Huawei – Τώρα και η US FedEx ανάρτησε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας απολογητική επιστολή για την λάθος μεταφορά!

Σας είχαμε γράψει πριν μερικές ημέρες για ένα σοβαρό περιστατικό που έγινε με την Huawei και την Fedex.

Προηγουμένως, δύο πακέτα που έστειλε η Huawei από την Ιαπωνία στην Κίνα μέσω της FedEx δεν στάλθηκαν στον προορισμό αλλά μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, η FedEx προσπάθησε επίσης να μεταφέρει δύο άλλα πακέτα, από το Βιετνάμ σε άλλες τοποθεσίες γραφείων της Huawei στην Ασία. Αυτές οι ενέργειες δεν είχαν εγκριθεί από την Huawei.

Στη συνέχεια, η FedEx εξέδωσε μια δήλωση συγνώμης: “Εκτιμούμε όλους τους πελάτες, παραδίδουμε περισσότερα από 15 εκατομμύρια πακέτα την ημέρα. Λυπούμαστε για το μικρό αριθμό των αποστολών Huawei που μεταφορτώθηκαν λάθος”.

Ωστόσο, το περιστατικό αυτό εξακολουθούσε να προκαλεί πολλές ανησυχίες. Μετά την παραλαβή της καταγγελίας, η Υπηρεσία Δημοσίων Ταχυδρομείων ανακοίνωσε επίσης έρευνα, επισημαίνοντας ότι η Federal Express των Ηνωμένων Πολιτειών είχε βλάψει σοβαρά τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα των χρηστών εξαιτίας του ανεπιθύμητου ταχυδρομείου στην Κίνα. Η Υπηρεσία Δημοσίων Ταχυδρομείων είναι η αρμόδια δημόσια ρυθμιστική αρχή για τις εταιρείες ταχείας παράδοσης, οπότε είναι ευθύνη της να διερευνάει τέτοιες υποθέσεις.

Προσφορά: Εκπαιδευτικό ξύλινο σιδηρόδρομο 50 τεμαχίων για παιδιά μόνο 34€!

Ο Ma Junsheng, διευθυντής του κρατικού ταχυδρομικού γραφείου, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι “Ο ρυθμιστικός νόμος περί παράδοσης που εφαρμόζεται στην Κίνα είναι σχετικά καλός. Εάν η εταιρεία παραβιάζει την αρχή της άμεσης παράδοσης σύμφωνα με την συμφωνηθείσα διεύθυνση, τότε βλάπτονται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του χρήστη και το τμήμα ταχυδρομικής διοίκησης έχει το δικαίωμα να διερευνήσει και να το χειριστεί αναλόγως.”

Για το θέμα αυτό, ο αμερικανικός αξιωματούχος της Federal Express εξέδωσε επίσης ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, αναρτώντας την εξής απάντηση:

Η FedEx αποδίδει μεγάλη σημασία στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα στην Κίνα. Η σχέση μας με την Huawei Technologies Co., Ltd. και όλους τους Κινέζους πελάτες είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η FedEx απαιτεί από μόνη της να παρέχει υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Θα συνεργαστούμε πλήρως με οποιαδήποτε κανονιστική έρευνα σχετικά με τον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών της από την FedEx.
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα