχωρούμε σωστούς Αριθμούς Μετρητή και Αριθμούς Μητρώου και κάνουμε εκ νέου αυθεντικοποίηση των στοιχείων μας με την χρήση των κωδικών taxis net

Για τη δυνατότητα διόρθωσης στοιχείων, η ΕΥΔΑΠ θα μας ενημερώσει με νέο βίντεο στην ενότητα «Μάθετε πως…».

  • Όταν κάνουμε login από τo μενού ΣΥΝΔΕΣΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ και εισάγουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, εισερχόμαστε στο περιβάλλον του e-ΕΥΔΑΠ, στο οποίο μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στη συνολική εικόνα των παροχών μας.
  • Στην οθόνη ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΟΥ, εκτός από τα προσωπικά μας στοιχεία, εμφανίζονται οι Αρ. Μητρώου των Παροχών που έχουμε δηλώσει ενώ μπορούμε να δούμε τον τρέχοντα και παλαιότερους λογαριασμούς μας σε PDF, ή να επιλέξουμε να μας αποστέλλεται ηλεκτρονικά σταλεί μέσω email ή SMS, καταργώντας τον έντυπο λογαριασμό.
  • Για τους Αρ. Μητρώου παροχών που ανήκουν σε ακίνητα ιδιοκτησίας μας, τα οποία έχουμε εκμισθώσει, δεν μπορούμε να δούμε λεπτομερή στοιχεία για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Έχοντας δηλώσει ωστόσο τα στοιχεία αυτά μπορούμε να λαμβάνουμε ειδοποίηση, όταν ο ενοικιαστής μας έχει ανεξόφλητους λογαριασμούς στην ΕΥΔΑΠ.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν σας παρουσιαστεί ή για διευκρινίσεις και απορίες, μπορείτε πάντα να καλέσετε στο 24ωρο κέντρο λειτουργίας της ΕΥΔΑΠ, στο τηλέφωνο 1022 , ή να αποστείλετε το αίτημα σας με email στη διεύθυνση [email protected] .

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.